Ajay en Kajol samen te zien in nieuwe film

Bollywood - Ajay en KajolKajol, die vorig jaar met Aamir Khan haar comeback maakte in de film Fanaa, zal binnenkort te zien zijn met haar man Ajay Devgan in hun eigen productie “You, Me and Hum.” Kumar Mangat, de manager van Ajay, wil niet veel loslaten over de film. Volgens hem is het een love story die zowel geschreven als geregisseerd en geproduceerd is door Ajay.

Het is inmiddels alweer 7 jaar geleden dat het stel samen in een film acteerde. In 2000 waren ze voor het laatst te zien in “Raju Chacha”, de eerste film van Kajol na haar huwelijk met Ajay. Hoewel “Raju Chacha” vanwege de vele special effects één van de duurste films uit 2000 was, is het toch geflopt.

Ajay is toen gestopt met produceren en heeft zich volledig op zijn acteercarrière gericht. Hij heeft een aantal sterke acteerprestaties geleverd in onder meer Company, Bhoot, GangaaJal, Khakee, Masti, Yuva, Apaharan en Omkara terwijl Kajol zich thuis ontfermde over hun dochter Nysa.

123 REACTIES

 1. shit neeeee!!! niet met hem!! ze moet een film maken met srk!!!!

  maar ik ga hem toch bekijken.
  deze film wordt vast en zeker een flop

 2. VET COOL!HIJ IS AL ZO JALOERS OP MIJN FAN SHAH RUKH MAAR NU KAN HIJ ZICHZELF BEWIJZEN!!!!!!!!!!
  WAAR BLIJVEN DE REACTIES?!

 3. Zooo deze film ga ik zekers zien kajol is echt jammer dat ze alleen zo weinig films maakt maar ja ze was en blijft 1 van the beste
  leuk mang dan kajol weer een film samen met Ajay gaat maken

  En ik heb ook gehoord dat Karan in zijn volgende film (Khan) kajol de tegenstander van SRk will zetten lijkt me well leuk na zoveel jaren kajol en SRK weer samen op het wiite doek te zien :D:D

 4. ik begrijpo gewoon nit waroom de actrissec trouwen met leilijke manen ze zijn schiterrend mooie maar ze trouwen met leilijke ? zo als aish en abhi kajol en ajay enzzzzzzz.

 5. volgens mij wordt deze film een kaskraker, als het maar in india goed doet . De rest van de wereld zijn bijzaken.

 6. Kajol is gewoon de beste naast Aish. Ik vind Fanaa echt de beste. Vooral dat clipje “mere haath me”. Ik vind dat ze meer films moet gaan maken met Yash raj. Dan wordt het zeker een succes. Maar we zullen wel zien hoe Ajay het doet. Als acteur is hij al goed maar als producent…..

 7. wel leuk dat ze een film gaan maken…!!

  maar tOg vind ik kajOl en Ajay niet bij elkaar passen:S:P

 8. leuk dat er weer een film van kajol uit komt kan niet wachten ik wil weer een film zien met srk kajol en naturlijk rani mukherjee ik ben niet zo fan van ajay devgan

 9. ja leuk dat kajol weer een film gaat maken jamer dat ze geen film gaat maken mer srk en rani. ik ben niet zo fan van ajay devgan.
  kan ook niet wachten tot de film van rani uit komt ta ra rum pum
  en om shanti om jamer dat kajol daar niet in speeld.maar is leuk voor
  ajay dat hij zamen film gaat maken met kajol.

 10. zo leuk dat kajol weer film gaat maken jammer dat ze geen film maakt
  met srk en rani lijk me weer leuk met hun zamen.ik ben niet zo fan van
  ajay devgan maar hij speelt wel goed films.kan niet wachten
  tot die nieuwe film van rani uit komt ta ra rum pum
  en om shanti om jamer dat kajol niet in die film speelt
  maar is leuk voor hun dat ze weer film gaan maken man en vrouw.

