The Unforgettable Tour van start

Voorafgaand aan ‘The Unforgettable Tour’ die vandaag in Toronto start, gaven Bollywood sterren Abhishek, Aishwarya en Amitabh Bachchan gisteren een persconferentie in het Toronto Hilton hotel. Door middel van ‘The Unforgettable Tour’ wil de Bachchan familie de wereld kennis laten maken met de glitter en glamour van de Indiase filmindustrie.

Deze Bollywood extravaganza, die miljoenen dollars heeft gekost, bestaat uit 70 Bollywood liederen, meer dan 1000 kostuums, 130 cast en crewleden. De drie uur durende show, waarvoor men 1 miljoen bezoekers verwacht, vindt tussen 18 juli en 28 augustus plaats in verschillende werelddelen.

Abhishek en Aishwarya, die ook wel worden gezien als de Brad en Angelina van India, meldden tijdens de conferentie dat ze om emotionele redenen voor Toronto als startplaats van hun tour gekozen hebben. Toronto is namelijk de plaats waar Abhishek Aish ten huwelijk heeft gevraagd na de première van hun film ‘Guru’. De show, waarvan een toegangskaart bijna $ 300,- bedraagt, belooft naast de optredens van de Bachchans ook te spetteren door optredens van Priety Zinta, Ritesh Deshmukh, Madhuri Dixit, Akshay Kumar en Shilpa Shetty.

50 REACTIES

 1. Willen ze ook even veel media-aandacht als Brad en Ang?
  …ik mag hun als koppel helemaal niet!

 2. De beste van India eindelijk .Beter dan dit bestaat niet .
  De anderen die nog in India zitten zijn boerenlul en mislukkingen .

 3. Oooh daar wil ik ook graag naartoe, weet iemand in welke steden ze nog komen, maar zo te zien, zit Europa er niet in !?!

 4. Brad en Angelina van Bollywood????

  hahahaha volgens mij behoort abishek niet tot de spangste boys van bollywood, tjhaaa.

  Wordt wel lauw show denk ik maar 300 dollar is wel erg veel voor een kaartje, k hoop dat de mensen die gaan niet teleurgesteld worden.

 5. HEY,
  geef toe Abhishek en Aishwarya, Gwn weg 2de kopie zijn van Brad en Angelina van India!!!
  i vind Abhishek en Aishwarya beter dBrad en Angelina.
  Punt Uit!

 6. wejooo..
  leuk man preety zinta komt ook.
  maar eehj voor mensen die een satteliet hebben en vooral afghanen die naar ariana telivision kijken B4U movie is vrij!!! kijk snel.

 7. nou nou…erg duur is het wel..ik heb gehoord dat je voor die 300$ eeen redelijke plekje hebt maar voor de echte goeie mote je maar 1000$ kunnen betalen..die ‘unforgettable’ tour wordt ‘forgettable’door die hoge prijzen en door de bachchans..wie gaat nou betalen voor die bachchans parade??!!! en 1000$???? kom op zeg!!!!zelfs akshay gaat maar voor de show van toronto & UK show wordtmet Shilpa..die US show wordt met Madhuri (she is worth it…die dure tickets) maar tog 50$ of zo voor de beste plekken…
  nou betreft die brad-angelina…Americans will laugh their asses off als ze zien wie zogenaamd ‘no.1 couple in india’ is…die lelijke Bachchan baby zou het niet maken in Bollywood als ie niet de zoon van Amitabh was!!!! Hij is lelijk en kan niet acteren…ik snap nie wat aishwarya in hem ziet :S

 8. ik heb recpect voor alle bollywood acteurs dus zet hem op zou ik maar zeggen

  good luck big B

 9. ze komen wel naar nederland, ergens in augustus, het is al aangekondigd bij temptation reloaded door sekier.

