Mallika als Naagin in Bollywood-Hollywood film

Bollywood ‘hottie’ Mallika Sherawat heeft zich voor haar nieuwe film ‘Hissss’ een angstaanjagend uiterlijk laten aanmeten. De horror thriller is een remake van de oude Bollywood films als ‘Naagin’, ‘Nagina’ en ‘Jaani Dushman’. Het bijzondere aan deze remake is dat de nieuwe ‘Naagin’ een Bollywood- Hollywood co-productie is van producers Govind Menon & Vikram Singh en bekende regisseuse Jennifer Lynch. Om Mallika de juiste ‘slangen look‘ te geven, hebben zij Hollywoods beste special effects artiest, Robert Kurtzman, ingeschakeld die bekend is van onder meer Vanilla Sky, Pulp fiction, Spy Kids en Evil Dead.

De film, waarin ook Irrfan Khan speelt, verhaalt over de wraak van een naagin wanneer een argeloze Amerikaan (Jeff Douchette als George States ) door de jungles van India trekt haar man vangt. De naagin neemt dan haar menselijke gedaante aan van een oogverblindende mooie vrouw en trekt vol gif en wraakgevoelens naar de stad op zoek naar haar man. Het grote verschil tussen de oudere Bollywood versies en remake is dat in de oudere films te zien was hoe de acteurs in echte slangen veranderden, terwijl Mallika in de remake zelf tot een angstaanjagende slang wordt getransformeerd, hetgeen uniek is voor een Bollywood film.

8 REACTIES

  1. ik vind dat zij de sexies te women is ik vind haar knap en geen attitude zoals deepika padukone en ze is mooi van haar eigen en geen bergen make up zoals die andere nepe mensen met hun gladde huid mangz:D:D

  2. iel! Ze is mooi maar als je die 2 fotos bekijkt is echt jaki, ik wil hem wel kijken hoor maar echt angstaanjachend brr.

  3. K weet egt nie wrm maar k mag malaika egt nie.en k ga zeeeeeker op shahrukh stemmen. Hy is my leven.what van het jaar.hy mag van my van de hele fokking eeuw! He is the best. Als hy ooit van bollywood weg gaat dan ga k nooit meer films kyke,of nog beter zelfmoord wlah k meen het. K ben egt gek op hen.mensen noemen my shahrukhkkhan majnu of freaky. X me z.khan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.