 11. waarom moet kajol altijd films maken met srk dat is ook saai, ik ben egt blij dat ajay en kajol samen een film gaan spelen. hoop dat het een mooi film zal zijn

 12. ik vind het top dat ze weer een nieuwe film maakt met haar man
  ajay devgen
  ik ben eingenlijk wel zat dat ze veel filmen met srk maakt dussssss
  ik hoop dat het succes wordt
  en ajay devgen is een beste en goede acteurr
  hh

 13. goed zo ajay
  zet hem op
  laat srk zien dat die niet de beste acteur is
  Maak hm jaloeeeeeeeeeeeerrrrrrssssssssss

 14. ohh ik ben blij dat kajol weer een film maakt, maarhet idee dat het met haar man is maakt me al kwaad . ik wil kajol samen met shr khan zien ooh waarom zijn die twee toch niet getrouwd :s

 15. @martin

  helemaal met je eens!!

  @shilpa

  wrm zouden ze geen films maken samen?
  ik bedoel ze zijn leuk samen en ik vind ze nooit saai.
  ik vind juist rani en srk saai worden ze spelen bijna altijd met elkaar.

 16. Kvind dat raar dat je met je man een film ga maken! Mss maak dat nie veel uit! Mr ja
  Khoop dat het een goeie gaat zjn!

  Go Kajol!
  xx

 17. ja leuk hoor maar kajol moet met srk spelen,want ze staan bij elkaar. hun dochtertje mag ook wel mee spelen in die film.

 18. DAMN! SRKAJOl moeten gwn een film maken man!!
  films met ajay zijn gwn een flop! sorrie
  maar ik vind ze niks aan!
  ik ben een super kajol fan maar haar films met ajay vind k gwn saai

  ik wil SRKAJOl gwn weer zien!!!!

  en die bricht van waarom altijd met srk
  hallow ???? ze hebben al 6 jaar geen film samen gemaakt hoezooo altijd met srk..=S.. rani is altijd mt srk..

  maarjha

 19. ja da is rani maakt gewoon veel te veel films met shr khan.
  volgens mij mag kajol gewoon geen films met shr khan maken van haar man.
  maar jah ik hoop dat ik hun weer samen gaan zien

 20. Ieeeeeeeeeeel wrm nou altijd met die lelijkerd ajay srk moet het zijn man zij passen veel beter dan die kapotte tand man!

 21. WAT LEUUK MAN…EINDELIJK KAJOL HE….DIE MAN VAN HAAR IS ERG LELIJK ….IK HAD SRK VERWACHT…JAMMER MAN….KAJOL EN SRK PASSEN ALTIJD GOED BIJ ELKAAR ….KAJOL MAG NIET MEER MET SRK FILM SPELEN DAT HEB IK GELEZEN. WANT DE MAN VAN KAJOL IS ERG JALOERS….FUCK HEM MAN….

  MAARJA….WIE WEET DAT OOIT SRK EN KAJOL WEER SPELEN..

 22. @Rajivie@

  Kajol is gewoon de beste naast Aish.
  ____________________________________________________________

  oke Dit is dus echt niet waar aish kan oprotten kijk deze lijst is veel beter!
  acctres Acteur.
  1.Preity zinta! 1.Srk
  2.Kajol 2.Srk
  3.Kareena 3.Srk
  4.Shilpa 4.Hitrik!
  100000000000000000000000.Aish!

 23. @s®k _fáñ

  HahA mijn lijst ziet er zo uit

  1Kareena
  2kajol
  3preity
  4shilpa
  8239438698734987689365876aish
  893454666666666666666666666666666666669362866839645236rani
  1srk
  2hrithik

 24. aish is echt de beste of je bent blid dat je niet door hebt maar ik ben benieuwd wat de verhaallijn is

 25. @upen patel lover

  jij bent zelf blind, aish heeft duizenden operaties begaan dus! niet echt natuurlijke schoonheid lijkt mij.

