Wassen beeld Salman Khan in Madame Tussaud?

Bollywood Salman KhanHet lijkt er op dat Bollywood en haar sterren hard op weg zijn om een speciale plek te veroveren in het prominente Madame Tussauds in Londen. Na Amitabh, Aishwarya en Shahrukh is het nu de beurt aan Bollywood ‘bad boy’ Salman Khan om een wassen beeld in Madame Tussaud te krijgen. Slechts een paar maanden geleden is het beeld van SRK onthuld en nu klopt het museum alweer bij Salman aan.

Hoewel het nog niet officieel bevestigd is, zal het beeld waarschijnlijk in Januari 2008 onthuld worden. Volgens geruchten is Salman erg blij, te meer omdat hij slechts de vierde Bollywood acteur is die een wassen beeld krijgt. Onlangs werd hij ook nog geëerd met een Rajiv Gandhi Award. Na vele jaren in de filmindustrie gewerkt te hebben, lijkt het er nu op dat de veelbesproken acteur eindelijk erkenning voor zijn bijdrage krijgt.

We vragen ons alleen af of Salmans beeld naast dat van Aishwarya geplaatst zal worden. 😉

44 REACTIES

 1. Bollywood superstar Salman Khan has turned down an offer from the Madame Tussauds museum in London to make his life size wax statue.The Madame Tussauds has the wax statues of Bollywood mega superstar Amitabh Bachchan , the gorgeous Aishwarya Rai Bachchan and superstar Shah Rukh Khan .
  “The persons from the museum had approached Salman Khan about two to three weeks ago to make the statue of his. However, he has taken the decision today not to accept the offer,” Salman’s secretary Vikas Kapoor said in Mumbai on Monday.Kapoor said Salman had not given any specific reason for refusing the offer.

 2. Ik vind het zo een sukkel, hij mag dan wel in leuke films spelen..maar toch blijft het een onbeleefde hufter die arme mensen overrijdt in een dronken staat..en op beschermde dieren jaagt.

 3. Wahhhh is hij gek ofzo.. Srry hoor maar wrm zou je zo iets niet accepteren. Ik snap het niet.. niet iedereen wordt zoiers gevraagd. Salman verdiend degelijk een waz statue, jammer dat hij er niet zo over denkt

 4. Hij heeft geweigerd. Blij?? Hij voelt er niks voor.
  Dit is sinds dinsdagochtend al bekendgemaakt.

 5. hij heeft geweigerd hij wil helemaal geen wassenbeeld maar de redenen zijn onduidelijk zoals @Harold al heeft gemeld

 6. eindelijk dat werd eens tijd, ben echt blij voor hem 😀 😀
  big b, srk en salman verdienen egt om in madame tussauds te staan ik snap nog steeds niet wrm ash beeld daar staat, dan kan beter rani, kajol, madu in plaats daarvan staan dan dat ash. maar nu niet over ash maar over salman. hoop dat het egt mooi wordt en dat er meer acteurs in madame tussauds komen te staan maar die het ook egt verdienen 😀

 7. ooo vet man ik had egt nie verwacht !!!!!!!!!
  maar ik ga zekers naar toe als ik in londen ben!!!!!!!!!
  love you salman your the best!!!!!!!!!!!
  maar die mag egt niet naast aishwarya staan
  daar is hij te knap voor man!!!!!!!!

 8. oow wat cool!! k d8 dat hy in gevangenis zat?!:O vindk soow erg! 😐
  die mensen zyn raar hoor.. waarom laten ze knappe mensen in de gevangenis zitten??:O !! okeejj sanjay dutt is nie knap.. mar sallu wél!
  xxx

 9. hahahaha leuk hoor nast ais ik vind ze benst wel goed stel hoor maa jammer dat ze niet samen zijn ma jah ik bel lij voor je jammer dan bollywoodsteren niet ik Nl komen

 10. maar als ik op vakantie naar london ga ik zekern na op bezoek naar Madame Tussauds

 11. oo Cool
  Salman is very hot
  hahaha halloo het is al lang uit tussen aish en salman. aish heeft eigen man en salman eigen vriendin, waarom gaan ze nog steeds over die 2 discuseren.
  Ze moeten maar aan de ene kant van aishwarya beeld van vivek plaatsen, en aan de andere kant beeld van Salman

