Win kaarten voor ‘Bollywood The Show’

Bollywood – The Show in NederlandOp 28, 29 en 30 december is de adembenemende musical ‘Bollywood The Show’ voor de hele familie te zien in Amsterdam RAI Hal 8. Bollywood – The Show is de nieuwe muziek en danssensatie! Een terugblik op 80 jaar Indiase filmgeschiedenis aan de hand van prachtige beelden, bekende choreografieën en succesvolle soundtracks. Een wervelende introductie in de glamourwereld van ’s werelds grootste filmindustrie.

Meer dan 50 dansers, zangers en acteurs, rechtsreeks uit de filmstad Bombay (Mumbai), brengen een kleurrijk pallet aan beelden tot leven – van het traditionele India tot de glitterkitsch van de Bollywood filmwereld. Op de site van Metro kun je kaarten winnen voor deze show.

14 REACTIES

  1. saai nieuws… hebbe ze nix beters te vertelle???:( best wel jmmer want ik vind deze site heel erg leuk
    maja boeiend:P

    BYE BYE heel veel xjes van myy

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.