Coole Bollywood e-mailadressen in India

Coole Bollywood e-mailadressen in IndiaIndiase gebruikers van Windows Live Hotmail kunnen vanaf deze maand kiezen uit e-mailadressen met domeinnamen van hun favoriete Bollywood artiest erin. Op CoolHotmail.com heeft Microsoft ruim 250 domeinnamen beschikbaar gesteld met onder meer Indiase plaatsnamen, Bollywood sterren, sporten en kwalificaties zoals ‘underpaid ‘ of ‘iamgood’ erin. Gebruikers kunnen zich inschrijven voor zo’n e-mailadres, dat tevens als Windows Live ID geldt. Populaire domeinen zijn @clubabhishek.com, @clubaishwarya.com, @clubhrithik.com en @clubpreity.com.

Microsoft wil de ‘coole’ domeinnamen ook elders introduceren, maar probeert de dienst eerst uit in India. In dit land komen er namelijk maandelijks een miljoen nieuwe internetters bij, met name jongeren. “Velen van hen willen graag een e-mailadres hebben”, zegt Samir Saraiya, hoofd Windows Live Services van Microsoft India. Later zal Microsoft wellicht meer domeinnamen toevoegen op basis van suggesties van CoolHotmail-gebruikers. “Voor ons is het een soort marktonderzoek”, aldus Saraiya tegen WebWereld.

19 REACTIES

  1. @filmi en Rejel iedereen kan zo’n acount maken. IK HEB ER AL 3 GEMAAKT!!! van clubsrk.com natuurlijk whaha dodelijk.

  2. kan je nou een e-mail adress krijgen van een bollywood ster zodat je hem kan mailen ??????? mail snel trug snap niet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.