Aamir Khan neemt eindelijk award in ontvangst

aamir khanIn tegenstelling tot zijn Bollywood collega’s gaat Aamir Khan niet naar award uitreikingen, gelooft hij niet in agressieve marketing van zijn films en mijdt hij de media. Nu is het eindelijk zover dat Aamir ingestemd heeft om een award ceremonie bij te wonen. De acteur die nu ook regisseur is, heeft voor zijn film (Taare Zameen Par) de Gollapudi Srinivas Memorial Foundation award voor the Best Debut Director gewonnen.

De award, waar een geldbedrag van 2.000 euro aan gekoppeld is, zal op 15 Augustus worden uitgereikt. De Gollapudi Srinivas Memorial foundation award is in het leven geroepen door de Telugu schrijver Gollapudi Maruthi Rao ter nagedachtenis aan zijn zoon Srinivas. Dit is de eerste keer dat een Bollywood film deze prijs gewonnen heeft.

13 REACTIES

 1. heey zow leuk mang
  aleen wel dom dat hij het niet self is gan halen
  want jah
  dat kan je tog niet aan iemand anders overlaten?:P
  mar leuk dta hi geweonnne heefttt

 2. ok eindelijk maar wel een beetje laat
  maar maakt niet uit beter nu dan over een half jaar

  xxx shona (L) doei

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.