Nederlandse ‘Unforgettable Tour’ afgelast

Bollywood Unforgettable TourDe Nederlandse versie van de Unforgettable tour van de familie Bachchan, welke op 29 augustus in Ahoy-Rotterdam zou plaatsvinden, is afgelast. Ook het Bollywood optreden in Duitsland (Oberhausen) zal niet doorgaan meldt het Hindoestaanse magazine HinduLife.

Volgens HinduLife heeft Wizcraft Entertainment, de worldwide promotor van de tour, de samenwerking met de Nederlandse promotor Sekier Entertainment Service beëindigd omdat die de afspraken niet zouden hebben nagekomen. Welke afspraken dat zijn wordt in een reactie van Wizcraft, gepubliceerd op webindia123.com, niet aangegeven:

Wizcraft International Entertainment, the global promoters of the tour, had earlier terminated the agreements with the tours Dutch promoter Sekier Entertainment Services and German promoters SensAsian Media Ltd, due to the promoters defaulting on the terms of the agreement. Wizcraft in their efforts to implement the highest standards of technical excellence, financial and legal compliance have taken a firm stand with regard to local promoters throughout the tour, thereby ensuring perfect experiences for the audience and the performing artistes. The concerts, to be staged in Rotterdam on August 29 and in Oberhausen on August 30, were cancelled much to the disappointment of all the stars and the promoters, who were looking forward to performing before their fans in the two cities.

Wizcraft director Sabbas Joseph commented in a release here that the decision to cancel the last two performances was taken after every possible attempt was made to try and find a solution. The local promoters defaulted making it impossible to progress forward.

”We are truly saddened for those fans who purchased tickets in Rotterdam and Oberhausen in anticipation of experiencing this extravaganza. We are certain that we will be touring the European region and we will come back to embrace more cities soon,” he added.

52 REACTIES

 1. Wooooow, echt stom man!
  Gelukkig had ik (nog) geen kaartjes gekocht,
  anders was ik al hellemáál teleurgesteld geweest!

 2. Als de stars alsmaar zeggen dat ze om hun fans en door hun fans zo groot zijn geworden,kunnen ze die show toch gratis doen?Of dan moeten ze stoppen om dit te zeggen.

 3. Hoop voor degene die kaartjes hebben gekocht hun geld terug krijgen. Is wel vervelend om op laatste moment het af te zeggen, ze moetten zulke dingen van te voren goed regelen.

 4. Yeahh right. Is cker onzin dat ze lullen.
  Ik wil zo graag naar die show. en dan nu opeens afgelast ga weg joh. Gare mensen kunnen niet eens een show organiseren. Als je niet kan organiseren, verheug fans ook niet! Nu zijn er zoveel teleurgestelde fans. Maar ja over sekier wordt altijd verkeerd gesproken, volgens mij kunnen ze niet eens een show organiseren, want ik weet nog al eerder is er een show van Salman khan afgelast en ik moest mijn kaarten terug halen bij Sekier. Stom dus.

 5. Dit meen je toch niet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ********verwijderd*********

  Krijgen we ons geld terug, en die administratiekosten ?????
  Hoe zit het daarmee dan ???

  Dit is gewoon te erg voor woorden !!! We hebben er zoveel naar uitgekeken en dan hoor je nu dit !!!!!!

  Belachelijk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Dit is echt te gek voor woorden… mensen koop geen kaarten meer voor volgende shows van Sekier…. allemaal oplichters!! Ze beloven zoveel en puntje bij paaltje doen ze NIETS!!!

  Sharmila je hebt helemaal gelijk!!

 7. Hier heb je een paar belangrijke nummers die je kan bellen:

  Woordvoerder Aniel Kienno – 0653981147
  Sekier Isaak – 0617644844

  Bel ze op en eis je geld!

 8. konden ze dat niet vorige week melden, had ik nog in O2 England kunnen gaan kijken…bah en nog eens bah..

