Rani Mukherjee en Bachchans worden buren

Bollywood - Rani Mukherjee en Amitabh BachchanRani Mukherjee heeft een villa gekocht tegenover de villa van de familie Bachchan in het (Bollywood)sterren-plaatsje Juhu. Als ik niet bij ze kan wonen dan maar tegenover ze, moet Rani gedacht hebben. De Bollywood dame is namelijk de ex-vriendin van Abhishek.

Het interessante aan deze verhuizing is dat deze pittige actrice nu niet alleen dichter in de buurt woont van haar ex-vriend, maar ook van haar huidige vriend Aditya Chopra.

Twinkle Khanna werd door Rani gevraagd om het interieur te ontwerpen en in te richten. Na een verbouwing van 6 maanden, is het helemaal klaar, en mag ze eindelijk intrekken in haar nieuwe ‘crib’.
© Bollywood.NL

61 REACTIES

 1. Ik weet zeker dat ze niet zo heeft gedacht als geschreven. “Als ik niet bij ze kan wonen dan maar tegenover ze”. Jullie proberen te zeggen dat ze nog steeds verliefd op hem is.

  Jullie maken haar echt slecht he!!! En mensen please zeg geen slechte dingen over haar!!! Jullie hebben echt een slechte beeld van haar!!!

 2. Best wel raar dat ze buren wilt zijn met haar ex vriendje,,maarjaa…maar is tog wel heel leuk dat ze buren wordt met de famillie Batchan!!!!

 3. AAAAAAAHAHAHAHAH ZE WILT GEWOON BIJ ABHISHEK ZIJN AHHAHAHAHAHAHAH
  ZE KAN HET NIET AAN DAT HIJ MET AISHWARYA TROUWT
  AHAHAHAHAHAHAHHAA

 4. leukkkkkkkkkk

  ik wist niet dat rani een vriend had
  en willen mensen nu ff gwoon reageren zonder te schelden of wat dan ook…
  vooral srk-loverr

  peace mii**

 5. RAJIVIE

  wat een lelijke boy vriend heeft rani
  il il

  en alsteblieft RAJIVIE dat mensen slechte beeld van rani hebben is wel te begrijpen.
  met wie heeft ze wel niet ruzei gehad bijna met
  iedereen

 6. aditya chopra bestaat niet eens!!! leuk voor rani ik zou graag ik haar schoenen willen staan. tegenover AMITABH BACHCHAN is een droom. vet stoer!! YOU GO RANI

 7. hahaha grapig nieuws:P
  Misgien wilt zij helemaal niet perse tegenover de family ”bachchan” maar vindt ze die huis gwn mooi kan tog :P;)

 8. Ai zoo luek voor rani:D
  rani en bachans als buren en ze kunnen ook heel goed om met elkaar
  en rani mukherji,abhi en jaya bachan zijn ook samen te zien in film lage chunri mein daag die in oktober gaat uitkomen

  En ik ben het helaam eens met Rajivie

  Jullie willen haar gwoon slecht maken
  maar jah dat lukt jullie echt niet hoor want ze is echt de beste (K)(L)
  LOVE YOU RANI

 9. haha wat leuk voor haar…ma ik wist ook niet dat zij vriendjes heeft gehad…is die aditya chopra nou een gewone vriend of een vriendje??

 10. leuk voor rani.wel jammer voor abhishek
  dat hij niet mel haar wou trouwen.
  ze is best wel lief en aardig.zou best wel passen bij hun fam.

 11. Ik denk niet dat Rani zo denkt hoor. Ze zal heus wel blij zijn voor Abhi & aish… Maar ik vind abhisek wel leuker dan aditya..

 12. WAT IS DIT HE!!! ALWEER EEN FOUTE ARTIKEL!!
  Rani was HELEMAAL niet abhishek’s vriendin!!! dat waren domme geruchten die helemaal nooit zijn bevestigd maar wel ontkend!!! en ZE IS SINGLE! dus nee aditya chopra is haar vriend niet ze zijn gewoon vrienden!! waarom kunnen jullie nou niet gewoon een waar artikel plaatsen dat echte bewezen feite bevat!!! Want dit is gwoon BULLSHIT! ik ga jullie nog een mail sturen dit kan echt niet! eerst dat verkeerd vertaalde artikel over rani en konkona en nu dit!!!! zielig hoor!

 13. Ik zal wel willen weten hoe komen jullie erbij dat ze een paar waren rani en abhishek? kunnen jullie dat bewijzen?? ik zou dat wel eens willen zien! stelletje amateurs!
  Jongens geloof dit niet! jaah ze gaat in juhu wonen maar weet je hoe groot dat is hoef je tog niet meteen buren te zijn??!! en ex vriendig yeah right! helemaal niks van waar!

 14. is dit nou een roddel of was rani echt de vriendin van abhishik????????

  PC. Het is nog maar de vraag of aishwarya het vol houdt met rani er bij

 15. was rani abhishek vriendin, dat is egt onzin, want mensen zeggen dat, omdat ze zo goed bijelkaar passen. betekent niet dat ze iets met elkaar hadden. maar ik denk wel dat ze iets heeft met aditya chopra maar ik vind dat we niet veel moeten zeggen want niemand weet de waarheid???!!

