Suraya Baboeram Pandaij Miss India Holland 2007

Suraya Baboeram PandaijDe 18-jarige Suraya Baboeram Pandaij is afgelopen weekend uitgeroepen tot Miss India Holland 2007. Zondag 16 december jl. vond deze finale van de vijfde Miss India Holland verkiezing plaats, in het Atrium v/h Stadhuis in Den Haag. De Utrechtse studente hoger toeristisch onderwijs mag Nederland binnenkort vertegenwoordigen op de Miss India Worldwide verkiezing 2007.

53 REACTIES

  1. Nou Nouw … Ze is wel een Mooie Meid !! Go Girl !!
    Wens je verder veel succes in je leven !!

    Groetjes,
    D4TLi

  2. Cool! zij was ook de enige die ritmisch gymnastiek deed ofzo terwijl iedereen bollywood dans gingen doen en dat ook nog zo slecht!

    Groot gelijk dat Suraya het heeft gewonnen! =D Zij is misschien niet de knapste maar wel uniekste die geen saaie bollywood dans ging doen zoals al die kandinates!

  3. WHAUAHAHAHAHA

    TAKE A CHIL PIL HAHAHAHHAHA,,,,,,,,HALOO MISS INDIA HOLLAND “ZOGENAAMD…..NOUUU KON WEL EEN MOOIERE ZIJNNN ELKE JAARRR IS ER ALTIJD EEN LELIJKE UITGEKOZENN BESCHOUWINGGG FOR THE INDIAN’Z K BEDOEL JE HEBT VAST MOOIERE MEIDENN,,

    NWAYZZZZZZZZ

  4. Neee!Zij is een van de minst mooie meisjes!Jennifer was toch het mooiste!Die zal vast veel meer bereiken dan haar, die Suraya was ook arrogant op zown intervieuw:S

  5. Een terechte keuze om Nederland te vertegenwoordigen. Ze is niet alleen mooi maar ook nog zooooooooo lenig. Ze gaf een geweldige show. Daarnaast heeft ze een koppie koppie. Looks & Brains.

  6. bol-fan4ever ze is knap, hoorr, en jullie moeten maar op de site gaan kijken want daar staan nog meer foto’s , en jennifer mocht ook wel winnen, 😛 Zij is ook fckin’ knap.
    En Nikita is GVD lelijk

  7. Terechte winnarres, alhoewel de tweede ook goed was.

    De presentatrice van de dame Shrila mag ik het vervolg wel beter of mag het de volgende keer iemand anders zijn . Roept ze i.p.v. Reshma van Vliiet de naam van Reshma Roopram : wat een waardeloos iets.
    Bovendien heeft ze een zeer onprettige stem.

    Voor de rest was het erg leuk.

  8. Als jullie op de finale show waren zouden jullie zelf zien hoe mooi ,sterk,knap, intelligente vooral veelzijdig zij wel is.ik was daar en zij heeft terecht gewonnen vooral met haar vragenronde en talentenronde. gefeliciteerd en veel succes op world wide

  9. godverdomme .? baha wat een lelijk eend .? is ze omgebouwd ofzo .? lijkt wel een man’s gezicht shit joh .? gaat zij nld vertegenwoordige .? damzzz en die jennefer valt ook wel mee hoor niks bijzonders !

  10. Waaah ik vind haar echt niet mooi hoor. Totaal geen gezicht voor miss india holland. Ik snap niet wat mensen zo mooi aan haar vinden

  11. Ze heeft et verdient! Dus hou jullie negatieve en onzinnige commentaar voor jullie hoor. Ga dan zelf meedoen!

  12. wat vonden jullie van Kimberley?!
    zij had zo een mooie uitstraling..ik was verbaasd dat zij niet in de top 5 zat minstens! Wat vinden jullie?

  13. Er waren mooiere meisjes die meededen.
    Zij zou niet gewonnen hebben als ze niet wat hulp had gekregen van dezelfde mensen die ervoor hebben gezorgd dat die vorige miss(celina kalfane) haar kroon moest inleveren.

    Een vriendin van me kent celina.

  14. julie moeten gewoon jullie mond houden want er zitten gewoon jaloerse mensen tussen je hebt het verdiend meid je was de mooiste van allemaal greotjes sarah van je werk you know me!!!

  15. oooh ja en wat betreft die jennifer dat was maar een nep hindustaan. goed so meid ben trots op je. als jullie haar lelijk vinden ga zelf mee doen dan jullie komen niet eens de eerste ronde door. zullen wel vast lelijk zijn altijd alleen negatief he is altijd wel weer comentaar op te merken.

    GEWOON JALOERS BRAND MAAR NIKS GUNNERS

  16. Jennifer was egt Saaaang ,grappig dat dy mannelijke boulimia suraya won, die zal niet ver komen met haar manly looks:S

  17. hallo..
    ik vind aishwaria is nog steeds mooiste meid,maar preity zinta is ook echt super mooi daarom mag ze ook een keertje de mooiste meid van india zijn en veel succes voor iedereen
    groetjes…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.