 10. Heey maar op een andere site staat dat het ook in Nederland komt ? _0- Ik snap het niet meer hoor 😛

  maaruhh, abhishek -brad pitt ? Mwuahauwhauawhauhwa dacht het dus ff neit he 😛

 11. afg.senioritah!!
  jaaahhh ik kijk ook
  het komt al weken
  maar zeetv en zee cinema vind ik veel beter
  daar komen leuek siries..
  majah
  ik ben eigenlijk voor de khans dan voor de bachans
  majah da`s mijn memning
  ik ga weer
  ciiiaaaoooo

 12. Vandaag start in Toronto de ‘Unforgettable’ tour van de Bachchan familie. Naast Amitabh, Abhishek en Aishwarya zullen vele andere Bollywood sterren hun steentje bijdragen zoals Preity Zinta, Shilpa Shetty en Akshay Kumar. De wereldtour staat natuurlijk in het teken van de Indiase filmindustrie, maar zingen en dansen is niet het enige waarvoor de sterren zich inzetten. Een deel van de opbrengsten van de tour gaan naar het ‘Lighting a Billion’ Lives project. Volgend jaar februari moet het project ervoor gezorgd hebben dat 200,000 dorpjes in ondermeer India, Pakistan, Myanmar en Cambodja over veilige verlichting beschikken. Dat betekend het vervangen van gevaarlijke kerosine en paraffine lampen voor verlichting op zonne-energie. Wereldwijd moeten 1.6 miljoen mensen het stellen zonder elektriciteit, 25% daarvan woont in India.

  “You go out there because you get paid for it, because it’s your job. But to make something like this part of your job, it just makes you feel good about your karma,”

  Aldus Preity Zinta. Je kan meer lezen over dit interessante project op de site van The Energy and Resources Institute. De tour start vandaag en zal ook Nederland bezoeken, door een kaartje te kopen lever je dus automatisch een bijdrage aan het ‘Lighting a Billion Lives’ project.

 13. leuk voor de fans en de familie bachan’s,

  zij verzinnen natuurlijk weer wat extra marakante titel’s,
  dit is weer de zoveelste tour’s ,
  en steeds maar hoor je dat het wereld’s grootste tour of de onvergeetelijke tour is.

  en voor de mensen die het te duur vinden, geen zorgen, er zal misschien nog een keer een “extravagante tour komen”wat misschien wel betaalbaar is.

 14. ik vind ais supper leuk maar ik vind abi bachan niks hij is te lelijk .
  eige mening
  laterrrrrrrrrr.

 15. ik vind AIS EN ABI de beste koppel die er bestaat .
  ik vind dat AIS een heel goede beslissing heeft genomen in haar leven . wat zou een ramp zijn als zij voor die mislukte Salman
  had gekozen . Dan moest ze in Bhoerka . Dan was haar carriere in
  keer afgelopen .

 16. Ze staan 29 AUGUSTUS 2008 in Ahoy Rotterdam! Kijk voor meer informatie op sekier.nl

  Ik heb een mogelijkheid om gratis binnen en backstage te komen maar ik ga m’n tijd niet verspillen aan hun.

 17. Jha ; bollywood. Dat had ik ook gelzen voglens mij is het van dezelfde site 😛 maar als je op die site van die tour zelf kijkt dan staat er geen nederland bij hoor. En op tv zie je het ook telkens bij die reclame en dan staat er ook geen nederland bij.

 18. wat een bledder allemaal joh over bachchan junior.
  hij is kapotsexy en ondertussen een betere acteur geworden dan lelijke shah rukh khan met zn wereldgrote arrogantie. abhi aish the best jodi ever on screen, eat you heart out hollywood!!!!!!!!!!!!!!
  en al is een kaartje 3000 euro voor deze show ga ik nog, simpelweg omdat de bachchan clan gewoon de beste is. kijk als je t niet kan betalen zou ik zo reageren, maar het is voor een goed doel en je krijgt ze live te zien. dus for alle haters onderons word maar lekker gek, als ze hier zijn ga ik uit m dak!!!!!!!!!!!!!!!

