Shahrukh Khan: lichtere huidskleur is beter

Bollywood superster Shahrukh KhanShahrukh Khan is weer te zien in een nieuwe commercial. Maar deze keer heeft de Bollywood ster heel wat kritiek gekregen op zijn rol. In het reclame filmpje zegt Khan aan een bedroefde jongenman dat hij ‘skin-whitening cream’ moet gebruiken, om het meisje van zijn dromen te kunnen versieren. De acteur geeft in de commercial duidelijk aan dat een lichtere huid goed is voor het sex-appeal van de jongenman.

Dit advies van Shahrukh Khan is bij velen in het verkeerde keelgat geschoten want, vinden critici, het bevestigt het eeuwenoude en racistisch vooroordeel dat een lichtere huid beter is dan een donkere huid.

De producent is tevreden met het spotje. “De advertentie heeft goed gewerkt” zegt een woordvoerder van het Indiase bedrijf Emami group, dat de ‘Fair and Handsome cream’ voor mannen produceert.

106 REACTIES

  1. Ja lichter huidskleur is beter jah en ik heb ook zelf erg lichte huidskleur. Daar ben ik wel blij mee, maar ik vind dat SRK wel beetje te ver gaat want er zijn zo veel donkere mensen die hun huidskleur niet kan laat verlichten! Erg racistisch van hem en veel donkere mensen zijn ook gewoon zo geboren, daar moet SRK ook rekening mee houden!

    Hij is wel stom bezig.

  2. de reclame slaat nergens op maar shahrukh khan hoeft geen kritiek te krijgen
    het is gewoon stomme reclame

  3. het is niet de schuld van shahrukh hoor. Hij verzind de teksten niet.
    Dus mensen niet boos worden op hem>
    Shahrukh is de beste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. ja maar filmi hij verzint de texten niejt.. maar hij kan ook weigeren om zow n tekst te zeggen 😀 MAja.. k vind t eigelijk niejt egt leuk wat ie zgt beetjj rastistisch agttiigg 😀

  5. Wat een onzin zeg ! Shahrukh hoort die kritiek niet te krijgen , maar de producenten . Shahrukh mag niet bepalen hoe de ad eruit komt te zien , dus hij kan er helemaal niks aan doen . Als je op de hoogte bent gehouden , hij vond het een moeilijke beslissing , want hij vond dat hij zijn fans kon teleurstellen . Dus ja , ik vind dat die producent eens hard aangepakt moet worden .

  6. whuhaa ik vind het wel dom van SRK
    maarre hy heeft de reclame niet zelf bedacht weetjee,,
    hy doet het alleen maar voor de geld
    maar is niet goed voor zyn inmago 😀
    Domme SRK
    Maar ik hOu zekersss wel van jee films!

  7. geen slimme zet.
    voor donkere mensen zullen zich nu beledigd voelen
    en ik ook 🙁

    ik had wel beter verwacht

  8. @ Sonu en onbekend…SRK kan hier niks aan doen!!!
    Ten eerste dit is al weken op gang en niet alles wordt duidelijk uitgelegd met deze artikel.
    Wat niet iederen weet is dat ze ongeveer 8 maanden erover gedaan hebben om Srk over te halen voor deze reclame. Hij twijfelde erg toen hij dit script voor zich kreeg.. Maar hij had al getekent… dus moest hij het wel doen.
    Srk zegt zelf niet dat lichter huidskleur beter is en geloof me dat vind hij ook niet!!! De script is nou een maal zo. Shahrukh is beroemd, he betekent veel voor iedereen en hij heeft zoveel bereikt.. sommige mensen kunnen daar niet tegen. Dus elk keer verzinnen ze weer maar iets om hem zwart te maken. Eerst de waarheid onderzoeken en dan pas je mening geven AUB.
    WAT JE LEEST MOET JE NIET ALTIJD GELOVEN!!!!!!!!!!!!!