 26. misschien ken je de film pyaat to hana hi tha, daar speelde kajol ook samen met ajay devgan, die film was echt lollig.
  Toen zag ajay devgan er nog wel leuk uit, maar zoals hij z’n haar heeft op de foto van dit concept…….
  egt lelijk joh

  maare srklover,

  hoe kan je nu al oordelen dat de film “zeker” een flop word
  die andere films waarin ze samen met elkaar spelen waren ook leuk en geen flop!

  nouw ik hoop dat ik nog reacties krijg

  xxxx Jiya

 27. @jiya

  omdat ik al hun films niet zo leuk vind en ik vind ajay niet zo leuk daarom denk ik voor mezelf dat het een flop wordt.

 28. ik hoop dat het mooie film zal zijn want echt kajol is wowo super goed ze kan met handen en voeten dansen ze is echt goed maar ze zijn wil allemaal even goed ja ……..

 29. @@ S®k!lóvé®

  Heb je enig bewijs dat aish die opararties heeft ondergaan??
  Nee nou dan. Als je je mening wilt laten ( Waar ik helemaal geen problemen mee heb) Dan moet je eerst ff kijken of het wel helemaal waar is.

  Ciao Bi***

 30. Ik vind het wel leuk, deze film gaa ik zcker kijken en k ben benieuwd:P, kajol is hel goed , alleen ze makat weinig films dat vind ik jammer !!!
  maar jaah,

 31. @payal**

  Hoe weet jij dan dat ze GEEN oparaties begaan?
  Nou dan ik zal maar niet praten!

 32. @payal…

  denk nou echt dat aishwaraya rai gewoon zo uit de natuur zoon mooi gezicht heeft (Dus niet dat vind payal dat ze mooi is)Nou ik denk het niet preity heeft ook wat operatie’s gehad maar 3 en niet zoveel als aish en trouwens ik heb nog duizende minpuntjes van aish ze heeft een puntneus jakkes haar kin is ook puntig ze doet alsof ze de mooiste is (is dus capsonus)Ze heeft haar ogen verkocht bleeeeee ze heeft een lang gezicht bleeeeeeeee ze had vroeger een mooie lijn maar toen werd ze super dik maaaaaan en toen in dhoom 2 was ze een skelet ik snap aish gewoon niet maar dit is een goeie van aish ze heeft mooi haar en nu wat minpuntjes van preity die heeft er maar een paar haar neus is een beetje ingedoken voor de rest is ze sgattig man en ze lacht lief ze is ook wel mooi enzo dus ik ben dus echt wel voor mijn preity sgatje!

 33. @@ Srklover

  Omdat se grondig na gaan of iemand oparaties heeft ondergaan voor dta se iemand mee laten doen aan het Miss World contest.
  Nou dan ik zal maar niet praten!!!

 34. ik vind kajol en shahrukh khan weer samen film die zijn mooi passen en grappig en lach.en ik vind ook ajay maar shahrukh mooi pas aan kajol mooi film.rani niet pas aan shahrukh ik vind niet mooi film samen.kajol best en grappig mooi meisje.ik vind alle mooi film kajol.

 35. ajay u ben vrouw kajol jullie zijn mooi elkaar.ajay mag kajol film spelen samen met shahrukh?die zijn mooi grappig en lach.ajay wees niet jaloers en ook niet boos zijn.alle mensen vind kajol en shahrukh mooi film en fijn.ik veel droeving niet gelukkige ik kijk na 5film van kajol en shahrukh was veel mooi film en ik lach gevoel was ik blij om te kijken film was mooi.bedank voor kajol en shahrukh.ajay je ben ook mooi film.a.u.b kajol en shahrukh samen film over moslim uit india moskee.