 9. Wegens overmacht wordt de show The Unforgettable Tour die stond gepland op 29 augustus 2008 in Ahoy Rotterdam verplaatst naar een andere datum, evenals de show van 30 augustus in Oberhausen (Duitsland). In verband met de agenda van de artiesten en het afstemmen met de locatie voor de show kan de exacte datum momenteel nog niet bekend worden gemaakt. De organisatie zal samen met Wizcraft International Entertainment en de familie Bachchan zo spoedig mogelijk de exacte datum bevestigen.

  Er bestaat een mogelijkheid om de tickets terug te brengen naar het verkooppunt waar ze zijn gekocht waar het betaalde bedrag zal worden teruggegeven. De tickets die echter al zijn verkocht blijven geldig voor de show, aangezien de show NIET is afgelast, maar slechts wordt verschoven naar een later tijdstip.

  De organisatie, Wizcraft en de artiesten van The Unforgettable Tour bieden alle mensen die kaarten hebben gekocht bij deze hun welgemeende excuses aan voor het eventuele ongemak. Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met via het volgende telefoonnummer: 010- 485 69 69.

 10. Die …. van een Sekier moet niet een show willen organiseren als hij dat niet kan. Zit een promotie af te geven op AMOR FM terwijl hij weet dat de deal nog niet rond is. Dit is gewoon een oplichter die uit deze scene moet verdwijnen. Verziekt het gewoon voor de toekomst. Op een gegeven moment zal een promotor geen zaken meer willen doen met nederlandse organisators. Dan maar geen shows op dit moment. Ik begrijp zo en zo niet dat AMOR FM hem een show laat promoten die niet komt. Allemaal een pot nat en maar anderen uitlachen en groot spelen.

 11. Gelukkig maar,

  Die indianse gasten kijken alleen op ons neer.
  Oprotten met die gasten.

  Wel moet die orga het geld terug geven.

  groet,
  Johan

 12. Gelukkig had ik geen kaartje gekocht!
  Ik vertrouw dit soort shows niet, ze komen met zoveel mooie woorden en laten de mensen gewoon stikken.

  Triest!

 13. Ik organiseer ook een concert. Sharuk khan, amitabh bachan, hritik roshan ,rani, en alle sterren die JIJ wil, regel ik! kaartje v.a. 100 euro per persoon. Wees er snel bij, want op=op!! concert is op 1 april 2009!!!

  REAGEER NU VOOR KAARTJES!

 14. kOM OP MENSEN!!!!
  hOE ZITTEN WE TOCH WEER INELKAAR!!!
  vOLGENS INSIDERS HEEFT BIG B. HET VERZET NAAR NOVEMBER!!
  Wegens zijn prive-omstandigheden.
  Waarschijnlijk door zieke SEMDIEN-BHAI!(ash dr vader)
  dussss!!! DE SHOW GAAT WEL DEGELIJK DOOR!!
  EN IS DUS NIET AFGELAST!!
  En Sekier is Nu ineens omdat jullie het NIET WETEN De “pispaal”
  Typisch voorbeeldje van voorOordelen,van mensen die t
  “schijnbaar””Beter weten.
  SEKIER heeft tenminste ALS ENIGE het lef om zulke geweldige shows voor ons naar NEDERLAND te brengen!!
  En straks in November loopt iedereen Hem weer te slijmen
  WHAT KIND OF WORLD WE LIVE IN!!!

 15. Jezusss sow belachelijk gelukkig ad ik nog geen kaartjes gekocht man..
  dahmn we keken er zo naar uit en dan oppeeenss hoe je het gaat niet doorr..:S

 16. een les voor iedereen.
  Money is important not the fans.Wake up mensen.
  Laat je hersencellen actief werken. Dit was te verwachten.
  Dure kaarten en een waardeloze show. In principe geniet je niet echt van je fan,want die verschijnt voor 2 min. op het podium.
  Don’t do it again…..stoppen met onprofessioneel gedrag.
  Ik hoop dat een ieder zijn geld terug krijgt.

