Huwelijk Arshad Warsi op de klippen?

Na de veelbesproken relatiebreuk tussen Bollywood sterren Shahid en Kareena, steken nu geruchten de kop op over het spaakgelopen huwelijk van het beroemde Bollywood koppel Arshad Warsi en Maria Goretti. Het stel dat al 10 jaar getrouwd is, werd gezien als een van de weinig gelukkig getrouwde Bollywood beroemdheden. Naar het schijnt, ligt de oorzaak van de problemen in het feit dat Arshad zo opgeslokt wordt door zijn werk dat hij nog nauwelijks tijd heeft voor zijn vrouw en kinderen.

Maria, die zich vroeger ook in de wereld van glitter en glamour bevond, heeft na hun huwelijk bewust gekozen voor een teruggetrokken bestaan. Als we de geruchten mogen geloven, worstelen de twee al langer met huwelijksproblemen die zij omwille van hun kinderen niet openbaar wilden maken. Hectische schema’s en hoge werkdruk belemmeren Arshad om de gewenste tijd met zijn gezin door te brengen.

Toen de acteur met het gerucht werd geconfronteerd, gaf hij aan dat hij het te druk heeft met zijn werk om op dergelijke speculaties in te gaan.

16 REACTIES

 1. Elke acteur of actrice heefthet druk. Je moet het alleen goed kunnen combineren met je familie!!Anders moet je geen acteur worden!

 2. Oke dit is raar ! Hij heeft volgens mij niet echt bepaalt VEEL films wel veel maar vergeleken met anderen niet echt zo veel , en je moet eens zien srk,hrithik ,saif, en nog een paar andere die je zelfs veeeeeeeeel meer ziet dan hem hebben tog ook nog tijd voor hun kinderen. en kijk als je weet dat voor dat je gaaat trouwen niet veel tijd zal hebben . en voor je kinderen ook niet en het niet aan zal kunnen .. dan moet je er ook niet aan beginnen ?

  Maarja.. ik hoop dat het goed zal komen 😉

 3. Ja Ja JA in de krant is 90 procent altijd bullshit
  maar je vermaakt en amuseert je wel met de roddels en leugens

  alhoewel meer dan de helft van jullie allmaal van bollywood.nl bezoekers alles gelooft. wordt eens wakker

  dan kan BBC OF INDIAFM OF INDIATIMES OF INDIAGLITZ GEKIJK MET DEZELFDE ONDERWERP KOMEN DAN zit er wel wat tussenin
  maar een kleine krant als deze is gewoon te gek voor woorden

  Ik weet niet wie dit heeft geplaatst maar je moet zelf weten

  Je kan toch ook niet zeggen dat SHAHUKH KHAN en GAURI KHAN GAAN
  SCHEIDEN NA ZO VEEL JAREN

  Het is mijn reactie geloof maar wat jullie willen geloven
  pure illusie

 4. Adilos of hoe je ook mag hete.je hebt gelyk man. Ze zeiden ook van dat arbaz khan zou scheiden ofsow maar dat bleek ook nie waar te zyn.maja what evaa. Arshad boleto you are very good! And apun tumara fan hai

 5. Ok fijn…hij heeft het in zakelijk opzicht druk en daardoor weinig tijd voor z’n vrouw en kids en dus leidt dat als vanzelfsprekend tot huwelijksproblemen met als consequentie scheiden…what a crap yaar…dan zouden alle topsporters, zakenlui en politici die dag/nacht bezig zijn met hun professie toch ook zo gemakkelijk gaan scheiden.

  Waarschijnlijk speelt er veel en veel meer…..die Indiase acteurs en actrices zijn echt geen zielepoten en zeker niet heilig hoor. De meeste hebben een forse trackrecord ter zake hun knipperlicht relaties in Bollywood….ze rotzooien flink met elkaar en doen zich als ware devi’s en devta’s voor richting de buitenwereld. Het is uiteraard hun eigen zaakje maar wel een beetje hypo….

 6. en ja idd , gauri houd het ook al [bijna] 17 jaar lang met srk vol.

  Ik vind dat eigenlijk wel heel erg knap hoor .. 😛

 7. Er zijn miljoenen stellen die bij elkaar blijven alleen omdat sharukh een ster is vinden mensen het knap, vind niks knaps aan zo hoort het gewoon.

  het lijkt me idd moeilijk om een gezin en bollwyoods films te combineren. Arshad denkt nu misschien wel aan zijn carriere maar later zal hij zeker spijt krijgen, films maken houdt op gegeven moment op maar je gezin is en blijft toch van je eigen. Ze zien er altijd wel heel gelukkig uit op awards etc.
  Goodluck….

 8. dat bewijst het allemaal als hij al niet een minuut de tijd heeft om hierop te reageren dan heeft het helemaal geen tijd voor zijn gezin
  dat is niet zo goed van hem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.