Vervolg RRR in de maak

Vervolg RRR in de maak

Bollywood films zijn nog steeds een grote favoriet, maar het valt niet te ontkennen dat Zuid-Indiase films uitzonderlijk goed in de smaak vallen. Eén van de grootste successen is SS Rajamouli’s RRR – met in de hoofdrollen Ram Charan en Jr NTR. En de maker maakte recent bekend dat er wordt gewerkt aan een vervolg.

RRR werd onlangs vertoond in Chicago en het was tijdens dat evenement dat de filmmaker SS Rajamouli het nieuws over een vervolg bekendmaakte. “Mijn vader schrijft de verhalen voor al mijn films. We hadden het over de mogelijkheden van RRR 2. En nu werkt hij aan het verhaal.”

Eerder had de filmmaker ook aangegeven dat hij graag een vervolg wil maken. Wel met een hele andere reden dan je zou denken. “Dit geeft mij de mogelijkheid om meer tijd door te brengen met mijn broers, die ook deel uit maken van de crew”, aldus SS Rajamouli.

De film RRR is ingediend voor een nominatie in verschillende Oscar-categorieën voor volgend jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.