 19. BOLLYWOOD,
  ALS JE TOCH HEBT OVER HET GOED DOEL HEB IK AL EERDER GELEZEN EN EEN STUKJE GEZIEN OP ZEE TV. A.BACHAN EN LATA M.
  ZIJN DE ENIGE DIE ZOVEEL GEEF OM ARME MENSEN OP DE WERELD ECHT WAAR.LATA HEEFT MEER DAN 50 AHSRAMS IN INDIA.A.BACHAN kijk maar de aardbeving in pakistan op eigen kosten heeft hij zoveel kinderen aan medicijnen geholpen ja,hoor dat is A.Bachan hij is zo ziek maar gaat wel op z’n 66 jaar helpen dat 1,6 miljoen arme kinderen en moeders electriciteit hebben en tevens wat Bollywood vergeten is te vermelden ook zorgt A.Bachan voor schone drinkwater ja, hoor dat is onze A.Bachan moge ALLAH hem en zijn familie de kracht geven dat hij het volhoud en een geslaagde show mag worden, moge ALLAH nog meer van zulke FARISTA’S op de wereld brengen dan hebben wij ook als armen een ietsje beter en een gewardeerde leven.Men denk gelijk het gaat over een hoge BUDGET nee het gaat over de mensheid om elkaar te kunnen helpen A.Bachan wilde dit allang doen maar door de slepende ziekte van z’n moeder kon hij niet op de laatste dag van z’n moeder heeft hij alles voor haar gedaan samen met de beste Ferozkhan en Dharmendra die op alle momenten bij A.Bachan aanwezig waren wat een eerbiedige vriendschap.
  FAM.BACHAN EN DE HELE CREW ALLAH KE DOEWA TUMHARE SAATH HE.

  ALLAH, HAFIZ.

  RAHAT.

 20. Soha wat jij lelijk vindt, vindt een ander knap en mooi daarom zegt men als jij dat niet weet smaken verschillen. En inderdaad wat jij niet in Abhi ziet ziet ASH. SOHA dat jij zo mooi en beeldschoon bent ben ik blij dat is ALLAH gaven maar zegt nooit tegen iemands kind dat hij of zij lelijk is want als wij zelf mensen konden schapen was dan iedereen beeldschoon als jij. Trouwens mag van onze gellof niet om een ander zo diep te beledigen toch SOHAA ????.

  RAHAT.

 21. VIJINDER,

  Niet zo grof a.u.b. een ieder doet zijn of haar best toch ?

  Neem van mij aan als een broer het staat jouw echt niet en ik denk dat jij ook niet zo een type bent. Het is echt goed bedoeld.

  De beste vriend.

  Rahat.

 22. Goedemorgen Zarif,

  Zarif ik denk niet dat de kaarten zo duur zal zijn in Ned.

  Maar, jou kennende jij gaat voor de goede doel wel naar de show vriend. Verder alles kids.

  Rahat.

 23. Ik geloof dat ze op een vrijdag in Augustus komen,
  Dat hadden ze namelijk bij Temptation reloaded gezegd;)

 24. Respect voor Rahat. U weet best genoeg over het sociaal achtergrond van Amitabh.

  De tour boeit me niet ondanks ik een megafan ben van Amitabh, maar voor een goed doel kan ik best gaan.
  Als ze komen wil ik er wel eens aanwezig zijn. De tijd en prijs moet nog bekend worden gemaakt.

 25. Bij http://www.Sekier.nl staat, dat ze op 29 augustus naar Nederland komen,
  maar ik geloof er niets van.
  Op Zee t.v. maken ze al reclame, dat ze op 24 uagustus in Engeland optreden.
  En over Nederland is nog niets bekent.
  Wel vreemd hoor.
  En als ze komen, hoop ik niet dat de kaarten 550 euro zijn, want, dan kan ik niet gaan.
  Zo rijk ben ik niet.

 26. Ze komen op 29 augustus naar Nederland in de Ahoy.
  De kaarten zijn wel pittig.
  vvip – 500 euro p.p.
  vip – 275 euro p.p.
  Deze kaarten kan je alleen bij Sekier bestellen.
  De andere kaarten zullen verkocht worden via ticketservice.

 27. Rahat er mag zoveel dingen van je geloof , wat heb je dan voor een geloof?????????????????

  Khan fans je bent zeken een moslima, daarom dus , je bent mischien wel een beetje racist.

 28. nou ik vind het wel waard als dat voor srk was..maarjah jmmr hij komt volgens mij nie..
  en zaroo tamina jan..b4u is nie zo leuk als zeetv..
  ik ben fan van aish en srk dus ik res[ecteer die bachans beetje …
  ik mag ze nie egt maarjah voor aish dan.
  BYe bye

 29. Ik ga echt niet om die 3 te ontmoeten
  Als salman khan er was ja vind ik wel cool,, verder niemand voor 300 dollar
  ik denk dat ik te gierig voor die 3 ben.
  hehehe

  Pay Pay Pria

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.