Wordt Nikita Anand hot or not?

Bollywood; Nikita AnandDat het winnen van een schoonheidswedstrijd vrijwel altijd een garantie is voor een rol in Bollywood is nu wel gebleken. Sushmita Sen, Aishwarya Rai, Priyanka Chopra, Celina Jaitley en Tanushree Dutta zijn enkele voorbeelden van voormalige schoonheidskoninginnen die nu succesvolle actrices zijn.

En het gaat maar door, Nikita Anand mag zich nu ook onder deze groep scharen. Zij won in 2003 de Miss India kroon en zal binnenkort te zien zijn in de nieuwe film van Prakash Jha getiteld ‘Dil Dosti Etc’. Haar tegenspelers zijn Shreyas Talpade, bekend van de film ‘Iqbal’ en Imaad, de zoon van Naseeruddin Shah.

Volgens diverse bronnen zou Prakash Jha zo erg onder de indruk zijn van haar acteerprestatie in zijn film dat hij haar ‘het nieuwe verrassingspakket van Bollywood’ noemt. Nu nog afwachten of ze ook echt op het witte doek schittert.

28 REACTIES

 1. ik hoop het het voor haar dat ze verchopt in bollywood….maar het hangt ook af van haar acteerprestaties…benieuwd hoe ze acteert…best of luck!!!

 2. Hoi nikita Anand
  Je ziet er erg sexy uit , je past Salman Khan aan
  Vraag aan Salman of hij zult met jou uitgaan haha

 3. ze is niet lelijk, eerlijk gezegd, anders was ze tog ook niet miss india, hoop ook dat het een mooie film is voor haar anders heeft het geen nut om meer films te spelen was ook bij tanushree dutta 😛

 4. Who cares! De tijd zal het uitwijzen en het is niet omdat je een film in Bollywood achter de kiezen hebt, dat je dan maar opeens een Bollywoodster bent hé. Er zijn genoeg ééndagsvliegen in de filmwereld. Btw, als je miss India gekroond bent dan zal je wel hot zijn zeker? Trouwens het is nog altijd zo dat smaken verschillen en dat er over smaak niet kan geredetwist worden. Wat ik hot vind, is daarom niet zo voor iemand anders.

 5. Aishwarya is zeker heel knap.
  Ik vond haar in film taal heel mooi. Ze had daar bruine ogen. Volgens mij zijn dat haar echte ogen maar toch heel mooiii en ze had niet eens zoveel make-up begin van het film. Maar aish 4 ever blijft het mooist
  but i love rani too she’s realy sexy
  tussen die 2 kan ik niet kiezen (ik bedoel aish en Rani)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.