Film Hema Malini krijgt meer vorm

Hema MaliniDe planning van de Bollywood film die door Hema Malini geregisseerd en geproduceerd zal worden, is iets opgeschoven. Hema Malini heeft ervoor gekozen om de film, waarvan de titel overigens nog onbekend is, samen met Revathi te regisseren. Wel is bekend dat de ‘vrouw’ en in het bijzonder de relatie tussen moeder en dochter, centraal staat in deze film waarvan de opnames volgende maand starten. Volgens verschillende bronnen heeft het Duo Rekha en Esha Deol voor de hoofdrollen gevraagd. Verder gaan geruchten rond dat Hema dolgraag Abhishek willen binnenhalen voor een belangrijke rol in de film.

19 REACTIES

 1. While speculations were rife from close to two years, the former ‘Dream Girl’ has made it official in New Delhi, yesterday. As per Delhi based media sources, 15-years after DIL AASHNA HAI (Shah Rukh Khan and Divya Bharti), Hema Malini will wield the megaphone once again. The project in question will feature the ageless diva Rekha, along with Abhishek Bachchan and obviously Hema’s daughter, Esha Deol.
  Elaborating further, Hema said that the subject is about the relationship between two ladies from different generations, who are connected through classical music and do not play mother and daughter. She also clarified that she will not be acting in the movie. Before we wind up, may we request Hema ji to please rope in Mr. Amitabh Bachchan for a special appearance, just for nostalgia!

 2. leuk……maar rekha en esha deol..?? het lijkt me beter als ze zelf de hoofdrol vertolkt met haar dochter en hou abhi a.u.b buiten anders wordt het een flop…..zou ik haar aanraden…..

 3. Hema-ji,we are very happy that you are trying to make a movie.congrats and lots of blessings of krishna.agar movie ready hodjayega,i hope that our indian crowd will love your movie.

  jai hind

 4. Jeetje,

  Draait tegenwoordig alles in Bollyland om de Bachan’s
  What special appearance van Amith B jhi..Laat hem erbuiten man. Er zijn nog wel meer goede actueurs die over het hoofd gezien worden..

 5. Harold,

  Dat heb ik ook gelezen het is waar, en ik hoop dat abhi.de beste wat hij in huis heeft naar buiten brengt. En ik weet zeker dat het een hit gaat worden.

  Hartelijk dank Harold,

  mvg

  Rahat

 6. Waseem jij bent zeker een helderziende en praat a.u.b. niet zo over Abhi. hij doet tenminste zijn best niet iedereen is zo goed als SRK. SALMK en de rest.
  Hij doet echt zijn best, je moet eerst leren kruipen voor dat je gaat lopen.

  mvg

  Rahat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.