  9. Tja k zelf heb er ook een hele grote hekel aan als k donkeder word!

    Maar k snap die mensen egt niej, weten ze niet dat SRK al die zinnentjes niet verzint? Waarom worden ze niet boos op de procudent???

  10. sharukh kan moet niet denken dat mooi is of knap
    want dat is hij niet en hij moet niet tough guy spellen

  11. na jaajaa zegg

    het is niet srk schuld

    hij heeft nisk gedaan en hij heeft de stommmeee tekst niet verzonnen maar ja alle mensne willen srk om iets bekender te maken

  12. wat een domme reacties: “hij heeft het niet zelf verzonnen”. Ga eens naar school en doe ook wat aan jullie ontwikkeling; o.a. je taalgebruik – en geschrijf. Zijn jullie voorbeelden voor jullie (toekomstige)kinderen?

    Hij is wel slim genoeg om voor poen zo’n denigrerende reclame-uitspraak te doen. Meeste fans en mensen van zijn volk zijn donker van huid.

    Trouwens,nou heeft hij het helemaal verloren van Amitabh Bachchan. AB is niet zo laagdunkend. Hij is over de 60 en wordt steeds maar populairder. Hij bereikt het met zijn talent.SRK heeft zijn weddenschap al verloren.

    coolie

  13. Jeetje leest iemand hier de reacties??
    Wie Srk dom vind is zelf som.. Ow mij God hij heeft dat helemaal niet gezegd!!!!!!!!!!!! Alleen dat maakt hij duidelijk met de reclame… waar hij in MOEST spelen… het heeft ze 8 maanden gekost om Srk over te halen. Srk is nou egt niet de persoon die iets geeft om huidskleur.. hij is gwn niet zo dus al dit gepraat van dat hij stom bezig is bulshit!!!!!!!!!!!!!!

  14. Als het zo lang duurde hem over te halen voor die commercial, had hij ws.zelf ook al het gevoel dat dit niet in de haak is. Valt idd tegen. Toch een kwestie van BIG BUSINESS?

  15. Waarom worden deze crèmes toegelaten om de consumptiemarkt? Het is alomgeweten dat deze crèmes haast onuitwisbare plekken veroorzaken, te vergelijken met brandwonden.

    Waarom moet men in de reclame en filmwereld verwijzen naar een zo licht mogelijke teint? Terwijl India gewoon een mengelmoes is van huidskleuren.

    Het is de fout van bovengenoemde dat zoveel mensen deze wanproducten gebruiken en als dan ook nog de supersterren van Bollywood deze producten gaan aanprijzen dan is het hek helemaal van de dam.

    Mensen toch. Stop met de blinde verwesterlijking en wees trots op de diversiteit binnen India.

  16. SRK, heeft die teksten inderdaad niet zelf verzonnen helemaal eens maar voordat hij wat belangrijks ondertekend, laat hij dat eerst aan zijn adviseurs zien.Dan vind ik dat SRK geen goeie adv.s. heeft. SRK, is populairder dan Tom Cruise, iemand die wereld bekend is moet niet voor geld zo een uitspraak doen. Producenten vraag jou om iets te doen en als jij het niet leuk vindt gewoon NEE durfen te zeggen. Maar als jij nee zegt verhogen ze het bedrag dus het is soms heel moeilijk.
    Maar mijn mening: Als ik SRK was zou ik het nooit hebben gedaan. De helf van de 1 miljard Indier’s zijn donker van kleur en dat kan heel verkeerd overkomen bij sommige mensen want jij beledigd niet alleen de donkere mannen maar ook inprinciepe hun ouders, dus mensen realiseren dat niet maar het is een heel gevoelige onderwerp.

    MVG

    Rahat

  17. Hahahhahahhahahahahahhahhahahahhahaahah
    hahahhhahahahhahahhahahhahahahahah! ik heb er echt geen woorden voor..dit is echt hilarisch! SRK is zelf toch ook niet licht!

