Sean Kingston goes Bollywood

Sean Kingston goes BollywoodDe Bollywood muzieksite Desihits.com en de Amerikaanse popsensatie Sean Kingston hebben de handen ineen geslagen voor een remix wedstrijd. Desi Hits heeft de jonge artiest op eigen initiatief benaderd met de vraag om zijn superhit ‘Beautiful Girls’ met een Indiase twist te remixen . Kingston die enthousiast was over het voorstel heeft de titel omgedoopt tot ‘Bollywood Girls’ en de songtekst aangepast.

In de ‘Bollywood Girls’ versie zingt hij over het sexy en flirterige gedrag van filmdivas als Aishwarya Rai, Bipasha Basu,Priyanka Chopra en Malaika Arora Khan. Toen Kingston werd benaderd met de vraag wat hij van Bollywood beauties vindt, zei hij: ‘One look at Aishwariya Rai had me suicidal’. Vijf DJ’s doen mee aan de competitie om de beste remix van de nieuwe track te maken. De winnaar, die middels stemmen op de Desi site verkozen wordt, mag een remix produceren op het volgende album van Sean Kingston en krijgt daarnaast een geldbedrag.

16 REACTIES

  1. Dit allemaal hebben ze eigenlijk te danken aan Aishwaryan, zij was wel de eerste bollwyood actrice die india bekend liet maken aan de wereld. Zij is daarom dan ook het meest bekend in hollywood.

  2. Wajow egt wijs jonge. En aish my sgat.jy bent egt bolly diva.k ben bly dat sean de naam van die biatch kantira kuif(katrina kaif) niet heeft genomen.ma ben egt benieuwd man. Bye x me z.khan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.