Nederlandse ‘Unforgettable Tour’ in november?

unZoals gisteren gemeld gaat de Nederlandse versie van The Unforgettable Tour, die stond gepland op 29 augustus 2008 in Ahoy Rotterdam, niet door op die dag. Volgens een persbericht van de Nederlandse promotor Sekier Entertainment Service (SES) wordt de show, evenals die van 30 augustus in Oberhausen (Duitsland), verplaatst naar een andere datum. In het persbericht wordt gemeld dat de show in Nederland eind november van dit jaar zal plaatsvinden.

Een duidelijke reden voor het niet doorgaan en verschuiven geeft SES niet op. De organisatie zal samen met Wizcraft International Entertainment en de familie Bachchan zo spoedig mogelijk een exacte datum bevestigen. In verband met de agenda van de artiesten en het afstemmen met de locatie voor de show kan een datum momenteel nog niet bekend worden gemaakt.

Er bestaat volgens SES een mogelijkheid om de tickets terug te brengen naar het verkooppunt waar ze zijn gekocht waar het betaalde bedrag zal worden teruggegeven. De tickets die echter al zijn verkocht blijven geldig voor de show in november, aangezien de show niet is afgelast, maar slechts wordt verschoven naar een later tijdstip.

Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met SES via het volgende telefoonnummer: 010- 485 69 69 of via email: info@sekier.nl

6 REACTIES

  1. Ik geloof er niets van, dat de show is verschoven naar november idd bullshit.
    Er zou, denk ik, twee jaar terug toch ook een groep komen, die niet waren gekomen.
    Toen had ik al m’n kaarten gekocht. Maar toen ik hoorde, dat de show naar de arena was verschoven, heb ik m’n geld meteen opgevraagd en kreeg het ook. Later bleek, dat de show niet door ging.

  2. omdat die sterren gewoon te veel vrije tijd hebben gaan ze daarom
    op tournee best slim extra miljoenen waarmee the bachansentetaiment
    kan mee opbouwen slim heel slim maar ik ga niet ben al naar temptation reloaded geweest en dat was superrrrrrrrrrrrrrrrrr!Q!!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.