Amitabh Bachchan ondersteunt Live Earth India

Bollywood superster Amitabh Bachchan heeft toegezegd mee te zullen doen aan het ‘Live Earth’ concert dat in december van dit jaar in Mumbai plaatsvindt. Live Earth is een concert-reeks welke 7 juli 2007 op diverse locaties in (wereld)steden op 7 continenten werd gehouden ten behoeve van aandacht voor de klimaatverandering.

Kevin Wall, de oprichter van Live Earth die op bijgaande foto naast Amitabh Bachchan staat, heeft het concert met de steun van Al Gore, voormalige vicepresident van de Verenigde Staten, en tal van topartiesten tot een succes gemaakt. Naast Jon Bon Jovi en Amitabh Bachchan zullen ook andere bekende Bollywood sterren hun bijdrage aan het concert leveren. Eerder dit jaar kwam Bollywood ster Aamir Khan naar België voor een congres over klimaatverandering. Met zijn komst wilde de acteur zijn bezorgdheid uiten en betrokkenheid tonen.

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.