 17. fuckt up voor fans tja ik zou er ieder geval niet heen gaan vindt die mensen ieder geval niks aan…maar vind het wel erg voor degene die er na uitkeken hoop dat jullie je geld terug krijgen succes ermee

 18. Niet te geloven met hrithrik roshan was die show gecancelled en nu weer. Die stomme organisitatoren weerrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!

  Als je het niet aankan rot dan op… En die bachans die kunnen toch ook niet zomaar cancelen……leuk voor je fans dan…stomme idioten. Ik ga echt niet naar het buitenland voor die show. Sorry this is disappointing amitabh bachan. At the last moment to cancell…for all the small children and fans.

 19. WHAHWAHWAHWAHWHAWH Lekkerrrr!!!!

  gOD TUSSI GREAT HO!!!! mijn gebed is verhoord! mashallah!!!! What goes around comes around. NU kan Die beugelbek sekier zielig doen en Geld LENEN bij die Vriendjes of vriendinnetjes van hem! die kk oplichter licht de boel op. nu gaat hij zeker weer ‘op vakantie’zijn de komende dagen en geen telefoontjes beantwoorden.

  Dit krijg je ervan als je Naaast je CAVALLI schoentjes loopt met mooi slachtoffertjes naast je!!!!

 20. sooow man k heb wel kaart gekogt k hoop dat k my geld terug krygt jawel denk k want het si ticket service vandaaar
  maar k heb gehoord het komt nu in november

 21. Ik ben met Sharmila eens.
  Voor hun fans doen ze dit niet, ja zolang je de dure kaarten maar koopt. Maar dat is ook geen garantie blijkt het weer eens!
  Maar het zal weer een CENTEN? kwestie zijn!!!!!!
  Zakken vullen en de rest laten stikken.

 22. The Unforgettable Tour
  – OFFICIEEL PERSBERICHT SES –

  The Unforgettable Tour op 29 augustus gaat NIET door!

  Wegens overmacht wordt de show The Unforgettable Tour die stond gepland op 29 augustus 2008 in Ahoy Rotterdam verplaatst naar een andere datum, evenals de show van 30 augustus in Oberhausen (Duitsland).

  In verband met de agenda van de artiesten en het afstemmen met de locatie voor de show kan de exacte datum momenteel nog niet bekend worden gemaakt.

  Sekier Entertainment Service zal samen met Wizcraft International Entertainment en de familie Bachchan zo spoedig mogelijk de exacte datum bevestigen, vooralsnog kan er slechts worden gemeld dat de show eind november van dit jaar zal plaatsvinden.

  Er bestaat een mogelijkheid om de tickets terug te brengen naar het verkooppunt waar ze zijn gekocht waar het betaalde bedrag zal worden teruggegeven. De tickets die echter al zijn verkocht blijven geldig voor de show in november, aangezien de show NIET is afgelast, maar slechts wordt verschoven naar een later tijdstip.

  SES, Wizcraft en de artiesten van The Unforgettable Tour bieden alle mensen die kaarten hebben gekocht bij deze hun welgemeende excuses aan voor het eventuele ongemak.

  Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met SES via het volgende telefoonnummer: 010- 485 69 69 of via email: info@sekier.nlDit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

 23. Heilige je hebt gelijk. Pas als we zeker weten dat de show in nov.doorgaat dan kaartjes halen. maar voor nu wel terughalen anders kunnen we fluiten ernaar….

 24. Nou ik zou ”the insiders” maar niet al te snel gaan geloven ROY. Aishwarya rai’s vader is al tijden ziek. De hele tour was zijn toestand hetzelfde. Hij vecht al jaren tegen kanker en aishwarya rai bleef toen ook optreden in verschillende landen. Dus kom niet met zo een vage smoes dat het nu toevallig door haar vader komt. Wizart craft heeft zelf al aangegeven dat Sekier zich niet aan de afspraken houdt. Ik geloof eerder dat, dan zo een vaag verhaal.

