Abhishek in openhartig gesprek met CNN

Bollywood - Abhishek in openhartig gesprek met CNNDe ‘kroonprins’ van Bollywood, Abhishek Bachchan, die voorheen werd afgeschilderd als enkel de schaduw van zijn legendarische vader stond, wordt nu gezien als een van de beste en veelgevraagde acteurs. In het programma “Talk Asia“, dat deze week wordt uigezonden, geeft Bachchan de presenatrice Anjali Rao een rondleiding op de set van zijn nieuwe film ‘Sarkar Raj’ en vertelt hij over de verschillende rollen die hij nu vertolkt als acteur, zoon en echtgenoot. Hij is erg openhartig over de vele obstakels die je als acteur moet overwinnen om je uiteindelijk te onderscheiden van de andere acteurs met een beroemde achtergrond.

Over het samenwerken met zijn eveneens bekende vrouw en een ’s werelds mooiste vrouwen, Aishwarya, zegt Abhishek het geweldige gevoel te hebben dat hij continue op ‘honeymoon’ is. “Ik vind het geweldig om samen met haar de hele dag op de set te werken en daarna samen naar huis te gaan. Te meer omdat we beide acteurs zijn en er een tijd kan komen dat we elkaar een paar maanden niet zullen zien.”

Hoewel Abhishek Bachchan temidden van zeer beroemde familieleden is opgegeroeid, is het succes hem niet komen aanwaaien. Hij heeft keihard moeten werken om zijn huidige sterrenstatus te moeten bereiken. Volgens hem moet je naast hard werken ook simpelweg geluk hebben. “Er zijn heel veel getalenteerde acteurs die er beter uitzien dan ik en veel meer capaciteiten bezitten, maar die helaas niet net als mij het geluk aan hun zijde hadden. Ik voel me dan ook erg gezegend,” aldus Abhishek.

55 REACTIES

  1. Kan iemand mij zeggen welke dag die intervieuw van Abhishek Bachchan wordt uitgezonden op CNN en om hoe laat? want ik ben een hele grote fan van Abhishek en wil het zeker niet missen.
    Laat mij astublieft iets weten

  2. Doordat Abhi is begonnen in bollywood is te danken aan zijn vader.
    Anders had hij echt geen kans gehad. Er zijn zat mensen die beter kunnen acteren dan Abhi maar die gewoonweg geen kans krijgen omdat geen van de ouders bekende bollywoodsterren zijn of connecties hebben met de bollywoodworld.

    So unfair!

  3. gewelldig.ik ben ook fan van abhi.
    hij is echt een schat!!!! ooit zal hij
    ook de top bereiken.ik wens je heel veel
    sucses ABHISHEKH.

  4. Hmm.. Succes Abhi.. Hij kan wle goed acteren… en waar aardige interview aardig gepraat over zn vrouw 😀 😛 😉

  5. Sorry maar ik vind niet dat Abishek echt talent heef.. Hij danst stokstijf en acteren valt echt wel mee… Ik wens hem het beste in zijn leven… maar Abhi kan nooit zo goed als zijn vader worden!!!!

  6. Veel geluk verder Abhi, En je hebt zeker een mooie vrouw! Hoop je snel weer in eeen film te zien! 😉

  7. Komt alleen maar door zijn vader…hij is lelijk …hij kan niet acteren.er zijn genoeg jongen die veel getalanteerd zijn en beter eruit zien dan die mongool…komt alleen door zijn vaders macht……tog mensen ?

  8. VOOR DE MENSEN DIE HAAT HEBBEN AAN ABHI EN ZEGGEN DAT HIJ NIET GOED KAN ACTEREN ENZ ENZ…..

    PROBEER HET ZELF MAAR EN KYKEN HOEVER JE KOMT!!!

