‘Padmavati’: mix tussen Bollywood en Opéra

‘Padmavati’: mix tussen Bollywood en OpéraIn het Theatre du Chatelet te Parijs was deze week de première van de voorstelling ‘Padmavati’ van de Indiase filmmaker Sanjay Leela Bhansali. ‘Padmavati’ is een unieke mix van de Indiase Bollywood industrie en Europese Opéra. Zo heeft de voorstelling een top Franse mezzo-soprano, een grote groep klassieke Indiase dansers en gebruikt men een echte tijger tijdens de show. Regisseur van dit geheel, Sanjay Leela Bhansali, is geen onbekende in de Bollywood wereld. Hij heeft al meerdere grote producties op zijn naam staan zoals de films Devdas, Black en Saawariya.

8 REACTIES

  1. Waarom niet hier in Nederland???
    Want Sanjay Leela als regiseur dat gaat echt wat worden. Zeker de licht effecten enz zullen goed zijn.
    Ik hoop zo dat die show hier in Nederland komt. Dan ga ik zeker.

  2. Als het maar niet zoiets is, als de musical van Shilpa Shetty.
    Ik ben een grote fan van haar, maar haar musical viel mij een beetje tegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.