 25. De show zal ook in November geen doorging hebben,
  het gaat allemaal om geld, en ik denk dat er te weinig kaartjes zijn verkocht, en dit zal in november ook zo zijn.
  Iedereen moet zijn geld terug krijgen, en mocht de show doorgaan in November, dan kan men 1 dag van te voren ( want dan zijn de artiesten al hier) de kaartjes gaan kopen bij de verschillende kaart loketten. Kya idea he , of niet?;)
  En als iemand in november niet kan dan??? die show is afgelast voor de dag dat iemand een kaart heeft gekocht dus moet het geld worden geroutneerd en in november zien we wel.

 26. ik vindt zo janmer dat de show niet door gaat
  types hindoestaane denken om geld te verdienen
  oplichters ja heb wel van gehoordt dat het in november is
  is zien daan geloven mensen
  had me echt op verheugd mang

 27. Het is toch niet te geloven dat weer eens een show van sekier niet door gaat. Is hij nog niet failet. Belachelijk.

  Vorig keer zei hij; dit is me laatste show van John Abraham op de podium en nu flik hij het weer.

 28. Sharmila toch,

  Echt hindoestanen wééér, die willen alles gratis.
  je beweerd dat de bollysterren gratis show mogen geven voor hun fans. Ze doen al zoveel moeite voor ons. Ze maken films, oefenen maanden lang voor een show, en dan wil je nog een gratis show?? Shame on you!
  Het zijn de orga,s die alles verpesten.

 29. Ech erg voor de mensen die een kaarjte gekocht hebben.
  De show van Shah Rukh was wel doorgegaan (GELUKKIG). Ik weet niet wie er zoveel geld opeist maar ze moeten echt niet te veel geld vragen. Mensen willen gewoon geen kaartjes kopen en dan is de show afgelast.

  500 euro voor een SVIP ticket. Kom op zeg is toch niet normaal. Het word steeds slechter in Nederland. Er zijn mensen die niet eens genoeg eten kunnen kopen van hun salaris en anderen willen 500 euro om AV, Abhi of Aish voor een uurtje van dichtbij te zien. Het zijn ook maar mensen hoor and believe me ze zijn heel anders achter de schermen dan dat je ze op stage ziet.

  Neem nou Kareena als voorbeeld. Op stage zat ze te lachen en zei ze dat ze zooo blij was om in Nederland te zijn. Zondra ze van stage was zat ze te zeiken.. “Ja dit vind ik niet goed, dat vind ik niet goed. En ik heb haar niet 1 keer zien lachen zo een chagerijn was ze. Zelfde geld voor Saif hij was het meest arrogante. Terwijl Ganesh, Javed Ali, Arjun, Katrina and Srk aardig waren tegenover fans zat Saif iemand af te zeiken omdat ze een foto met hem wou. Er zat daar iemand in een ROLSTOEL naar Saif te roepen… hij negeerde en keek voor 1 seconden om zei droog hi en keek weer naar zijn heilige vriendin Kareena die haar haren zat te kammen tussen iedereen. GOSH terwijl ieder ander ster naar ze lief en ze een hand gaf. HOE ARROGANT EN ZIELIG KAN JE ZIJN. DAAROM ZEG IK. Geen ster is het waard om 500 euro aan uittegeven!!!!!!!!!!

 30. Het was al te verwachten dat het niet door zou gaan. Ook had Sekier entertainment niet het complete pakket met alle artiesten. Er zouden maar een klein aantal komen. Kijk maar hoeveel artiesten er in de UK zouden optreden die zouden hier echt niet allemaal komen. De avond zou merendeels worden opgevuld met muziek van Vishaal Shekhar en natuurlijk dansoptredens. Mijn advies… Al je een show wilt zien,ga dan naar Engeland. Zo ver is het niet,maak er een weekendje weg van. Je krijgt dan echt een complete top show en geen shows die worden aangepast omdat de Nederlandse organisatie het complete pakket niet kan betalen. De enige organisatie die tot nu toe alles heeft waar kunnen maken is toch BIBEN geweest. En nee ik ben niet van BIBEN.
  Suraj Kumar had ook altijd problemen met zijn shows,dan datum dan visum altijd wel een bla bla verhaal. Misschien moeten Sekier en Suraj Kumar wel samenwerken zijn beide oplichters.