  9. Wasmeen hij is geen mongool. Oke misschien is hij niet de knapste maar dan hoef je hem nog niet voor mongool uitteschelden

  10. ik vind hem helemaal niet zo een goeie acteur en hij komt alleen maar in films omdat zijn vader met yash chopra goeie vrienden zijn en amitabh is jaloers dadt srk zo goed is dus heefft hij tegen yash gezegd neem niet mer srk in je films maar nem me zoon!!!!!!!!!!!!!!!!!!ECHT!!!!!!!!!!!!!!!

  11. alsjebliefdt zeg ze ie echt met niet hem getrouw voor geld
    je kan het gewoon niet dat ze met abhi is getrouwd shaylesh denk effe na wil je
    ??!!!!!!!!!!!!!!

  12. srk is zo lelijk ugly man hij kan niet acteren manik denk ,dat waseem een racist is hij kan niet hebben dat ab de beste is.waseem is een aanhanger van vul maar zelf in….SRK is de meest ugly of this centuryhij moet niet meer acteren.hij moet een boer wezen op het platte land. hij is een mongool en de biel

  13. Nee, Waseeem dat is niet waar hij kan wel acteren. En lelijk of mongool ook niet. Hoe zou jij het vinden als iemand tegen jou zo iets zou zeggen. Ik dacht dat jullie niet mochten vloeken en schelden het is haraam maar ja….

    Rahat

  14. FRISTIE, jij kan wel overdrijven als dat zo was waren de eerste vijf films van Abhi. niet geflopt. Bovendien hoe kom jij aan die leugens ? mensen toch a.u.b.

    Rahat

  15. PIA , niet waar wat jij aankondigd want SRK ouders waren geen filmsterren en toch heeft SRK zo ver geschopt. Zo zie je maar jou ouders hoef geen connecties te hebben om hun zoon/dochter ver te laten schoppen.
    Dus…………

    Rahat

  16. yah…..srk…waarom vergelijken jullie srk met abhishek?? valt er wat te vergelijken..??? srk kan acteren….abhi kan dat niet…srk ziet er beter uit en abhi ziet er uit als een zwerver uit met die baard gatver! dus er valt egenlijk nix te vergelijken ….trouwens….srk is de best

  17. volgens mij is abhishek haram…ik bedoel….kijk naar zijn filmografie….noem een filmrol op die hij vanwege zijn talent heeft kunnen bemachtigen..??? geen een voorzover ik het weet.alles door zijn vader geregeld….b.v neem nou maar zijn eerste film…refugee…een dikke flop…..hoe komt het dat hij nu een superster is….???

  18. Goedemorgen dames en heren,

    Ik weet niet wie degene is die mijn naam misbruikt maar als
    jullie straks de teksten leest van 11 sep 2007 om 4.53 pm.
    Dan ben ik het niet gemaild iemand anders zit met mijn naam te sollen.

    Hij of Zij begint met de woorden: Volgens mij is abhishek
    haram… dat heb ik niet gemaild, er is iem. die mijn naam t.o.r. misbruikt ik wil met klem mededelen de gene die zulke geintjes maakt moet nu echt kappen.

    DUS NOG MAALS DAT BEN IK NIET……..!!!!!!!!!!!!!!

  19. Waseem, wil jij a.u.b. niet mijn naam gebruiken als jij wat
    typt vermeld dan je eigen naam. Dat is een verzoek en ik hoop niet dat ik veel hebt gevraagd.

    Rahat

  20. Rahat:

    Hij is nu een superster omdat hij 5 hits achter elkaar heeft gegegeven; DHOOM 1 , BUNTY AUR BUBLY, SARKAR, DUS EN BLUFF MASTER EN NIET TE VERGETEN DHOOM 2 ( 2006 ). VOLGEND JAAR EEN AWARD VOOR DE BESTE ACTEUR VOOR DE FILM GURU. WATCH OUT FOR IT !

  21. rahat en waseem ik denk,dat jullie beiden een….. zijn,weet je waarom,omdat jullie niemand iets gunnen,verder willen jullie alleen iets voor je zelf en dat is haram.ik denk dat jullie haram zijn.want jullie denken,dat jullie god zijn that`s wrong men you are just like a dog or pig both of you.Ik zeg nogmaals,dat SRK niet kan acteren.hij is en blijft een hond.

