Bollywood kerstfilm 21 December in de bioscoop

welcomeBharat Entertainment International (BEI) brengt op 21 december de komedie ‘Welcome’ uit. Het gaat om een komedie uit Bollywood over een Indiase jongen die verliefd wordt op het zusje van een maffioso. De hoofdrol in Welcome wordt vertolkt door Aksay Kumar. De man die vorig jaar ook tijdens de kerst in Nederland de hoofdrol speelde in het succesvolle ook in Nederland uitgebrachte ‘Bhagam Bhag’.

Uday Shetty (Nana Patekar), Manju (Anil Kapoor) en hun baas Sikander (Feroz Khan), drie criminelen, willen hun zusje Sanjana (Katrina Kaif) dolgraag getrouwd zien in een respectabele familie. Wanneer Uday de knappe vrijgezel Rajiv (Akshay Kumar) ontmoet, is hij ervan overtuigd dat Rajiv dé juiste man is voor Sanjana. Rajiv zijn oom, dokter Ghunghroo (Paresh Rawal) is helemaal niet gecharmeerd van het feit dat zijn neef betrokken raakt bij een criminele familie en keurt dit af, geheel tegen de zin van de drie broers.

Ondertussen leert Sanjana, die helemaal niets afweet van haar broers plannen, Rajiv kennen op een cruise en ze worden verliefd op elkaar. Dokter Ghunghroo, die niet weet dat zij het zusje is van de drie criminelen, accepteert haar in zijn familie.

De drie totaal verschillende broers proberen intussen op de meest onmogelijke manieren dokter Ghunghroo zover te krijgen hun zusje alsnog te accepteren. De consternatie neemt een geheel andere wending als een sexy dame (Mallika Sherawat) ten tonele verschijnt en beweert de verloofde van Rajiv te zijn.

‘Welcome’ is een doldwaze komedie met komedie king Aksay Kumar in de hoofdrol. Regisseur Aneez Bazmee, winnaar van de Filmfare Award voor de beste film in 2005 ‘No Entry’, heeft Aksay Kumar in deze film gekoppeld aan zijn ster uit die film Anil Kapoor.

35 REACTIES

 1. wejooo leuk man ik wil die film echt heel graag zien maar wij gaan denk ik die film in de bioscoop zien maar weet iemand waar in de bios deze film gedraait worrdt…?
  mrja alvast bedankt(K)
  doei
  en voor de moslimmen alvast prettige slachtfeest(K)

 2. Waarom Mallika Sherawat???
  Als zij in flims speelt begint het gelijk al stom te worden!

  Maarja…. Ik ben benieuwd!;)

 3. vet vet vet vet vet vet vet vet vet vet!!!!!!!!!!!!gaaf
  ik ga zeker kijken!!!!!!

 4. Heey allmaal … 😛
  Ik hou van de filmen waar Aksay Kumar in werk hij is zo mooie speler maar oke deze film ga ik ook zeker kijken 😛 vooral ook dat katrina kaif in speeld en dit is nog vol humor dus zeker kijken uik heb de meeste filmen waar aksay kumar in heeft gewerkt gekeken dus deze zeker ook:) Maar ik ga nmaar weer
  doeiii tot de vongde keer 🙂

 5. zow whahah kk leuk man ik wil die film egt wel zien he akshay en katrina passen wel maar askhay is al met twinkel kumar
  en katrina met salman khan

  xx k…

 6. dhoom lover!!
  je hebt gelijk die mallika sherwat is ook zo`n saaie mens vind ik .
  ninet egt stom bedoelt maar ik vind haar zeg hoerachtig hoe ze zich aankleedt!!:S:S
  zij is niet de enige.
  hopelijk vinden mensen niet raar wat ik zeg maar dat is gwn mijn mening!:P ze mag wel sexy lijken enz maar ze moet ook de helft van haar tieten laten zioen:S:S
  ik wens ook alle moslims een fijne offerfeest!!
  byebye khuda hafiz

 7. ik bedoel ze moet ook weer niet de helft van haar tieten laten zien!!!!! srry srryy daarmee bedoel ik vieze kledings!!:S::S

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.