Amitabh Bachchan weer in het ziekenhuis

Bollywood ster Amitabh Bachchan weer in het ziekenhuisBollywood superster Amitabh Bachchan (66) is vandaag weer met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Notabane op z’n verjaardag (11 oktober) vandaag bracht hij de dag door in het ziekenhuis. De Bollywood ster had last van pijn in zijn buik en werd onderzocht in het Nanavati Hospital. Na een aantal uur verliet hij het ziekenhuis om vervolgens naar een ander ziekenhuis te gaan waar hij momenteel opgenomen is. Volgens zoon Abhishek zal vader Amitabh 72 uur in het ziekenhuis moeten blijven. In 2005 werd de populaire acteur ook al voor langere tijd opgenomen vanwege buikklachten. Hij werd toen behandeld voor een ontsteking aan de dikke darm.

14 REACTIES

 1. omg, hoop dat het niet al te erg is!!!!
  En hoop dat alles snel terug in orde komt!!
  Sterkte Familie ,,,
  xxx

 2. hij moet stoppen met acteren zijn conditie en lichaam kan dat niet aan
  hij kan beter gaan regiseren
  amtiab ji u heeft ons vermaakt met u films en al veel meer films gemaakt dan wie dan ook rust een jaartje uit u bent een legende

  beterschap en veel liefs

 3. Amitabh is de belichaming van kracht, kennis en talent. Hij is de allergrootste, allerbeste en onevenaarbare Bollywood superster allertijden. Deze ware goeroe heeft zijn leven gegeven om zovelen van ons iets bij te brengen en te entertainen. Shiv bhagwaan is met hem en zal over hem waken. Hij is een levende legende en ik ben het sommige van jullie eens, dat hij rustiger aan moet doen en moet gaan genieten van het leven en zijn familie…het leven kan zo voorbij zijn. VEEL BETERSCHAP VOOR ONZE SUPERHELD!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.