  22. Rava, wil jij a.u.b. ophouden met het schelden van dog or pig Rava. IK heb zelf aan Waseem gezegd dat hij niet onder mij naam mailtjes moet versturen Rava want ik ben inmiddels achtergekomen dat hij het was Rava. Dus mail geen rommels naar andere mensen Rava want dat verdien ik niet Rava. Verder ben ik niet Haram ik ben ook geen God Rava en wat jij mij wenst zal jij het zelf krijgen Rava.Laat mij jou aub niet vloeken Rava want 9 van de 10 gevallen komt het ook uit Rava. Jij moet leren lezen Rava als jij dat niet kan RAVA moet jij nog jou inburgeringscursus afmaken Rava. En hebt een beetje respect Rava want God schrijf je met een hoofdletter Rava.Ben jij eigenlijk een jongen of meisje RAVA.
    Ik kan niet begrijpen hoe mensen een andere pijn kan doen Rava zonder enige gevoel hoe de andere partij zich gaat voelen Ravaa bha,bha,…………

    Rahat

  23. Goedemorgen Harold,
    Zeer dank voor de informatie en Yuva was ook een hit daarin kon je zien hoe talentvol hij is en acteren op z’n best daarvoor heeft hij ook een Award binnen gesleept.
    Ik ben zeer blij met je mailtje, mocht er zijn dat je meer informatie’s hebt hoor ik het graag

    Hou je taai zeer gewaardeerde Harold.

    Rahat

  24. wat zijn jullie toch afgunstig.
    probeer jullie ook via jullie vader wat te bereiken als dat zo
    makkelijk gaat toch.

  25. is dit bek vechten iets hindustaans of….?
    wees nou een beetje redelijk en stoppen met bakelijen.
    over en weer he toe nou daar heb je niks aan er is genoeg ellende .
    wie word er nu wijs van dus dat .
    snap jullie niet.
    peace .wees liev voor elkaar. doei

  26. waarom moeten mensen iemands naam gebruiken,dat snap ik niet.en trouwens ik wens niemand iets weet je waarom omdat wij allemaal mensen zijn of niet.ik ben geen god of allah of jezus of bhagwaan ik ben allen maar een mens.dus jullie moeten ophouden met vloeken aub.dat was het voor vandaag ik kap er mee.bye bye till next time.

  27. Hij is een schatje abhi

    die wordt steeds mooier en mooier!

    Zou dat door GELD, AISH of allebei komen?

    Je bent natuurlijk gezegend abhi

    Lucky you!

    x

  28. WOOWW weetje Rahat is echt zo’n perfectionist…
    tip tip tip:::::

    dat is niet zo best rahat je moet niet zo hoog over jezelf denken daar bereik je nix mee geloof me maar!!!

  29. Nee hoor 😛 ik ben geen perfectionist, en dat zal ik ook nooit worden,ik weet zelf niet wat het woord betekend zo laag ben ik, Wilt u A.U.B. voor mij vertalen? Ik ben maar een domme, simpele, arme en analfabeet jongeman waarom zou ik dan zo HOOG van de ladder springen.
    Zelf als je, je mening geeft wordt het afgekraakt moet je nagaan.Een ding kan ik niet tegen als iem.in de mom van mijn naam lullige dingens mailt (ZOU U DAT LEUK VINDEN ? ).
    En dat heb ik RAVA op een normale manier duidelijk gemaakt is dat nou een ramp !!. 😛 jij kan nachecken als je wilt ik heb nog nooit bewust iem.uitgescholden of beledigd.

    En over hoog gesproken heb ik van thuis uit meegekregen nooit doen want een ieder beland op een dag de grond in.

    :P,Ik ben zeer blij met je mailtje want ik vind jou zo een verstandige persoon jij bent kei goed, misschien leer deze domme, arme, simpele, zwarte Rahat wat van jou.

    Aan mijn zeer gewaardeerde :P.

    MVG

    Rahat
    simpele,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.