Hrithik Roshan ambassadeur Sony Ericsson

Bollywood - Hrithik RoshanSony Ericsson heeft bekend gemaakt dat Bollywoodster Hrithik Roshan is aangesteld als ‘brand-ambassador’ van het bedrijf in India en van de SAARC (South Asian Association for Regional Cooperation) landen. De General Manager van Sony Ericsson India, Sudhin Mathur, maakte dit bekend in Mumbai. Hrithik zal te maken hebben met allerlei beslissingen rondom de Sony Ericsson producten, met name wat betreft de marketingstrategieën.

Sudhin: “In India groeit de markt voor entertainment en dus ook voor Sony-Ericsson. En de Bollywood film industrie is één van de meest effectieve route om het indiase publiek te bereiken. Bollywoodster Hrithik Roshan was een logische keuze voor ons, aangezien hij een synoniem is voor Sony Ericsson’s merkwaarde; spektakel, lifestyle en entertainment. Ook is hij energiek, heeft hij style en de jongeren vinden hem ‘cool’.”

De Bollywood super hunk gaf als commentaar; “Ik voel me vereerd om geassocieerd te worden met Sony Ericsson – één van de meest innovatieve en inspirerende merken in de wereld.”

26 REACTIES

 1. Echt leuk voor hem zeg. Maar deze dingen hoor je vaker. Dat ze ambasadeur worden van dit en dat. Maar verder merk ik er wel niks van hoor. Jammer…….

 2. Ik ben zo een fan met alles wat met india te maken heeft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  LOL XD

 3. ja ik sluit me aan bij Rajivie das wel goed dat ze dat doen! Mr verder horen we niks meer!

  Go on Hrithik!!

 4. hrithik ga zo door van mij mag je nog veel meer action films
  maken zo als krris ga zo door

 5. hrithik ga zo door ik hoop dat je nog meer zo leuke dingen in je life krijgt.
  ik ben jou big fan ik hoop dat je nog beroemder wordt

  en ja van mij mag je zo veel action and romantic filmen maken

  fawzia uit afghanistan
  doeii

 6. TZZZZZZZ egt drooooggg hy is soo hatelykk en lelijkkkk
  John is gwn de besteee
  LOVE YOU JOHNN(L)

 7. cool seg Hrithik doe zo verder en doe meer in action films zoals dhoom2 !!! daar was je geweldig xxxxxxxxxxjes

 8. ga zo door hritikh hou van je
  en hritikh is beter dan john
  john heeft geen smaak
  maja ben een afghaan

 9. […] eerder schreven wij dat Bollywood acteur Hrithik Roshan ambassadeur is geworden voor Sony Ericsson in India. Velen […]

 10. ik heb als je films gezien en ik vond dhoom:2 het beste als ik 18 word kom ik naar jou in india
  ik heb nu als 41 foto’s van je verzamalt

 11. ik heb als je films gezien en ik vond dhoom:2 het beste als ik 18 word kom ik naar jou in india
  ik heb nu als 41 foto’s van je verzamalt

 12. hoi hrithik
  you are soooooooooooooo sweeth and sooooooooooo cuuuuuuuuuuuuuuuuuute i love you 4 ever.
  kiss 4 you .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.