  18. ik ben fan van SRK, maar hij was niet VERPLICHT om deze reclame te doen.

    Ik ben zelf erg licht van kleur, en mijn man is donker van kleur maar het is een verdomd lekker ding en een hele lieve vent.(en ons kindje is caramel hahahah)

    en licht zijn is ook niet altijd alles , ik kan het weten.

    maar goed hij heeft de reclame wel gedaan, en ik vindt het niet zo’n slimme move.

  19. Allereerst moet men niet vergeten dat SRK reclame maakt voor een produkt,hij krijgt daarvoor betaald.In mijn India is het altijd zo geweest,dat mensen met een lichte huidskleur deel uit hebben gemaakt van de hoogste kaste,en dus met Arisch bloed in hun aderen.
    wil je een goede baan of een top-positie in de maatschappij,dan moet je ook licht gekleurd zijn.Volgens de ramayana hadden de demonen een donkere huidskleur.Donker of zwart zijn in India betekent dus ook dat je kunt worden afgewezen voor een baan bijvoorbeeld.Vandaar dat men zoveel producten verkoopt,om lichter te worden.
    Een voorbeeld is dat mijn Canadese neef bijvoorbeeld nooit met een sur-hindustaanse dame zou willen trouwen,want toen hij hier was viel het hem op dat de dames niet alleen kort,onbeschoft,dik,ongemanierd….maar ook nog eens donker waren.Dit is het beeld wat de Indier heeft van een surinaamse dame.
    En waarom gaan jullie niet eens een keer naar mijn geweldige Hindustan,om daar te protesteren??? Ik zie het al voor me hoe jullie daar keihard worden aangepakt door the Indian Police Force.

  20. Kom op zeg alsof Sharukh deze commercial heeft verzonnen.
    He is just doing his job. De mensen die negatief reageren voelen zich gewoon aangesproken.

  21. whhaha in die bolywoodindustrie is iedreen ligt niemand is donker dus wrom zou hij daar geen reclame voor make net als in vivah die lichte meisje vind iedreen mooi maar die zwarte niet zo is t gewoooon klaas en srk blijft the best en nix amitahb is beter amitahb is supper oud :S!

  22. Als het Shahrukh om het geld ging had hij er niet 8 maanden over gedaan om na te denken maar had hij het meteen gedaan.
    Oke ik zeg het eerlijk ik vindt dat Srk het commericial ook niet had moeten doen… maar om Srk nou de schuld van alles geven is echt laf. De reclame bureau is hier de schuldig en Shahrukh kreeg de tekst pas te zien na dat hij had getekend!

    Over de ramayana… het blijkt dus toch dat het verkeerd is. Of je nou licht of donker bent of je nou dik of dun bent het gaat om je ziel…

    En stop aub met het beschuldigen van Shahrukh want hij is gewoon een heel goed mens (laten we zeggen dat ik iets heb meegemaakt wat niet veel mensen weten) en sindsdien zeg ik iedereen dat Shahrukh een hart van goud heeft. Wat hij allemaal niet doet voor de mensenheid/fans.. that man is truly the KING of Bolllywood!!!!!!!!!!!!

  23. weet echt nite warom ze zo overdrijven het is helemall niet rasitisch bedoeld en SRK is the best!!!!!!!!!!!!!!

