Abhishek trots op zijn vrouw

Bollywood - Abhishek trots op zijn vrouwIndia’s meest populaire Bollywood koppel, Aishwarya en Abhishek Bachchan, laat zich niet gek maken door de wereld van glitter en glamour waarin veel relaties spaak lopen door drukke werkschema’s, media aandacht, overspel of jaloezie. Terwijl de voormalige beauty queen zich met haar uiterlijk en internationale acteercarriere onderscheidt van andere Bollywood actrices, timmert Abhishek nog hard aan de weg om zich te bewijzen als succesvolle acteur. Hoewel Aishwarya in binnen- en buitenland meer faam geniet, zegt manlief Abhishek niet jaloers maar juist trots te zijn op de succesvollere carriere van zijn vrouw.

Tijdens het Cannes Film Festival va n dit jaar stond Ash volop in de schijnwerpers en kreeg Abhishek nauwelijks aandacht. Toen hem gevraagd werd hoe het voelt om overschaduwd te worden door zijn vrouw antwoordde hij: “Hoewel de vraag een negatieve lading heeft, kan ik met trots zeggen dat het mij een groot genoegen is om overschaduwd te worden door de mooiste vrouw van de wereld. Ik beschouw haar succes als mijn succes”, aldus Abhishek.

19 REACTIES

 1. Hi all,

  Goedzo Abhishek, en zo hoort het gewoon en daar kunnen zovelen een goed voorbeeld aan nemen.

  Als je echtgenote buitengewoon getalenteerd is, los van dat zij een ware beauty is die mondiaal geadoreerd wordt, dan mag je daar als echtgenoot best trots op zijn. Maar aan trots zijn alleen heb je niets, in de kern gaat het erom dat je je echtgenote daadwerkelijk motiveert, stimuleert, ondersteunt, waardeert en vooral lief hebt. Deze elementen zullen vrouwlief succesvoller maken en de huwelijksbalans alleen maar recht c.q. goed doen.

  Het is zo hypocriet om je eigen vrouwtje van wie je zielveel houdt geen toekomst en succes te gunnnen. Zo’n artikel “Abhishek trots op zijn vrouw” verbaasd mij daarom enrom. Dit lijkt mij de normaalste zaak op de wereld en vraag me af waarom dit zo geweldig is…zo hoort het gewoon.

 2. En Terecht .. Hij mag zeker trots zijn op hem vrouw.. En trouwens een TOP antwoord van Abhishek.. Zo hoort het ook !!

 3. Hi all,

  Het is in mijn perceptie de normaalste zaak om je echtgenote, los van hoe mooi en/of getalenteerd ze is, te motiveren, stimuleren, ondersteunen, waarderen en vooral lief te hebben. Ik kan er met mijn verstand niet bij, dat Abhishek jaloers of afgunstig zou moeten zijn op zijn echtgenote. Het is immers zijn echtgenote en ik veronderstel dat hij haar oprecht lief heeft en met raad en daad support. Je spoort toch niet als je je vrouwlief niets gunt, van successen weerhoudt en/of jaloers bent op haar verrichtingen.

  Ik begrijp niet zo goed waarom dit artikel “Abhishek trots op zijn vrouw” zo breeduit wordt uitgemeten..alsof het iets bezonders is. Ik vind Aishwarya sowieso een schoonheid en buitengewoon getalenteerd. Wellicht dat dit als boodschap moet fungeren voor zovelen, die hun vrouw als ware voetveeg behandelen en niets gunnen? Abhishek heeft trouwens geen keus, daar hij als acteur maar een lichtgewicht is die op papa’s naam voortborduurt. Als hij een superster zou zijn zou hij Aishwarya wellicht thuis laten evenals Big-B het indertijd Jaya Badhuri heeft geflikt. Zo zie je hoe de wereld daadwerkelijk aan de vork is gestoken. Mensen handelen hoe het hun uitkomt….

  Greetz,
  Ron

 4. goedzo jongen je ben eerlijk man je vader was ook niet in het begin
  top maar kijk maar nu beste acteur terwereld .

 5. Jaja zeggen ze allemaal. Diep in zijn hart is hij zeker jaloers, maar durft het niet te zeggen omdat ze anders ruzie krijgen!!:D

 6. IK BEN GIGANTISCH BLIJ VOOR HUN EN ZE PASSEN GOED BIJ ELKAAR .
  AISHWARYA HEEFT EEN GOEDE KEUZE GEMAAKT .

 7. Duuuh hy moet egt wel trots zijn op zijn beauty queen.kyk man ze is bloed mooi gwn geen worde voor.en ze kon beter krygen dan hem maja k respecteer hem gwn omdat k big fan ben van aish.x me z.khan

 8. wow ik wist niet dat ie ook mooie praatjes had
  maarja ze kunnen voor de media mooie praatjes maken maar in het echt zijn ze ander(niet dat ik op dit bedoel)

 9. ze zijn echte een heel luek koppel

  en goed gezegd vanhem
  hij blijft egt postitief vind ik best kanp ;D

 10. Eindelijk een hindostaanse jongen die op niveau
  zijn mening kan geven. Hallo Ron, in feite is de hindoevrouw
  altijd een persoon met positie en carierre geweest.
  Het is aan de man hoe hij haar behandelt en of hij haar respecteert.
  Wat kan Abhisekh zich nog meer wensen? Hij heeft een mooie, tallentvolle vrouw. Laten wij eerlijk zijn God heeft Ash eigenhandig geschapen. Ja toch?

  Een overdenking.Neera.

 11. @ Neera God heeft iedereen eigenhandig geschapen zo overdreven over Ash altij dvoor iemand die zo op handen gedragen wordt en met makeup en alles ook niet zo boeiend. In gewone kleding en haar gewoon zonder stylen bijv. in Pride and etc. valt ze mij niet eens op. En als hij echt gezegd heeft over zijn eigen vrouw dat ze de mooiste te wereld is dan heeft ie echt hoogmoed alle vrouwen gezien zeker. Vind haar lach zowiezo niet aantrekkelijk en kwa uitstraling niet echt boeiend. Ze valt alleen maar op door die ogen, maar ze is niet de enigste. Talloze mooie vrouwen alleen niet bekend die er in simpele outfits nog beter uitzien en kwa uitstraling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.