 12. Ik heb gehoord dat aish vreemd ging tegen salman en met vivek oberoi ging. ( wat is het leven oneerlijk) Maar jah en vervolgens ging vivek vreemd tegen haar.
  Zo straft god je.
  Maar ze is wel super knap, kan goed acteren…
  ik vind haar wel leuk maar ik vind dat salman echt niet minder dan aish is

 13. @ Katrina.. ik snap ook niet wat Aish daar doet (volgens mij omdat ze mooi is) Ik vind dat Rani of Madhuri het meer verdiend dan Aish… maarjah

 14. sweetu dank u
  wat doet die daar als iemand was zo als kajol
  oke maar zij omg
  zij kan eens niet acteren als zij in een film huilt dan begin ik te lachen wat dat trek op niks
  xxxxxxxxxxx love ya

 15. ik vind dit onzin dat zijn beeld daar gaat staan hij is gewoon een k***o terrorist alleen beeld van bv.van BIG B en ais passen daar straks wil iedereen zijn of haar beeld daar.

 16. @jai

  dat slaat nergens op dat weet je zelf ook wel hoop ik dan maar maar jah in iedere geval hij heeft geweigerd en de redenen daarvoor zijn onduidelijk dus hij komt niet in madame tussaud.

 17. jai,

  Oke…dat het een onbeschofte sukkel is..dat is waar…maar dat het nou een terrorist is..vind ik wel een hele zware beschuldiging…en waarom alleen Big B en Aish…omdat het Hindoes zijn? vind je het stom dat SRK daar ook staat omdat hij een moslim is..of wat???

 18. @raj,
  waar heb jij het nou weer over, salman is egt geen terrorist, je moet hem zomaar niet beschuldigen, gek mens. ik denk egt dat je niet eens weet wat terrorist betekent kijk in et woordenboek.

  @sweetu,
  ik ben blij dat iemand met me eens is

  en is het egt waar dat salman niet meer in maddame tussaud komt :'(, ik heb dat nergens gelezen @laila

 19. ja kijk maar op apunkachoice gelezen:

  Bollywood superstar Salman Khan has turned down an offer from the Madame Tussauds museum in London to make his life size wax statue.The Madame Tussauds has the wax statues of Bollywood mega superstar Amitabh Bachchan , the gorgeous Aishwarya Rai Bachchan and superstar Shah Rukh Khan .
  “The persons from the museum had approached Salman Khan about two to three weeks ago to make the statue of his. However, he has taken the decision today not to accept the offer,” Salman’s secretary Vikas Kapoor said in Mumbai on Monday.Kapoor said Salman had not given any specific reason for refusing the offer.

 20. hai

  jammer dat salman geweigerd heeft
  en iedereen zitn nu te disscuseren over aish maar kijk wat ze behaald heeft heel NL kent haar wrm steunen we haar niet
  en wrm zijn we nie trots
  en dan krijg je de reactie omdat ze lelijk is of een slet
  dan denk ik halloooo ken je haar van digtbij ga geen vooroordeel zitte geve als je der nie kent miss is ze wel aardig en straalt ze iets anderz uit om te segge dat ze raar is moet je met der gesproken hebbe duz nie meer seuren over Aish (niet dat ik een Bigfan ben)
  maar niet zomaar oordelen

  G.G.

 21. bahara
  hou toch je mond met je wasbeeld en trouwens die gaat echt niet naast die van auhwary ray hoor salmankhan valt mee niet echt cool

 22. vet cool man is egt tof maar wrn naast die en trut ik heb egt haat op haar man want toen ze ging trouwen had ze geen 1 khan uitgenodigt en nu moet salman naast haar staan{aishwarya}dag het effe neit hoor ik wil het egt niet man salman is 1 knappe gozer en ash een trut man

 23. @ roya

  huh? ik ben in shock! is da waar dat hij in dronken toestand (drinkt hij!!) arme mensen omverrijdt en op bedreigde dieren jaagt? en mensen alsjeblief, verhelder mij over de problemen van aish en salman khan! ik heb oooveral op internet gezocht wat hun probleem was, maar ik heb niets meer gevonden dan dat zij ooit samen waren. wat maakt ash salman zo haten?? ik ben sinds een jaartje bollywood-fanaat, en ik volg alle media en nieuwtjes over mijn favoriete acteurs, maar sommige zaken zijn zo oud dat ik er niets van vind op internet.

 24. Salman is de man! Hij heeft al geposeerd dus die beeld komt er zeker. Ga zeker binnenkort naar Londen om hem te zien 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.