  24. JULLIE ZIJN ECHT DOM! STELLETJE BARNIES!

    jullie geven shah rukh khan wel de schuld [niet allemaal]
    maaree jullie denken niet logisch na!
    want shah rukh zegt ht natuurlijk niet uit zijn eigen wil.
    hij moet ht fn die reclamemakers zeggen.

    k weet ckr dat ie hij ht er niet mee eens is.

    en dan zeggen jullie natuurlijk weer fn dan had hij net zo goed niet ht reclamespotje kunnen doen, maar je moet begrijpen dat sterren er alles v0or doen om geld te kunnen
    verdienen?!!!!!!.

    en even om terug te komen op priya;;

    k mag dan ook wel licht zijn maar k ga niet zeggen dat lichtere hindoestanen beter zijn dan zwarte.
    je ziet genoeg meisjes of jongens lopen met een donkere huidskleur die een vriendin of vriend hebben met een lichtere huidskleur. Het maakt niet uit wat v0or kleur je hebt al ben je pimpelpaars als dan nog moet je kijken naar diegenes innerlijk en niet ht uiterlijk [al is dat wel mooimeegenomen =) ]

  25. Hij heeft het niet zelf verzonnen..maar tog..
    Hij wist het wel(denk ik ) & hij is zelf ook niet 1 van de licheren sterren! Think before you act.

    SrkLOver waar blijft jouw reactie ahhhhhhhhh?

    @ Priya.
    Niet iedereen wordt licht (huidskleur) geboren!!
    Denk 10x voor je wat typt!

    S.

  26. dit geeft toch weer een keer aan dat SRK erg dom is en verwaand,hij
    is gewoon een lelijke zwarte koelie.
    en jullie allemaal op deze site die beweren dat hij het zelf niet heeft verzonnen heeft gelijk, maar hij is wel dom genoeg om die reklame te doen die AAP.

  27. Een lichtere huidskleur is beter? Blond zijn is beter? Blauwe ogen hebben is beter? 2 meter groot zijn is beter? Rijke ouders hebben is beter? Een dure auto hebben is beter? Hooggeleerd zijn is beter?

    Alstublieft wat een onzin!

    Als ik jullie zo aanhoor dan is de apartheid in India nog erger dan destijds in Zuid-Afrika. Ik vind het persoonlijk heel erg. Er is nog heel veel werk, want dit is een tikkende tijdbom onder het land. Het ergste is deze wantoestand dan door sommigen van jullie nog wordt toegejuicht. Van een verregaande arrogantie gesproken. Hoe graag men het ook zou willen, een Indiër is geen blanke, punt aan de lijn.

    De Indische sterren zijn in het echte leven ook donkerder dan op het witte doek! En als ik lichte mensen wil zien, dan kijk ik wel gewoon naar een europese film.

    En dat SRK er niets kan aan doen… . Geloven jullie nu echt zelf dat hij iets aanvaard zonder te weten waarover het gaat???

    Ik heb niets tegen SRK, ik vind het een top-acteur, maar dit is wel een zeer pijnlijke misstap!

    en Pia, ik kom uit Darjeeling en heb een lichte huidskleur. De mensen dachten zelfs dat ik de echte zoon was van mijn vlaamse adoptiemoeder, maar ook ik voel me aangesproken omdat ik meevoel met al diegenen die door deze zeer domme commercial weeral een enorme klap te verwerken krijgen.

    Medeleven is niets buitenaards, je vindt het als je je hart ervoor openzet.

    Namaste

  28. @ Bolly_fan

    Dank je Wel 🙂 Als je die link niet had gegeven moest ik ongeduldig tot na diwali (wanneer de film uitkomt) wachten om deze stukje te zien… Thank You 😛

  29. eigelijk weet ik echt niet waarom mesen zo een grote probleem van maken en ik begrijp echt niet wat iedereen zo een lange zinnen over een flauwe kul schrijft en om eerlijk te zijn mensen vinden ook een lichter hiudkleur beter ook al zeggen ze het niet en ik heb ook niet zo een lichte huid kleur maar voel me helemall niet aangesproken als ik zo een reclame zie.
    DUS CHILLEN MENSEN NIET ZO NEGATIEF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    AND SRK ROCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  30. NahJahh Je mOEt gWOn Blij Zyn met je huidskleur
    En Als iemand na je wilt kijken magtie kijken en als die gene nie wilt kijken is het ook goed tog!!!

