Shilpa Shetty bij Raymann is laat! (2)

Ja, ze was er echt. Shilpa Shetty was te gast bij het TV programma ‘Raymann is laat!’ De mooie Bollywood actrice was vandaag even in Nederland voor de opname van het populaire TV programma, dat zaterdag a.s. wordt uitgezonden. Shilpa moest meteen weer terug naar London, waar ze bezig is met de musical ‘Miss Bollywood’. Deze musical is binnenkort ook in Nederland te zien van zondag 2 t/m donderdag 6 december a.s., in het World Forum Theater in Den Haag. (Klik op de foto voor meer foto’s)
Shilpa Shetty bij Raymann is laat


Shilpa Shetty bij Raymann
Shilpa Shetty bij Raymann

21 REACTIES

 1. Heleeemaaaaaal geweldig Joh:d
  Shilpa in
  Nederland:d
  eigelijk kon john btr kome maarja:p
  ik ga zkrs kijke

 2. ik ga zekerzz wel kijken

  ik ben benieuwd.

  maar komt die volgende week zaterdag of komt die nauw morgen.

 3. hoi shilpa shetty ik ga zeker kijken hooor ik vind jou zo lief en jij bent zo aardig ik mag jou zo erg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.