Subh Divali toegewenst door Bollywood.NL

DiwaliVoor veel lezers is het deze week feest. Bollywood.NL en Hindustani.NL wensen alle hindoe lezers die Divali vieren een Subh Divali. Divali, het lichtfeest van de Hindoes, is een feest van bezinning en vooral overwinning. Overwinning van het licht op duisternis, van goed op kwaad, wijsheid op onwetendheid. Wie het kwade of de eigen onwetendheid overwint is een gelukkig mens, zegt de Hindoetraditie. Divali is daarom ook het feest waarop je bidt voor en je bezint op je eigen geluk. Subh Divali!

8 REACTIES

  1. Dankje En ik wens Heel de readactie van bollywood.nl en alle anderen hier Ook een Subh divali May all your wishes & dreams come true..

  2. Ach zo,

    dus deze feest wordt op 9 november gevierd?

    Zo, subh divali aan iedreen toegewenst

    Dina

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.