  31. In het hedendaagse leven wordt er altijd valse reclame gemaakt om mensen erin te laten trappen.Reclamewereld is oplichterij.

  32. @ ik. Wat ik heb meegemaakt?
    Hoe zal ik het uitleggen .. ik wilde het ni vertellen maar omdat je erom vraag doe ik het.

    Laat ik het zo zeggen een vriendin van mij is voirg jaar uitgenodigd door Shahrukh (naar zijn nieuwe office in India.)En jullie weten Shahrukh heeft heel weining vrije tijd maar hij heeft tijd vrijgemaakt voor mijn sweetu.

    Die meid is al een Srk-fan sinds klein af aan… Ze had Srk al eerder ontmoet maar deze keer was het echt speciaal voor haar.
    Er is tijdens de ontmoeting met een videocamera opnames gemaakt.. De opnames zijn ALLEEN voor haar bedoeld. Shahrukh wou niet dat de media achter deze ontmoeting zou komen. Ik denk omdat mensen dan gaan zeggen Srk doet het om reclame over zichzelf te maken. Ik vertel het nu hier omdat ik de beelden heb gezien en ik kan jullie vertellen Srk is GEWELDIG!! Hij vroeg mijn sweetu van alles… en zij antwoordde.. toen ze haar levensverhaal aan Srk vertelde kreeg srk tranen. Het was zo mooi om te zien echt prachtig de manier hoe hij haar aansprak hij liet haar hand heel de tijd niet los… en nog veel meer dingen. Vertel me als dit man geen goed persoon is wrm doet hij dit dan? Waarom iemand ontmoeten terwijl hij geen tijd heeft.. waarom ook maar tranen laten vallen voor een meisje dat hij niet kent?

    Misschien kennen jullie dit verhaal of dat meisje al.. ik hoop dat m’n sweetu niet erg vind dat ik dit hier nu vertel.. Ik wilde het jullie gewoon even laten weten en vooral de mensen die wat slechts over Srk zeggen moeten nu beter nadenken voordat ze iets schrijven.

    Want Srk geeft niet om afkomst.. huiskleur of iets anders. Voor hem is iedereen hetzelfde en hij geeft heel veel om zijn fans!!!!!!

  33. Goedemorgen,

    Binoy, met alle respect heel goed gezegd jij nam de woorden uit mijn mond. Verder wens ik jou heel veel goeds in de toekomst. Ik hoop dat ik nog meer van de mooie en verstandige woorden van jou mag lezen. Ik zelf ben niet zo slim.

    mvg

    Rahat

    mv

  34. The Indian:

    Van normen en waarden hebben juliie geen kaas gegeten. Ga eerst de armoede/terrorisme/kastenstelsel/bruidschat en zoveel meer in je “INDIAN” land bestrijden. De pot verwijt de ketel dat het zwart ziet. Je wilt de wereld verbeteren, begin eerst bij je zelf. Jullie INDIA zijn de grootste leugenaars in de wereld. De corruptie in je INDIAN land zit bij jullie tot een je neten !

  35. Ach ja, wat zal ik zeggen..een hindoestaan blijft een hindoestaan. Zij zijn diegenen met de meeste vooroordelen wat kleur betreft. Het is niet bij iedereen maar kijk maar om je heen, heb je een zoon die licht van kleur is dan mag die liever niet met een donker meisje trouwen. Want stel dat er een ”donker”kindje uit komt. Onze voorouders hebben dat ”soegher gedoe” uitgevonden en waar of niet, in heel veel gezinnen speelt dat nog steeds. Nogmaals niet bij iedereen maar wel vaak een probleem kwestie bij ons hindoestanen. Het is geen verzinsel maar laten we om ons heen kijken en niet teveel op kleur belust zijn. Doe je een ander pijn mee en kom je jezelf als mens tekort. Niemand vraagt erom om wit/zwart/geel geboren te worden. Black is beautiful en zo ook de rest. Dat maakt de mensheid zo mooi…!

