Akshay Kumar en Snoop Dogg in bhangra rap

Akshay Kumar en Snoop Dogg in bhangra rapTwee maanden geleden publiceerden wij een bericht dat Bollywood ster Akshay Kumar samen met de bekende Amerikaanse rapper Snoop Doggy Dogg een nummer zou opnemen voor de de lang verwachte Bollywood film ‘Singh is Kinng’ van Vipul Shah. Vorige week was het zover, het duo heeft samen in Chicago de videoclip geschoten. Het bijzondere aan de clip is dat Akshay Snoop heeft overgehaald om zich in Indiase kledingstijl te hullen voor de clip.

Snoop die erg meewerkend was, heeft met zijn ‘sardaar look’ meer gedaan dan het contract vereiste en tegelijkertijd ook zijn fans aangenaam verrast. Volgens Vipul Shah is de videoclip fantastisch! “Het leukste van het nummer is de combinatie van twee verschillende muziekstijlen, Hip Hop met Snoop en Bhangra met Akshay. Snoop heeft aangegeven dat hij graag een Bollywood film met Akshay zou willen opnemen omdat hij het leuk vindt om het Indiaas publiek aan te spreken”, aldus Shah. De film ‘Singh is Kinng’ gaat op 8 augustus in première.

28 REACTIES

  1. OH MIJN GOD HAHAhahahahaahahahahahahahahahaahahahaha lolllllllll

    ik heb in de wereld veel gekke dingen gezien helaas, maar dit slaat werkelijk ALLES LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

    triest echt triest

  2. ooww wat leukk!!!!
    egt geweldig!!
    de indiase stijl en westerse stijl gemixt.
    jmr genoeg ben ker niej als de film in premiere gaat.
    mryaa zie hem wel later
    can’t wait!!
    Devika.

  3. ahhahahaaah.
    soso snoopy!!
    hij ziet er echt schattig uit.
    echt lief van hem dat h ij toch in die kleren is gaan zitten!1:P

  4. A@ wrm vind je ditr triest
    ik vind het gaaf hoor
    zwaar vet akshay youre just the coolest

  5. A waarom vind je het zo triest :S het is tog normaal of ligt het aan mij. dan weten andere mensen*culturen ook wat bhangra is :D. hoop alleen ook dat het nummer ook supar leuk is
    gr. pooja

  6. Ik vind het juist cool dat een rapper voor een keertje iets totaal anders doet en dit keer geen pimpie blingbling gebeuren aan heeft, maar zich kleed naar een totaal andere stijl! dat is toch geweldig! Ik ben niet zo’n grote fan van Snoop, maar ik vind dit echt een hele grote pluspunt! het nummer is ook leuk trouwens, ik heb em al een paar keer geluisterd.

    Grz. Sven

  7. nou de reden dat ik het zo triest vond is omdat deze combi waarschijnlijk de meest rare combi die er bestaat hahaha.
    kijk ik vind het nie erg maar als dit normaal gaat worden wat is dan next; duetje van Cheb Khalid met Guns n Roses? LOLLLLLLLLLL

  8. Ik vindt het vet.
    Leuke combinatie ook.
    ^^ je moet eens wete…

    Snoop Ziet er zelfs dan nog relax uit

  9. weet je wel wat singh is king is en wat singh betekent als je dat weet mag je commetaar geven

  10. Ben zelf een grote fan van Akshay en Snoop, en het is zeker lief van Snoop dat hij aan zijn “hindoestani” fans heeft gedacht. Ik hoop dat hij ooit in een bollywoodfilm gaat spelen.

  11. HAHAHAHHA zelfs een kaaskop geeft reactieXDXD SVEN ahahhahahaha bollywood heeft hollywood VEROVERTxdxdxdxdxd I LOVE BOLLYWOOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.