 16. Tja .. paparazzi hea 😛

  en afg Wie wil in godsnaam bij een lelijkerd zijn :S ..
  Zeker niet als zij véél te goed voor hem is ..

 17. ik denk dat op deze side meer wordt geouwehoerd dan in mumbai zelf . ik had niet verwacht dat uit suriname afkomstige mensen zoveel konden roddelen.

 18. @@ vijender .. wie zegt dat hier meer Surinamers zijn .. ik zie meer buitenlanders als Afhganen en indiere en nog van andere islamitische landen .. je hebt net enkele Surinamers ertussen.

  En als je wilt weten waar veel geouwehoerd wordt, , haha dan moet je maar effe India gaan bezoeken … je lacht je kapot wat men allemaal te zeggen heeft daar! Soms denk ik van sjees hebben deze indiers kins anders te doen dan alleen over deze bollywood sterren roddelen.
  kom je mij nou effe uitleggen sukkel!

 19. Rani heeft nooit iets met Abhishek gehad hoor. Volgens mij denkt iedereen dat omdat ze zoenden in bunty aur babli. Please mense leer onderschijd te maken tussen roddels en feiten!!

  en “zoal” je overdrijft als je zegt dat ze met bijna iedereen ruzie heeft gehad. Bij de anderen is het ook zo. Maar je hoord vaker over haar omdat ze hot item is. Volgens mij zijn de mensen jaloers dat ze haar steeds weer swart maken. Zo please…..

 20. afg
  maart 16th, 2007 10:46 4AAAAAAAHAHAHAHAH ZE WILT GEWOON BIJ ABHISHEK ZIJN AHHAHAHAHAHAHAH
  ZE KAN HET NIET AAN DAT HIJ MET AISHWARYA TROUWT
  AHAHAHAHAHAHAHHAA
  ——————————————

  afg jij weet er niks van duss bij deze shut up!!!!!!

  ——————————————–
  Ghazal
  maart 16th, 2007 18:35 14WAT IS DIT HE!!! ALWEER EEN FOUTE ARTIKEL!!
  Rani was HELEMAAL niet abhishek’s vriendin!!! dat waren domme geruchten die helemaal nooit zijn bevestigd maar wel ontkend!!! en ZE IS SINGLE! dus nee aditya chopra is haar vriend niet ze zijn gewoon vrienden!! waarom kunnen jullie nou niet gewoon een waar artikel plaatsen dat echte bewezen feite bevat!!! Want dit is gwoon BULLSHIT! ik ga jullie nog een mail sturen dit kan echt niet! eerst dat verkeerd vertaalde artikel over rani en konkona en nu dit!!!! zielig hoor!

  ———————————-
  Juist of ze hebben iets tegen rani
  kan ook
  maar ook ik vind dat ze het beter moeten plaatsen

 21. bahar *_
  maart 16th, 2007 20:30 18Tja .. paparazzi hea

  en afg Wie wil in godsnaam bij een lelijkerd zijn :S ..
  Zeker niet als zij véél te goed voor hem is ..
  ————————————

  juist juist en nog eens juist
  ps bahar ben je afghaan??

 22. Dom Dom Dom van Rani (veel mense roddele over der…) egt dom iedereen rodelt over haar ze zegge dat ze die zoon van amitabachan trug wilt… Dom van der! (ik vind haar zelf lelijk en slecht actrice:P)

 23. @aap

  Wat is er? heb jezelf tekortkomingen? Ik neem aan dat jezelf lelijk bent en onsuccesvol..vandaar dat je haar niet kunt uitstaan.

 24. @Roya

  ze is ook lelijk en stom ze heeft altijd wallen onder ogen zoals toen bij kank.
  en ze is klein en als je zegt dat ik onsucces vol ben (zoals je dat bij aap zei) heb je gelijk ik ben geen actrice dus ik kan ook geen succes hebben.

 25. ex-vriendje?? abhishek?? ROT TOCH OP!!! IS ALLEMAAL BULLSHITT EN DAN DOEN jullie alsof deze mooierd.. met zo een lelijke gozer gaat:S:S.. EN aditya chopra is gewoon een goeie vriend,,:S:S:S

 26. Ghazal, ik vind dat je het allemaal een beetje te serius neemt voor je zelf,… ze mogen best wel roddelen hoor als ze dat willen, maar ze verplichten toch mensen niet om hun rodeltjes te lezen he?! Duzzzz als je hun site niet graag hebt dan moet je ook geen bezoek brengen zo makkie is dat of wil je een beetje aandacht van mensen er….hmmm??

 27. je hebt helemaal geleik roya
  heey aap je lijkt zeker op een aap dat je jezelf aap noemt
  niks tegen rani kijk eerst naaar jezelf dan praat over iemand anders ok AAP ik ken je niet en ik heb je ook nniet gezien maar ik weet
  je bent zeker egt lelijk
  en ik vind het egt zielig dat je jezelf aap noemt meen het hoooor!!!!!!!!!!!!!!!

