Geen comeback voor Karishma Kapoor

Geen comeback voor Bollywood actrice Karishma KapoorVoormalig Bollywood ster Karishma Kapoor zal in tegenstelling tot eerdere berichten geen Bollywood comeback maken. Haar zus en populaire Bollywoodster Kareena Kapoor heeft er samen met vriendlief Saif Ali Khan ervoor gezorgd dat Karishma zich weer verzoend heeft met haar man Sanjay Kapur. Hij en Karishma trouwden in september 2003 met elkaar nadat Abhishek Bachchan de relatie met Karishma verbroken had. Het stel kreeg al snel een dochter, Samaira, maar een paar jaar later begonnen de huwelijksproblemen waarna Karisma met haar dochter van Dehli naar Mumbai verhuisde.

Door de bemoeienis van Kareena en Saif lijkt het erop dat de twee volgende week zelfs hun vijfjarig huwelijk gaan vieren. Volgens ingewijden wil Karishma omwille van Samaira, die gek is op haar vader, haar huwelijk redden. Voor Karishma komt haar dochter op de eerste plaats. Hoewel ze had gedacht om het moederschap en haar carrière met elkaar te kunnen combineren, ziet ze daar nu van af omdat ze naar haar man en huis in Dehli terugkeert.

15 REACTIES

 1. nou leuk voor haar. kids first
  en trouwens als de comeback doorging dan was ze net als madhuri,govinda
  en anderen die allemaal bij comeback geflopt

 2. heeft ze nou alweer problemen met haar man, ik dacht dat ze al samen waren na die eerste keer…. Is ook niks zo steeds aan en uit.
  Jammer dat ze gestopt is met films vond haar heel goed en ze ging zo de goede kant met al haar hits

 3. Jammer ze heeft zulke mooie films gespeeld maar als ik als moeder daar zou staan zou ik het zelfde gedaan hebben hoor en ze is erg mooi.ooh ik ben prinses hoor ik heb mijn naam veranderd.

 4. jammer maar ja kinderne gaan naarturlijk wel voor en
  ja da t het weer uit is zal vast een goede redeen voor zijn maar ja ze moet maar goed voor haar kinde zorgen mischienk komt ze ooit nog een kee in een film ze was wel goed maar ja

 5. ja wat jammer dat je niet meer films gaat maken maar ik hoop dat je toch terug komt want je was top in alle films voor al in film mere jeevan saathi met akshay kumar en amisha patel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.