Aamir Khan geen interesse in Madame Tussauds

Arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Aamir KhanTerwijl Bollywood ster Salman Khan vol enthousiasme naar Londen is gevlogen om er vandaag, 15 januari, zijn wassen beeld in Madame Tussauds te onthullen, is er een andere Khan die absoluut niets wilt weten van een replica in het museum. Die andere Khan is niemand minder dan Bollywood acteur Aamir Khan.

In tegenstelling tot zijn Bollywood collega’s gaat hij niet naar award uitreikingen, gelooft hij niet in agressieve marketing van zijn films en mijdt hij de media. Bovendien is hij totaal niet geinteresseerd in een wassen beeld van hem in Madame Tussauds. Naar eigen zeggen, werkt Aamir alleen mee als iets hem interesseert, zo niet dan laat hij het aan zich voorbij gaan.

Aamir oordeelt overigens niet over andere Bollywood sterren als Amitabh Bachchan , Shahrukh Khan en Aishwarya Rai die zich wel hebben laten vereeuwigen in het museum. Aan die lijst met namen wordt nu ook Salman Khan toegevoegd, die samen met zijn vriendin Katrina Kaif en familieleden zijn wassen beeld zal onthullen.

38 REACTIES

 1. Dat komt alleen maar omdat hij niet is gevraagd whhahahhawhahah

  Jammer voor je Aamir 🙁

  De twee lekkere khans staan klaar in London 😛 😛
  of course blijft srk the best

 2. Salman wou het toch eerst ook niet. Toch doet hij het.
  Ik denk dat Aamir het net zo goed zou willen.

 3. Als hij niet was gevraagd zou het niet op tv komen….

  En ik denk niet dat hij van gedachten gaat veranderen, als hij 1 keer nee zegt dan kan niemand hem van gedachten laten veranderen….

  Aamir is the best actor in bollywood…. In elke film heeft hij een totaal andere look en andere karakter, bij anderen zie je dat niet zo echt…

  UR THE BEST AAMIR I LOVE ALL UR FILMS….

 4. maar ik hb gehorod dt katrina kaif en slaman uit elkaar syn.. duss ik weet nie wt t nu is maar dnk dt t wel waar is wnt by hm blyft niemand lang….. enn wt amira segt dt hy geen intresse heeft boiet nie egt sou wl leuk syn veel bollywood sterren in madam of nie??

 5. zijn acteerwerk in fanaa was echt goed, top en in taare zameen par ook.

  en gaat wel snel met wassenbeelden…

 6. Aamir heeft helemaal gelijk. Hij is gewoon te intelligent en is een echte INDIAN. Aan zijn films, intervieuws kan je al zien hoe super intelligent deze man is. Petje af Aamir. U can say that he is a really good actor and a smart one.
  Als ik tussen al die bollywoodsterren mocht kiezen om een hand te geven dan had ik zeker gekozen voor Aamir.

 7. Aamir heeft helemaal gelijk. Hij is gewoon te intelligent en is een echte INDIAN. Aan zijn films, intervieuws kan je al zien hoe super intelligent deze man is. Petje af Aamir. U can say that he is a really good actor and a smart one.
  Als ik tussen al die bollywoodsterren mocht kiezen om een hand te geven dan had ik zeker gekozen voor Aamir.

 8. dat is waarom amir zich van de rest onderschijdt hij doet zijn eigen ding en is uniek in de acteerwereld, gewoon voor je principes staan amir ik geef je 100% gelijk

 9. ik vind aamir khan een supergoeie acteur want hij kiest zijn films niet zoals srk maar toch srk blijft debeste >3
  aamir khan heeft wel een beetje gelijk, ik zou da ook doen in zijn plaats
  lof u XXX

 10. @ some people:

  Aamir is helemaal niet jaloers. Hij is tenminste een acteur die weet wat hij doet. Hij weet precies wat hij wilt! Hij neemt verstandige beslissingen en dat maakt hem zo een goede acteur! Zeg nou zelf..heb je ooit een film van hem gezien dat een flop is? Ik vraag je nu niet je mening, maar een feit. Ik ken geen een flop waarin AAMIR KHAN heeft gewerkt. Hij is gewoon goed klaar, accepteer het maar 😀

  I LOVE AAMIR KHAN,

  Bollywoodfreak

 11. EEN MOSLIM MAG NIET IN BEELDEN GELOVEN EN OOK GEEN BEELD VOOR ZICHZELVE LATEN MAKEN …..dussssssssss.. wat amirkhan daar heeft gezegd is helamaal waar…kijk naar deze regel:( Aamir oordeelt overigens niet over andere Bollywood sterren als Amitabh Bachchan , Shahrukh Khan en Aishwarya Rai die zich wel hebben laten vereeuwigen in het museum. Aan die lijst met namen wordt nu ook Salman Khan toegevoegd, die samen met zijn vriendin Katrina Kaif en familieleden zijn wassen beeld zal onthullen.)