    Gr. Amita

  36. HAROLD jij moet echt je mond houden. Ik ben zelf geen hindoestaan maar ik kan er absoluut niet tegen dat je zo over India praat. Hou gewoon je smoel dicht… trouwens wat doe jij op deze site als je nietIndia/bollywood niet respecteert?
    Ewa ga leven downloaden ofzo!!!!!!!!!!!

  37. Goedemorgen Pultoo,

    Wat ik niet snapt dat er zulke dingens nog bestaat, wij heb-
    ben zo een groot familie en daarnaast ook hun aangetrouwde
    familie heb ik nog nooit en nimmer gehoord over donkere hin-
    dustanen die gediscrimineerd worden onder hun eigen mensen.
    Bij ons mag je trouwen met wie je wilt zwart/blank/rood of
    geel het is je eigen leven en bovendien je eigen keus.

    Ik schaam me diep om te horen dat er ook bij hindustanen door haar/zijn huidskleur gediscrimineerd wordt. Dat zijn in
    het echt RESPECTLOSE mensen.

    mvg

    Rahat

  38. sweetu,

    hoe is dat meisje in contact gekomen met SRK dan?
    doet hij dat bij meerdere mensen of maakt hij echt uitzonderingen?

  39. SWEETU:

    DE WAARHEID IS HARD OM TE HOREN ( LEZEN ). IK WEET HET, IN IEDER GEVAL BEN JIJ EEN ASOCIALE NIETSNUT. HOU JIJ JE STINK-BEK MAAR DICHT EN FUCK MET JE INDIA/BOLLYWOOD. VILGE EEN CURUS OMGAMG MET MENSEN OF GA COKE SNUIVEN. HEB JE WAT TE DOEN !!

  40. The Indian,
    Dat blijkt duidelijk dat je Canadese neef geen canadese dame kan versieren.By the way is hij ook gevlucht uit India net als jij omdat jullie geen kansen hadden in India voor een TOP FUNCTIE aangezien jullie zo donker van kleur zijn.

    Als ik mij niet vergist is de president van India ook zwart van kleur en bovendien meer dan de helft van de parlementariers zijn zwart van India. Hebben hun dan geen kans in jouw India ??? zo zie je maar he..

    Wat een beeld heeft de Indier van een Surinaamse dame, die zelfde Indier/Pakistanen zijn in de jaren eind zeventig massaal getrouwd met Sur. dames toen hebben ze niet naar kleur gekeken. Op de moment toen die indier en pak. van jou genaturaliseerd waren hebben hun de Sur.dames gedumpt en ze hebben altij gelogen dat hun in jou India niet eerder getrouwd waren leuk he Indian.( stelletjes HYPOCRIETEN ).

    Wie is nou hier kort(moet zijn klein) onbeschoft,dik (laat mij niet lachen heb je die vrouwen van jou India gezien )en ongemanierd en nog eens donker ? vraag dat liever aan jou ziel.

    Ik hoop dat jou Cand.neef een blanke kleur dame of jongen versierd en hem flink een poepje laten ruiken.

    Zoals eerder wat ik zei in een mooie bord kan je niet eten.

    Rahat

  41. Harold jij bent echt zo zielig he.. kijk wat voor laag niveau je hebt jij staat mij hier te beledigen en uit te schelden. Achja ga je gang het doet mij niks.. moet ik een cursus “omgaan met mensen volgen” of jij? Ik loop hier niemand uitteschelden.