 36. ajay weer niet jaloers.u ben vrouw kajol.kajol en shahrukh mag toch samen film die zijn mooi passen elkaar en grappig,lach die zijn mooi film.ik vind alle mooi film kajol.ajay je ben ook mooi film.wees niet boos zijn mag kojol en shahrukh film maken uit india moskee over moslim.ik vind niet rani samen shahrukh film vind niet mooi. kajol best mooi meisje.ajay u ben kiezen mag of niet.ajay is niet jaloers eigen man van kajol.die moet kiezen.tot ziens

 37. weet je welke mooi film van kajol.ik vind alle mooi film.ga kajol nog nieuwe film?ik vind beste kajol

 38. jullie meer hou kajol shahrukh he.wat spijt kajol shahrukh niet meer film samen.voor ajay daarom he

 39. mijn lijs ziet er zo uit
  1kajol
  2kajol
  3kajolzij is gewoon de beste en op
  10000000000000000000000 komt de wanebe hollywood ja ash

 40. @lily

  hahahahaha mijne ook!!!

  @asel

  ik ben gewoon een meisje die fan is van srk. hoezo? haha

 41. deze film wordt denk ik wel leuk maar het is niet leuk dat kajol de film maakt met ajay beter met SRK

  1 hij is knapper
  2 hij past beter bij kajol
  3 hij kan beter acteren !!!!

 42. ja dat kan.maar kajol beter samen met shahrukh die zijn pas elkaar mooi film.

  1lach
  2mooi
  3grapping
  4knap
  5pas elkaar
  6acteren
  7kajol beste
  8shahrukh beste

 43. Jullie hebbe best wel gelijk kajol past beter bij srk maar het is stom om er over te zeuren kajol heeft ajay gekoze als man,mss is hij niet knap oke maar mss heeft hij wel een goed hart!!
  Btw Kajol en Shahrukh brenge ook een nieuwe film (Khan) ik verheug me er egt op!! en ook op de film van Kajol en Ajay ga ze direct als eerste halen :p

  Shahrukh & Kajol (l) (l) (l)

 44. ja Kajol lover je hebt eigenlijk wel gelijk over dat kajol al gekozen heeft voor ajay en srk heeft toch ook al gekozen du s eigenlijk moeten we niet zo zeuren

  maar toch past srk beter bij kajol dan ajay
  toch?????
  hahahahahahaha

 45. wauwwwww :D:D die film ga k zeker kijken omdat ajay er in speelt:D:D hij heeft styl verder maakt niks uit wie erin speelt.ze passen e8 bij elkaar

 46. shahrukh allang getroud dat te laat voor.
  1shahrukh kajol zijn lieversvriendin
  2shahrukh kajol houden elkaar zoals broer zus
  3shahrukh kajol goei beste vrieden
  4shahrukh kajol mooi film elkaar
  5shahrukh getrouwd gauri 2kinderen
  6kajol getrouwd ajay 1kind mooi meisje lijk op papa he
  7ik hoop nieuwe film samen met kajol shahrukh
  8als ajay mag niet is hij jaloers

 47. egt leuk en trouwens hij is best een lekkerding met een goeie carriere en ze zijn een hele leuke koppel:D:D
  en SRK kan best wel ff wachten om met kajol een film te maken…..!

 48. Hey leuk joh het getrouwde stelletje eindelijk samen in een film.Het is tog alleen niet het namaak van you,me and dupree!want dat zou egt lomp zijn typisch bollywood ze kunne nooit een film zonder afkijken maken,maar ja kan niet w8en tot deze film uitkomt.xxx Azieza.

 49. ik denk shahrukh khan niet zeggen wie ben ik om te schrijf e;mail denk jullie.is dat waar he.