 12. salman staat er terecht wand hij is the king khan van bollywood, maar sharukh die moeten ze op de wc plaatsen, omdat hij alleen domme films maakt?

 13. 1 lelijke gorilla als salman khan is wel genoeg, gaan ze er nog een bouwen. ik vraag me af of ze de pruik uit tere naam gaan gebruiken 😀

 14. […] Contact /* “); /* ]]> */ /* */ « Aamir Khan geen interesse in Madame Tussauds […]

 15. @ AJNABEE

  Weetje ik kan er niks aan doen maar een deel van me geeft jou gelijk.
  Maar als je toch gaat oordelen over beelden, Srk is getrouwd met een hindu (wat mag maar na een tijdje is hij verplicht om een moslima van haar te maken)

  Hij heeft thuis ook beelden van Ram, Lakshman enz. omdat Gauri erin gelooft maar ook omdat hij het zelf wilt. Hij gelooft er niet in dat heeft hij al tig keren gezegd maar op de (inner & outer world of Srk dvd)was wel iets anders te zien.
  Hij is dubbelzijdig opgevoed.. hij ging ook naar de kerk om te bidden, waar ik het dus NIET mee eens ben! Niet over dat hij naar de kerk gaat maar je kan niet met 2 verschillende geloven opgevoed zijn.
  2 aparte geloven gaan niet samen.. Als het STRENG verboden is in de islam om in beelden te geloven.. dan kan je niet zeggen ik bid ook voor Ram.

  Het is mijn mening natuurlijk niemand hoeft het ermee eens te zijn.
  Maar ik vind het niet kloppen.

  I love Srk, zeker te weten… alleen ik raak een beetje in de war met zijn dubbelzijdigheid. Als ik ooit de kans zou krijgen zou ik het met hem erover willen hebben.. hoe hij er nou echt over denkt.
  Maarjah.. dreams 😀

  @ SANJAY

  Srk is al verklaart tot the King Khan of Bollywood.. iederen noemt hem al zo, hij wordt zo voorgesteld op elk show.. en jij zegt dat Salman het is. Whaha sorry hoor maar ik vind het niet bij Salman passen.
  En Srk maakt domme films?? HELEMAAL NIET DUS.
  Heb je Swades gezien? Vind jij de armoede van India dom?? Vind je dat de karakter van Srk die een beetje verstand in die mensen wilt opbrengen dom??
  Of wat dacht je van Chack de India.. vind je iemand die opkomt voor vrouwen dom? Iemand die ervoor zorgt dat mensen in zichzelf gaan geloven.. dom??
  DDLJ zelfs Kareena Kapoor zegt dat het nog steeds haar lievelingsfilm is. Vandaag de dag wordt DDLJ als ENIGE film NOG STEEDS in India gedraaid.. en jij noemt de films van Srk dom?

  NOu ja je kan hem geen goed acteur vinden ok.. je vind misschien zijn films niet goed.. ook ok maar zijn films DOM vinden?

 16. zooow jah k heb z’n film laats npg gesien is best wel tofff
  maar niet egt zoals k verw8tte hij krijgt een 5 voor zijn film of geen 10 maar wel een 6,5
  dat is best wel redelijk het eerste in zijn film was geen inhoud maar jah je doent maar heaaa:p\

 17. wuahah srk is verplicht zijn vrouw een moslima te maken, dat is de grootste bullshit dat ik ooit heb gehoord, wat een crap hahahah

 18. whaaaahahaha jij bent egt goe dman g sweetu eg waar whaaah a maar je hebt egt gelijk toen i die dvd van srk sat te kijken werd ik ook een beetje ddor de warrrrr:~ maar jeh ik sou wel eens een dream date met ehm willen en kajol ontmoeten majaaaaah dat kan nou eenmaal nie he nou by by allemaaaaaaaaaaaaaaaaal

  kajol-loverrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 19. Ajnabee wat je zegt met: Srk is getrouwd met een hindu (wat mag maar na een tijdje is hij verplicht om een moslima van haar te maken) IS helemaal niet waar!