 28. @BIGB lover

  aditya chopra bestaat wel hij is de maker van fanaa en de zoon van jash chopra en de broer van uday chopra

  @Ghazal

  je hebt helemaal gelijk

 29. Wat leuk voor haar
  Wel toevallig net nu Abishek is getrouwd gaat zij daar wonen
  Maar dat maakt niks uit
  Ben hartstikke blij voor haar

  xxx Priyanka

 30. @ Prem:

  whahahahahaahhah .. jij bent echt een grappenmaker .. jij Joker!

  En mensen kappen met valse beschuldigingen .. alsof jullie beter weten wat er in het leven van Rani en Abhishek omgaat! Zomaar gaan jullie nonsence over die 2 posten … doe aub normaal mang!

 31. Hy Anchu ,ik ben helemaal met je eens.Ik snap niet dat er gasten zijn die zo druk kunnen maken over Rani of …joh we moeten eerst ons eigen kijken .

 32. hahahhaahah he wel dom van Rani dat ze precies tegenover Abishek gaat wonen.. Of ze doet het met opzet om meer aandacht te krijgen… Mensen iemand met een gezond verstand zou dat echt niet doen d’r zijn al veel roddels over haar dat ze Abishek wil terug krijgen enz en dan gaat ze toch tegenover hem wonen.. Media he…
  Dus ze weet zelf ook dat er veel geroddeld zou worden zo dom is ze ook weer niet he.

 33. ik weet niet of aditya nou een vriend of een boyfriend is
  maar die vriend van haar is gwn lelijk maar ik vind het raar dat ze bij haar ex vriendje wil wonen maar jah aaan de andere kan leuk vorr haar 😀

 34. en ik vind ashwaria en abishek niet bij elkaar passen dus rani maakt wel een goede kans bij abishek

 35. waarom praten we over rani zij moet zelf weten wat ze doet. sommige mensen kijken te veel naar andere ze moeten eerst naar hun zelf kijken. ik vind het leuk voor rani en ze moet doen waar ze zin in heeeft 😀

 36. Ik vind dat juist goed als rani en abishek een paar waren!
  Want ze passen ze goed bij elkaar!

  Mr ja!

  wat ik niet weet is houd aish echt van abishek of wil ze rani gewoon jalours maken!

  Ik hoop het niet! Kinderen zijn ze niet meer dus!!

  xx

 37. hahahaha is wel gaaf ”’ze gaan elkaar in de gaten houden daar hahha kijk rani gaat weg met er vriendje ” of nee kijk daar gaat heb abhisek.. leuk man voor ze”::P:P

 38. hahahaha kijken wat de volgende roddels over die 3 wordt(aish, abhi en rani) hhahahah ben wel benieuwd

 39. ik vind het heel goed van der maar allen wie is nou haar vriendje en nog gefeliciteerd oke dan doei

 40. is wel leuk voor rani ze is buuren met de bachchans
  als ze maar geen domme dingen doet wand dalijk word het
  kahi alvida naa kehna2 dat ze vreemt gaan.

 41. ik wou zo graag dat rani met abishek zou trouwen maar dan komt aishwarya rai, omdat zij miss india was en nu is ze beroemd en rijk en nu wil zij met bachan horen
  rani heeft niemand dus zij kan beter trouwen
  en aishwarya rai doet ze laatste tijden vreemd
  VINDEN JULLIE NIET!

 42. @afg4ever@

  ik ben het helemaal met je eens maar denk toch dat rani ook zo arrogant is!

 43. ik denk niet dat iemand met rani willen trouwen hahahaha
  ais is een slet vind je niet wie denk ze dat ze is
  ik haat haar
  ik ben die fan van priyaka
  ik vind zielig voor rani
  abishik heeft geen smaak
  ais is wil mooi van buiten kant maar binnen is zij sleten lellijk

 44. IK BEN MET JOU EENS HAHAHHAHAHAHAHAHAH
  ik haat ais
  ik ken van niet
  rani is een lieve meisje
  jammer dat Abhishek niet met rani gaat trouwen
  abhishek heeft geen smaak trouwen met ais
  ze is mooi van buiten maar ze lelijk
  ven binnen.

 45. Pff wat een gezeik allemaal zeg.
  Laat al die acteurs/actrices toch lekker!
  Zonder hun heb je niet van al die leuke Bollywood films..
  En volgens mij is het leven van acteur/actrice best zwaar, en trouwens; zij zijn ook maar gewoon mensen hoor!

 46. rani is preety girl she got a nice sexy body Amitabachan is the best for naking movi9es weldone form me to u both excellent

 47. waarom maakt iedereen hier zo’n heisa over??
  Rani woont binnenkort in een villa tegenover de fam. Bachchan. & wat dan nog als ze in de buurt van Abhishek woont? ze zijn gewoon vrienden en maken nog steeds samen films. Ik snap jullie éécht niet. lullen over sterren.
  Sjesus brainless people.

  x Madhuri

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.