  42. @ Roya

    Nou zij is net als mij een member van een fanforum… genaamd planetsrk. De baas van de site heeft zo’n beetje voor de ontmoeting gezorgd.
    Hij zal het niet voor iedereen doen dit was wel een speciaale geval… Maar ik ken ook meer mensen die naar India vliegen van de fanforum en toch in contact komen met Srk. Tijdens deze gesprek stonden bijvoorbeeld srk’s secretariaten allemaal op hem te wachten omdat hij nog heel veel afspraken had die dag… hij heeft veel moeten opschuiven om langer bij m’n sweeto te kunnen blijven…En hij heeft haar utigenodigt om bij hem thuis te komen en zijn kinderen te ontmoeten.. helaas kon dat niet doorgaan omdat Srk opeens met het vliegtuig naar een andere land moest.. Hij had zijn secretaresse nof gsms van ik heb het haar belooft vraag of ze haar vliegtijd kan vershuiven ik wil zo graag dat ze mijn kinderen en vrouw ontmoet.. Helaas kon dat niet meer.

    Paar maanden geleden heeft nog een andere vriendin een gesprek met Gauri Khan gehad bij het zwembad in India.. Ze had haar gevolgd maar ze mocht niet bij haar komen van de bodyguards maar toen de bodyguard het aan Gauri vroeg zei zij dat ze het leuk zou vinden om met haar te praten.

    Het is gewoon zo dat als Srk tijd heeft dan wilt hij je zien..

  43. sweetu:

    WIE IS EERST BEGONNEN MET UITSCHELDEN ??? KIJK MAAR NAAR JE TEKSTEN DAT IK MIJN SMOEL MOEST DICHTHOUDEN !! HET IS HARD, MAAR DE WAARHEID. NO HARDFEELINGS !!

  44. @ rahat @harold

    Ik zal me niet verlagen tot jullie surinaamse niveau.Wij,Indians,zijn heel uniek.Dat klopt helemaal,wij kunnen gewoon alle vrouwen krijgen die we willen.Wij hebben gewoon alles wat jullie surinamers niet hebben,en ook nooit zullen hebben.
    In jullie eigen land worden jullie opgewacht door zwaar gewapende bendes,om direct vermoord te worden en dat vind ik persoonlijk heel goed van de criminelen.
    hou de vrouwen in jullie eigen familie goed in de gaten,want voordat je het weet gaan de meiden uit met Africans,en dat zal jullie kleur nog meer verpesten.

    Jai raam-ji ki

  45. uhh.. shahrukh kan gelijk hebben en ongelijk
    maybe zei hij dat want hij maakte een reclame voor de fair en handsome creme misschien sloeg het daarop maar jah als hij het echt zo bedoelde dat lichte huidskleur beter is dan ben ik het met niet eens. Je mag 100x zo licht zijn maar mooi word je niet door licht of donker te zijn . E n volgens mij is shahrukh niet echt licht van kleur want als je naar zijn oude films kjjkt dan is ie niet zoo licht maar jah het shahrukh he die lekkerding wahaha
    ciao

  46. hahah wejow ik lees nu pas deze berichten
    faya zeg!! hahaha
    hey Rahat ik vind dat je wel gelijk heb
    maar ja iedereen eigen mening
    ciao

  47. the indian

    jullie kunne elke vrouw krijgen

    oke

    dus je kan ook ais, rani, preity, esha, biapsha krijgen toch

    bewijs het dan maar me tje stoere praatjes

    ik heb HELEMAAL NIKS TEGEN HINDOSTANEN MAAR DIT SLAAT 100% NERGENS OP

  48. EN IEDEREEN IS GELIJK

    SURINAMERS ZIJN HELE GOEDE MENSNE
    EN JE HEBT OOK SLECHT SURINAMERS ER BIJ ZOALS BIJ DE MAROKANEN

    JE HEBT GOEIE EN SLECHT E MENSNE

  49. Hoi, THE INDIAN…..
    Luister eens heel goed indian,in Sur.praat men nog steeds Hindi indian.Maar in jou India zeggen ze geen namaste of pranaam tegen hun moeder indian maar ze zeggen daar HI MAA
    Wat is nou beschaafder(zo te zien zijn Jullie gebakraliseerd

    Wie heeft jou in God’s naam zulke mooie Indiaanse verhaaltjes verteld over zwaar gewapende bendes indian.Als dat zo was zou er per dag geen vluchten naar Sur.gaan(2 pd)

    Indian heb je je zelf wel eens gevraagd waarom er geen Air-
    India op schiphol mag landen indian omdat in AirIndia krioelt van Kakkerlakken wil jij dat even regelen indian?