  Zelf ben ik hindoe ( sanatan geen Arya) en heb een hele goeie vriendin die ( 6 jaar) getrouwd is met een moslim. Die man van haar verplicht haar helemaal niks. Zelf is hij wel een hele goeie moslim en heeft zijn regels in de islam ( regels…..maar dat heeft elk geloof). Ik vind dat je niet zomaar rare verhalen moet melden over iets wat je zelf niet weet. Dat noem ik ontwetendheid. Dus denk goed na voordat je iets vermeld.

 20. @ Vladimir.. van mij niet.. maar volgens de Islam wel.

  @ kajol-loverr weetje dat een vriendin van mij Kajol heeft gezien in een hotel.. ze wou gaan ontbijten met een vriendin.. en er ging iemand naar haar toe om een handtekening te vrage. Ze heeft diegene eerst arrogant aangekeken en gewoon NEE gezegd. NOu ik ben ook een SRK-KAJOl fan.. maar ik vond het wel erg toen ik hoorde hoe Kajol reageerde. Dat ze nee zegt begrijp ik wel.. maar dat ze ook nog mensen arrogant gaat aankijken. Kajol is ook niet bepaald een sgatje zo te horen.

  @ pratiksha.. ik moet even goed nadenken hoor. Voor zover ik het van mijn (islamitische lessen) herinner is een moslim verplicht om het aan zijn vrouw voor te stellen om de islaam in te treden.
  Ik weet niet meer zeker of zijn vrouw het ook verplicht moet doen… I’m confused. Ik heb mijn docent een mailtje erover gestuurd.. nou maar w8e op een reactie.
  Volgens mij zei ze een keer dat het de keuze is van de vrouw.. maar wel een verplichting van de man om het voor te stellen. Ik was dus die gene die het zei niet AJNABEE.
  Zie jij maakt ook wel eens een foutje.. je hoeft niet gelijk aan te vallen je had ook netjes kunnen zeggen dat ik het nog een keertje moest nachecken.. wat ik nu ook doe 😉

 21. Pratiksha….For your kind information… ik heb niks over SRK gezegd..
  Maar wat jou vriendin haar man doet en SRK zijn totaal buiten de islam.
  Als in de moslim word getrouwd dan word nikaah gelezen en dat doen beiden (bruid en bruidegom) en nikaah betekend dat je ook vergiffenis vraagt van alle zondes en dat je tot de islam bekeert..
  Een verdere uitleg hoef ik niet te geven wat ik ermee bedoeld…
  Maar dan zou ik jou Pratiksha adviseren om je vriendin haar man eens keertje aan tafel roepen en vragen stellen over deze onderwerp als je het durft tenminste…

  Veel plezier
  AJNABEE

 22. het artikel ging over Aamir Khan en mensen gaan het hebben over hindu-moslim relaties

  dat kan natuurlijk niet! blijf bij het onderwerp!

 23. Meneer of mevrouw Ajnabee….
  Wat je nu zegt : een voorstel of beter gezegd Plicht.. van de man om zijn vrouw te laten bekeren tot de islam is een ander verhaal dan haar VERPLICHTEN….Lees even goed…..Het kan zijn dat je het niet zo hebt bedoelt… dat is weer een ander verhaal.

  Tuurlijk heeft die man haar dat voorstel gedaan… dhuuuhhhhh maar het is aan de vrouw de keus wat zij wilt…
  Trouwens het is niet aanvallend bedoelt hoor 🙂
  ik wilde gewoon mijn mening geven. Bovendien iets verplichten is zo ie zo fout…. ALs je hart het niet wilt en je verplicht iemand om een bepaald geloof te nemen…. Tja… that’s wrong… U know that….

 24. Sorry… maar ik heb niemand aangevallen in deze..
  Trouwens de islam verplicht niemand om tot de islam te bekeren..
  Maar bij een nikah is het wel verplicht….
  Of zij of hij het wil dat is up to them…

  AJNABEE..

 25. Ajnabee jij zegt: Srk is getrouwd met een hindu (wat mag maar na een tijdje is hij verplicht om een moslima van haar te maken)

  Ik weet niet hoe je daaraan komt maar wat jij zegt klopt voor de helft. Een Islamitische man mag wel met een christelijke of joodse vrouw trouwen en voor een Islamitische vrouw is het verboden om met een niet-islamitische man te trouwen.

 26. AAAMMIIIIRRR KHAAANNNNNNN WOOOWWW HIJ IS ZOOOW SEXYYY
  heb je die ene film gezien taare zameen par????
  die is egt zoow mooi hij heeft hem zelf geproduceerd enzoow he
  maar ik denk ook dat amir khan het wel wilt maar jah iedereen heeft zijn eigen kismat:S ik hoop voor je dat je wel een wassen beeld krijgt amir (L)you
  x-x-x-x-x-x-x
  DaampJjj,,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.