Bollywood uit jaren zeventig in Mezz

Bollywood - Bombay ConnectionTijdens The Bombay Connection aanstaande zaterdag in Poppodium Mezz te Breda herleeft het Bollywood (het Indiase Hollywood) van de jaren zeventig. Zo draaien er Bollywoodfilms, er worden soundtracks gespeeld en er treden Indiaanse dansers op. Op deze manier moeten bezoekers na deze avond een complete Bollywood ervaring rijker zijn.

De Bollywoodfilms staan bekend om hun razende achtervolgingen, veel muziek, sentimentele liefdesscenes en kleurrijke danstaferelen. De avond in Mezz draait om de film Surakksha, een cult-klassieker uit 1979. De Bombay Connection begint om 21.30 uur, entree is 10 euro (via internet 8 euro).

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.