Denise Richards enthousiast over Bollywood

Denise Richards enthousiast over Bollywood Hollywood actrice Denise Richards is sinds de opnames van Bollywood film ‘Kambakht Ishq’ zeer te spreken over de Indiase filmwereld. Toen de actrice tijdens een recent interview werd gevraagd om haar Bollywood ervaring te omschrijven, zei ze: “Bollywood is verrassend cool”. De voormalige Bond girl heeft net de opnames achter de rug voor de film ‘Kambakht Ishq’ waarin ook Bollywood sterren Akshay Kumar, Kareena Kapoor en Hollywood ster Sylvester Stallone spelen.

Volgens producer Sajid Nadiadwala was het niet makkelijk om Denise Richards te strikken voor een rol in de film. De sexy actrice en ex-vrouw van Hollywood acteur Charlie Sheen heeft 3 maanden nagedacht voordat ze de relatief kleine rol accepteerde. Achteraf zegt Richards dat het een gemiste kans zou zijn als ze de rol niet had aangenomen. Ze is nu een Bollywood fan geworden en kijkt er naar uit om de première in Mumbai bij te wonen.

11 REACTIES

 1. Hi fooks,

  het is toch knap dat de populaire en zeker ook prachtige Hollywood actrice Denise Richards te samen met haar collega acteur Stallone het in Bollywood wagen…complimentjes!

  In mijn visie ook wel een stukje erkenning dat Bollywood ook veel mogelijkheden biedt voor dit soort acteurs en goed aan de weg timmert. Voor ons zeker ook interessant om te zien of en hoe dat samengaat….East West!

  Ik hoop wel dat de unieke en specifieke normen en waarden ondanks de vermenging van Bollywood en Hollywood gehandhaafd blijft in de Bollywood arena.

  Grtz,
  Ron

 2. tuurlijk is bollywood goed moet vast een mooie film zijn eens kijken of hollywood sterren ook goed kunnen acteren in onze zeer mooie bollywood films

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.