Unforgettable Tour Trinidad groot succes

Na een spectaculaire première in Toronto op 18 juli deed de Bollywood Unforgettable Tour afgelopen zondag Trinidad op zijn grondvesten schudden. Daar dit eiland de enige tourbestemming in de Caraïben was, zijn Indiërs vanuit Suriname, Guyana en Jamaica naar Trinidad gevlogen om de show bij te wonen.

De magie van de Indiase filmwereld kwam tot leven in de Queens Park Cricket Club, waar horden fans al uren voor de aanvang van het spektakel buiten stonden om een glimp van hun idolen op te vangen. De gehele show werd door de locale pers als wervelend omschreven. Het publiek riep na elk optreden om meer. Het werd nog erger toen Bollywood megaster Amitabh Bachchan een traditioneel Caraïbisch calypso lied ten gehore bracht waardoor het publiek hysterisch werd van blijdschap.

Amitabh heeft altijd al een speciale band met Trinidad gehad en beloofde weer terug te keren naar de ‘West Indies’. Daar de response op de show boven verwachting is, zijn er plannen om nieuwe bestemmingen aan de tour toe te voegen. The Unforgettable Tour zal volgens berichten nog plaatsvinden in Los Angeles, San Francisco, Houston, Atlantic City, Chicago, New York, London en Rotterdam.

12 REACTIES

  1. hey man ze komen ook in rotterdam gaaf zeg ik moet er zeker bijzijn om al die sterren samen te zien

  2. hey hey ik ga ook, mijn kaartje is al besteld en ligt al klaar voor me. ze zijn wel kapotduur maar zo te lezen is het de moeite waard en al dat geld. veel plezier voor iedereen die er ook heengaat. have fun

  3. wanneer komen ze dan in rotterdam?
    ik had gehoord dat ze in ahoy zouden komen.. maar op de site van ahoy zie je niks staan

  4. Meer info staat op sekier.nl zij hebben de Temptations ook geregeld.

    Eerlijk gezegd ben ik niet geinteresseerd in Aish of AB. Wel leuk om ze te zien ofzo maar daar blijft het bij. Maar als Srk weer kwam ipv AB dan zou ik zeker weer gaan. Damn hij was zooooooooo lief tegen mij en mn vrienden. Ik heb de kans gehad om een paar woordjes tegen hem te kunnen zeggen en het was een van de mooiste momenten in m’n leven. Hij is de King of Bollywood nier AB.

  5. Ik zag bij milan al die posters hangen dat het ook naar nederland komt 26 augustus. In ahoy R’Dam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.