Hrithik raakt gewond tijdens filmopname

Bollywood hunk Hrithik Roshan is in Las Vegas gewond geraakt tijdens opnames voor zijn nieuwe film ‘Kites’. Hij raakte gewond aan zijn knie toen hij een stunt moest uitvoeren. Tijdens eerdere opnames van de film ‘Krrish’ bezeerde hij dezelfde knie waardoor hij er nu erger aan toe is. De dokter die naar de filmset is gesneld, heeft Hrithik volledige rust voorgeschreven, hetgeen hem bij zijn vorige verwonding ook al werd opgedragen. Aangezien vader Rakesh Roshan de producent van de film is, zou men verwachten dat het advies van de dokter nu wel opgevolgd zou worden. Professioneel als Hrithik is, heeft hij zich over de hevige pijn gezet om met ingetapete knie door te gaan met de laatste opnames.

15 REACTIES

 1. Hritik, een veelzijdige, complete en onwijs fanatieke acteur met een enorme drive. Hij heeft het advies van de dokter genegeerd en dat is niet ok. Maar laten wij van het positieve uitgaan…daar zal hij gegronde redenen voor hebben..het is toch geen pretje om met zoveel pijn de set op te gaan en bewust je eigen knie nog meer te gaan beschadigen…denken jullie een keertje na?

  In dit artikel wordt er een loopje met Hritik genomen; “professioneel als Hritik is…..”. Ik vind dit best waardeloos van de redactie. Zij behoren als “zogenaamde” Bollywood deskundige te weten, dat betreffende film in de VS wordt gemaakt wat in financieel optiek best kostbaar is. Wellicht is het budget al overschreden en wil Hritik zijn vader een handje helpen door de rest van de shots te completeren.

 2. JA TUURLIJK HET WAS ZIJN VADER´S GELD.
  NIET DAT VAN IEMAND ANDERS LOLZ.
  ANDERS WAS IE WEL GESTOPT HAHAHA

 3. faja dikke blunder beterschap man :p eigelijk vind ik het cool dat hij zelf zijn stunts doet maar wel gevaarlijk zoals in al zijn films

 4. Ergg.! hy is wl een heel goed acteur.!

  En @Emmer vol water

  Mense prate meestal msn taal op sites enzo dit is gheen sgool ofszo dat je op grammatica en alles moet lette

 5. sterkte
  hij is zo mooi het is wel jammer als hij nog een keer gwond raakt de dan geen films meer kan maken
  beterschap
  love jou

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.