 50. whauhwuhauhwuhauhwuahuwhuahuwhw

  hey asal jij bent egt raar man…….waar kom jij nou in hemels naam vandaag freak dan je bent:P:P:P:P

  ( geef nou normaal antwoor en niet vragen wie wat hoe en waneer is FREAK:P:P)

 51. heeeeeeeeee ik ben geen man hoor.je raar zeg p:p:p:
  abhishek-fan.waarom vraag je dat asel turk naam het is meisje.en zeg geen woor.ik heet woord niet zeg ok

 52. whuahuwhuahuwhuahwuhuahuwhuhauwhuahuhwuhauhwuhauhwuhauhwa

  ag laat het je begrijpt het niet
  …………………………………………………..:P:P:P:P

 53. hey asel,
  als je turks bent, hoe komt het dan dat je een klein beetje nederlands kunt?
  en abishek-lover je hoeft iemant niet te vooroordele om wat ze is ja
  voor mij ben jij ook hardstikke raar, wat is dat voor een lach?
  whauhwuhauhwuhauhwuahuwhuahuwhw
  hahahah

 54. Heey hehe eindelijk weer kajol i kmiste haar in films en met haar man
  ze passen mooi bij elkaar
  🙂

 55. ik denk belgie

  haha
  wat voor belgie’s is datt
  en eeey afghangirl ken je seyda

  ze is ook afghaanss en ik oowkk

  haha

 56. SRK BLIJFT GEWOON DE BESTE VAN aLLeMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa klaar ik wil niks meer horen of wie over de andere

 57. zo leuk man egt flex man en vrouw maken film goed hoor is wel leuk voor kajol naaaaa zo n kange tijd maakt ze een movie man kajol is en blijft de kanpste man mere veeeeeeeeeeeeellllllllll suc6

 58. yeahh!!!!
  eindelijk weer kajol en ajay devgan.
  ik wil die film zien ………………xxxxxxxxxxxxxx
  wanneer die film zien elkaar die kajol en ajay devgan samen echt spellen film ik wil graag zien ……

 59. shrk en kajol passen eCht gd bij elkaar(K)!!

  het gaat een leuke film worden denk ik (hoop ik) :A:D

 60. hey angela

  de film is binnen kort te zien op het grote scherm maar voor die film komt 2 andere filmen van ajay devgan uit HALLA BOL EN SUNDAY
  nadien kun je eindelijk kajol terug zien

  ik hoop dat je niet te lang moet wacht

  het gaat een mooie film worden dat belooft heel veel

 61. hey Afghangirl

  ten eerste wil ik weten of alles goed met u is ?

  ik heb je reacties gelezen mag ik je nu vragen wie jouw favoriete actor and actrees is? ik wou iets meer over jouw weten en ik wil ook weten hoelang geleden dat je afghanistan verlaten hebt of je de lekker geur en de mooie landschap nog kent? ik weet het niet wil je me iets laten weten ………..????

  TNX Ajay

 62. zo mooi films gemaakt amaie
  en je bent mooi en ook jouw vrouw is ook mooi
  en jouw kind is ook mooi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 63. ~wrm ben ik nou zo gekk op kajol en srk ze passen gwn heel erg bij elkaar mann.ware ze maar getrouwd.. wrmm met die lelijkerd ajay maar mischien heeft ajay een goeie hard.. maar ik vind het egt jammer dat kajol weinig filme maakt mann.marjah ik hoop dat kajol nog filmen maakt met srk…

 64. wrm ben ik nou zo gekk op kajol en srk.ze pasen gwn heel erg bij elkaar.waren ze maar getrouwd mann… wrm is ze getrouwt met ajay mann.ik mag hem egt niet hij is gewoon lelijk.maar mieschien is zijn hard egt goed…maarjah en ik vind het egt jammerr dat kajol weinig filmen maakt. ik hoop dat ze nieuwe filme maakt. maar niet met (ajay) beter srk marjah

 65. heel goed kajol je bent gewooon supper al jou films zijn supper ik heb ze allemaal maar een ding begrijp ik ni warom laten ze je altijd met lelijke actuurs spelen je bent zo mooi je kan beter met srk gaan spelen julie passen kei supper bij elkaar ik zou liever willen hebben dat jij een niew film gaat maken met srk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.