    Wat hebben the indians meer dan de Sur. indian.Heb je al
    gehoord dat de condooms te groot zijn voor de indier’s, indian want jullie Pikkie’s zijn te klein voor. Dan vraag ik mij af wat jullie indian meer hebben dan Sur. indian???

    Als ik jou was zou ik mijn zussen als jij die hebt zo snel mogelijk overbrengen naar Ned. indian voordat die arme meiden in de Fik worden gestoken door hun lieve schoonmoeder indian, omdat hun geen bruidschat kunnen permitteren indian? O, ja ik was vergeten indian ze hebben jou hier gestuurd om veel geld te verdienen zodat je flink kan sparen voor hun bruidschat indian. Mocht er zijn dat jij niet veel geld kan verdienen wil ik wel met een van jou zus trouwen zonder Paisa indian Khuda ke duwa karna indian.

    En als jij jaloers bent indian dat de hindustaanse meisjes met negro’s naar bed gaan, kan ik een paar negro’s kerels voor je regelen indian.
    In jouw India zeggen de vouwen tegen de mannen din ke bhaja raat ke sanja.

    Allah Hafiez.

  50. bolly-fan, laat THE INDIAN maar lullen hij hoort echt in een reservaat thuis. Ooh dat mag ik niet zeggen alleen denken sorry hoor.

    mvg bolly-fan.

    Rahat

  51. @Rahat
    omg hahahahahah

    ik heb zelf een witte huidskleur en daar ben ik niet blij mee want ik kan niet bruin worden en nu noemt iedereen me melkfles voor de gein maar persoonlijk vind ik een man met een kleurtje wel aantrekkelijker dan een man die wit is

  52. The Indian wie denkt je wel dat ge zijt om zo over Zwarten te praten??

    Rahat goed gezegd man BRAVO!!!

    Peace!

    x

  53. Een lichte huidskleur straalt schoonheid uit status, eer, als je nu naar de machthebbers in de wereld of de mensen die groor succes hebben hebben geboekt, ook bij onze hindu religie worden onze Goden of murti’s licht uitgebeeld terwijl Kirshna in Sanskriet zwart lettelijk betekend, die eerste Indiers/ of hindustanen waren zwart van huidskleur door die ariers (licht getinte mensen )oorspronkelijk iranezen /hebben het gemaakt om de donkere / bruine oorspronkelijke bewoners van India te onderdrukken door hun op huidskleur te betitelen wat kan je er nu tegen doen door bijv de invloed van bollywood wilt bijna iedereen licht zijn. wat kan er aan doen zo is onze samaadj nu. fair and lovely obsessie.

  54. dit is helemaal niet waar srk is een goed man en hij zou de vruine mensen nooit beledigen want hij is zelf bruin maar dit is niet waar want ik heb dat zelf gezien en hij heeft daarover nieks gezegt leugens dus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  55. tja…..en wij bruine mensen beweren dat alleen blanken discrimineren?? HOE HYPOCRIET KUNNEN WIJ ZIJN!!!!

  56. Al jullie kutkoelies zijn zo racistisch als maar kan. Daarom was Adolf Hitler zo idolaat van hindoes, omdat ze net zo’n bekrompen, racistisch gedachtegoed hebben als hij destijds. Vandaar ook het Swastika-teken dat hij overgenomen heeft.

  57. ik ben ook licht van huidskleur maar ik val alleen op donkere dames die zijn tenminste licht van binnen sharukh jij bent gewoon zielig

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.