Nieuwe Nederlandse film ‘Bollywood Love’

Nederlandse film ‘Bollywood Love’Dit najaar beginnen de opnames voor de nieuwe Nederlandse film ‘Bollywood Love’. Dat maakte producent IDTV Film maandag bekend. Het romantische drama is gebaseerd op de ervaringen van de Nederlandse acteur Egbert-Jan Weeber (foto), die zelf de hoofdrol speelt in de productie.

In de film ontvlucht de succesvolle acteur Eggie het lege wereldje van rode lopers, glamour en snuivende nepvrienden. Hij gaat in India op zoek naar rust, geluk en zichzelf. Op de set van een Bollywood film ontmoet hij de beeldschone actrice Sita Singh. Sita is uitgehuwelijkt aan een rijke producentenzoon, maar Eggie doet er alles aan haar hart te winnen voordat ze gaat trouwen.

Net als in een echte Bollywood-productie wordt in Bollywood Love veel gedanst en gezongen. Weeber vertolkt zelf de liedjes. Zijn tegenspeelster wordt in India gecast. De film moet medio 2008 in de bioscoop gaan draaien meldt De Telegraaf.

38 REACTIES

 1. hahahaha

  ik heb al zo een film gezien allen dan met kasmirah shah en andere jochie erbij.
  en ik denk dat het een zekere flopper wordt

 2. wij hadden eerste bollywood,daarna kwam hollywood.
  En nu komen de nederlanders met nollywood,,die willen zich ook over mee te bemoeien,,zolang het goed gaat,,als het mis gaat dan zie je ze ook niet meer,,,ik hoop dat heel de nollywood een flop gaat worden,,laat ze nou hier gewoon ge gooise vrouwen maken,,hahahaahaha..

  Mvg
  Auteur.

 3. Wuahahahhahhah gaat er grappig uit zien maar toch wel iets anders… ben benieuwd naar de uitslag van deze film. Wil ‘m wel zien… 🙂

  Groetjes

  D4TLi

 4. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI
  Ik denk dat dit helemaal niets wordt
  Schandalig gewoon.
  hij past helemaal niet bij een bollywood actrice of bollywood zelf.
  Beter dat ze niets doen HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

 5. wat een shit zeg kunne ze niet wat anders verzinnen
  wat commdey of actie flim met love story beetje
  meer acie of commdey

 6. aait leuk leuk
  maar t verhaal lijkt erg veel op het verhaal van My Bollywood Bride…
  hopelijk is het niet gewoon de nederlandse versie daarop

 7. Het is volgens mij inderdaad een flauw afkooksel van My Bollywood Bride. Een flauw afkooksel van een matige film? Daar zit ik nu niet bepaald op te wachten. Maar soit, ze krijgen het voordeel van de twijfel.

 8. WAHA WAHAHAHAHAHA WOEHOEHJAHAHAHAHA
  DOE NORMAAL MAN
  HIHIHHI DEZE FILM WORD CKER WETEN EEN FLOP
  SORRY VOOR DE MENSEN DIE DAT NIET VINDEN ,MAAR JAH …
  WE ZULLEN ZIEN .
  DOEG

 9. Zozo lijkttt me leukkk 😀 Maarja.. Alz t maar één taal is… Niejtt Nederlands/hindi/engels mix dat is irrii 😛 gwn één taal 😀

 10. Ja hoor, gaan we weer.
  Waar hebben we dit neppe scriptje toch eerder gezien?
  “Bend it like beckham” (flop!)
  “Bride & prejudice” (flop!)
  “My bollywood bride” (flop!) en nu
  “Bollywood love” (geloof me, flop!)

  Pff, ik word een beetje misselijk van deze denigrerende scripts. De zogenaamde o zo machtige blanke kaas die de onbereikbare ongelukkige Indiase/Hindo schone voor zich denkt te winnen. En dan “wint” hij het hartje van het meisje, zogenaamd tegen alle concurrerende Indiase mannen en haar familie. Alstublieft zeg! Bollywood, waarom jezelf (weer) zo verlagen.

 11. @ Reena

  Omdat dat de films zijn die door westerlingen nog enigzins gesmaakt worden. Als de blanke uiteindelijk maar aan het langste eind trekt!

  Waarom denk je dat het prachtige Lagaan naast de oscar voor beste buitenlandse film heeft gegrepen? Juist, omdat de westerlingen op het laatst moesten inbinden.

  Daarom worden hier enkel films gemaakt zoals jij opsomde.

  Namaste

 12. Reena,
  Noem jij bend it like beckam een flop?? Ga toch weg zeg.
  Waar baseer je dat op?! Dat was een goede film en zeker geen flop….In Nederland is de film helaas door het grote publiek niet goed ontvangen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.