 31. Van Sekir Entertainment tot groep Amitabachan allemaal schurken en boeven…
  Allemaal die kaartjes hebben gekocht om deze show te bezoeken zijn de sigaar ze kunnen fluiten naar hun geld….KIS DENG MOOI…
  De Indiaase artisten zijn grote prijsopdrijvers en schurken en wij hindustanen in Nederland en Suriname werken ook mee met hun…
  Eens moet het ophouden met het Indiaase shows in Nederland en in Suriname..
  Mensen worden jullie eindelijk wakker laten jullie niet beet nemen door deze banditen…

 32. sorry hoor insider

  je verhaal is wel goed en spannend maar je haalt wel van alles door elkaar
  je hebt het over suraj kumar hij kan wel slecht mens zijn
  maar ho vergeet niet hij is wel de eerste organisator
  in nederland geweest die srk, sharuk khan en amitabh bachan shows heeft gedaan in ahoy & groenoordhallen
  alle 2 shows in mei en november 1999
  en niet geblufd als shekier,
  volgens mij wou sekier die record breken van suraj kumar
  maar heelaaaaaas niet gelukt die srk show heeft sekier nog net kunnen redden maar amitabh show maatje te groot voor shekier,is geen sonu nigam show die hij wekelijks organiseerde
  en wat biben betreft heeft ook na suraj kumar die shows van
  hem gedaan in ahoy daarvoor was biben in surimaribo met iets anders bezig, als volgens jou biben heel goed is waarom
  organiseerde hij niet deze show dan!!!! of was het voor hem ook een maatje te groot deze show, o nee ik weet het al waarom niet, 9 jaar biben opgeschort in baajes. smoko torie.

  dus suraj kumar was de eerste organisator
  met mega shows en dat is hij ook nog steeds gebleven
  ik ken die suraj kumar niet personlijk maar heb wel al zijn shows gezien,

  gezien dat shekier niet in is geslaagd om die record te breken van suraj kumar, suraj kumar kan slecht zijn maar geen 1 shows is van hem afgelast geweest hij maakte alles waar alle shows vonden plaats
  ik heb nooit mee gemaakt geld kwijt kaart ongeldig en show afgelast
  nu wel door shekier entertainment opgelicht
  geld kwijt geen show shekier verdwenen,
  bole shekier hamar paiswa apan maike boer me daarrrr dees

  dus insider check je info’s eerst goed dan pas roddelen.

 33. Sweetu,

  ik ben het helemaal met jou eens en jij hebt het heel mooi gezegd. geen een ster is het waard om 500 euro neer te tellen. Ik zou het nooit uitgeven.
  Wat een geld verspilling!!!!

 34. wat een bull shit ben persoonlijk op de hoogte gebracht door sekier dat de show niet door ging .heb mijn geld ontvangen via internet bankieren en julli lullen over dat sekier niet goed is nou ik denk er anders over kreeg netjes mijn geld 1000 euro terug van sekier
  sekier hoop dat de show snel een datum krijgt
  dan ben ik weer van de partij

 35. nou komen ze ook een beetje laat mee
  nou ik had het wel gewild en idd waarom is het niet gratis als ze zeggen dat ze door de fans groot zijn geworden dan verdienen wij ook wel gratis concert en ik hoop wel voor de mensen die kaartjes hebnen gekocht at ze hun geld terug kiijgen anders is het oneerlijk

 36. Hey mensen, wie hebben hun geld niet terug gekregen? En gaan toch naar de show van 10-07-2011 in Silverdome zoetermeer om hun geld of eventueel kaartjes te halen???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.