Rakesh Roshan bezorgd over Hrithik

Bollywood hunk Hrithik Roshan is volop bezig met de opnames van zijn nieuwe film ‘Kites’. Daar de opnames plaatsvinden in Las Vegas, Los Angeles en New Mexico leeft de acteur voor het eerst anderhalve maand gescheiden van zijn gezin. Volgens sommige media mist Hrithik zijn vrouw en kinderen enorm, terwijl anderen waaronder Zeenews melden dat hij de bloemetjes flink buitenzet. Naar het schijnt zou de voorbeeldige echtgenoot gevallen zijn voor de charmes van zijn sensuele tegenspeelster Barbara Mori(foto).

De exotische filmlocaties en stomige scenes zouden het voor de hunk nog moeilijker maken om verleidingen te weerstaan. Vader Rakesh Roshan die als producer ook op de filmset aanwezig is, zou zich zo druk maken over het flirterige gedrag en mogelijke uitspattingen van zijn zoon dat hij de regisseur Anurag Basu op onhoffelijke wijze ontslagen heeft om vervolgens zelf in de regisseurs stoel te klimmen.

De Latina Barbara, die in de film de minnares van Hrithik speelt, zou volgens Rakesh wel een serieuze bedreiging kunnen vormen voor het huwelijk van zoonlief die volgens de geruchtenstroom ook wel meer voelde voor Kareena Kapoor. Zoals het een goede vader betaamt, zou Rakesh zijn schoondochter en kleinkinderen naar Las Vegas hebben overgehaald, om eventuele misstappen te voorkomen terwijl een ander blad bericht dat Hrithik zijn gezin zo erg miste dat zijn vader hem verrast heeft met hun komst. Zoals bij alle geruchten, moet je jezelf weer afvragen wat waar is.

31 REACTIES

  1. pfffffffffff

    nou zou ik moeilijk hebben als ik hritik was

    kijk dan naar srk hij werkt tooch ook weken zonder familie te zien

    het is moeilijk voor een getrouwede acteur te acteren

    so just single and the succses wil come like shahid kapoor!!!!!!!!

  2. wajow man.
    hrithik..!!
    ok eingenlijk vind ik hem meer bij haar passen dan bij die vrouw maar hallooooo je bent getrouwdt gek!!!
    hrihtik you are damn hot man.ben benieuwd..ik wil die films nel zien

  3. dat is het nadeel van een superstar.
    Hij zegt in programma’s wel altijd hoeveel die vrouw voor hem betekent nou als dat waar is dat hij met andere vrouwen flirt dan houdt hij zichzelf voor de gek. Zal wel jammer zijn meeste sterren gaan dan ook om die redenen uit elkaar.
    Ik vind zijn tegenspeler maar lelijk.

  4. Nou ja zeg hritik moet normaal doen hij heeft een gezin dan moest die maar niet overhaastig gaan trouwen en zo snel kinderen maken. Ik hah eerder ook het idee dat zijn vrouw zo snel wou trouwen omdat ze bang was dat hij misschien met een andere weg zou gaan want hij was op dat moment erg beroemd!

    Maar mijn mening hij moet nu niet zijn huwelijk kapot maken klaar!

  5. ik hoop dat het niet waar is voor de vrouw van hritik roshan en de kinderen goed dat de vader van roshan dat gedaan heeft hoor. en ik vindt dat hij altijd gek verliefd of anders of soms speelt dat hij geweldig is zo ego.ooh ik ben eigenlijk prinses en ik woon in nederland.

  6. Ik vindt dat de media klets, ze weten altijd beter dan de mensen waarover het gaat.zodra je populair wordt wordt er van alles over je geschreven,er zijn zoveel andre acteurs en actrice waarvan je niets hoord.ik geloofd niet dat hij vreemd gaat. mijn mening.

  7. Alle ik hoop dat die roddels niet waar zij!
    Hrithik lijkt me eens super goede vader en een goede echtgenoot!

    x3

  8. Hij is de beste acteur. Hij kan goed dansen, acteren en heeft een goede lichaam. En hij bemoeit zich nooit met andere dingen, hij focust zich alleen maar op zijn carrierié. En hij kan echt vet goed actere.(Jodhaa-Akbar)

    Later

  9. ow ooke beetje vaag maar ja je hoort wel meer en je weet dan niet wat waar is laten we maar hopen dat hij voor ze vrouw en kinderen kiest

    maar ja die media kan ook overdrijven

  10. Nahh ik geloof er niets van. Roddels. Ik weet niet of iemand KWK (Koffe with Karan) heeft gezien maar Suzanne zei daar dat soms de tegenspeelsters van Hritik met hem proberen te flirten en dat Hritik het gwn aan Suzanne verteld and dat ze er samen om lachen.

    Hrithik houd gwn van z’n vrouw. Alhoewel ik met wel kan voorstellen dat hij zich zo nu en dan een beetje aangetrokken voelt tot zijn tegenspeelsters.

  11. Sanggggggggggg moeilijk !!!!!!!!
    ALS FILMSTER HIRTIK GEWOON VRIJGEZELLLLLLLLLL ZIJN DAT IS HET BESTE !!!!!!!!!!!

  12. Zareta en Zarif ik ben het helemaal met jullie eens, en ik geloof er niets van dat hij vreemd gaar, hij gaat zijn gezin echt niet op offeren voor een of andere actrice. En Hrithik is een geweldige acteur!!

  13. Pff Als et waar iis dat Hrithik valt voor zn tegenspeelster viind k wl dat iie heel dom beziig is want hy heeft hier n vrouw en kindere en dn mOet iie niej gelyk op een andre wijf valle..maar k dnk gwn dt et een roddel iis die de media wil verspreide.. Want hy zei zelf in KWK dat iie een goede band heeft met zn vrouw

  14. ik vind dat hij niet bij suzanne past ze is te lelijk..
    hij past meer bij kareena die 2 zijn voor elkaar gemaakt!
    en ze moeten weer een film maken samen

  15. Hallo mensen… De mensen die beweren dat zijn vrouw lelijk is, hebben een bril nodig of zijn zelf lelijk en jaloers op haar dat zij met hem getrouwd is. Mensen die dat zeggen zij zelf lelijk zowel uiterlijk als innerlijk. Hritik is een mooie man en zijn vrouw ook(zijn keuze/geliefde), een knap stelletje. Dit is weer zo een roddelactie die de rondte gaat en meer ook niet!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.