Shilpa Shetty: van Bollywood naar Broadway

Shilpa ShettyDe Celebrity Big Brother show werpt haar vruchten af voor Bollywood dame Shilpa Shetty. Zo was ze uitgenodigd door minister Blair, mocht ze op bezoek komen bij Koningin Elizabeth en zal ze nu ook te zien zijn in een Broadway musical van Andrew Lloyd Webber. Deze musical, genaamd ‘Bollywood Dreams’, zal naast Bollywoodscenes ook Westerse scenes bevatten.

Shilpa: “Ik ben zo enthousiast. Ik heb altijd al iets als Moulin Rouge of Chicago willen doen en dit is nu mijn kans”. De musical zal geregisseerd worden door Farhat Hussein, die alle grote Bollywood concerten/events in Groot-Britannië organiseert. © Bollywood.NL

15 REACTIES

  1. het gaat de laatste tijd wel erg veel over shilpa *-) … shilpa hier shilpa daar.. shilpa dag shilpa nacht.. majaa het is wel mooi wat ze allemaal bereikt enzo!

    ..xXx..

  2. Tamina…

    Wat is er? tekortkomingen? Aan je reactie kan ik al zien dat je niet van bepaald hoog niveau bent..Ik zeg dat ik me irriteer aan Shilpa..heb ik jouw iets aangedaan? Nee..dus houw je commentaar voor jezelf TAMINA!! en lees voortaan beter..(hoewel ik weet dat je dat dat heel erg moeilijk voor je is).

  3. hoewel ik weet dat je dat dat heel erg moeilijk voor je is….. ——— normaal nerderlandse zin???? en je hoeft niet zo boos worden.Whuhaa!!!

  4. Ja shilpa doet de laatste tijd wel beter! Ze ziet niet verkeerd uit, persoonlijk face to face ziet ze net uit als in de film. Ik heb haar 3 jaar geleden nog gezien in India in een hotel waar ik logeerde vlak naast de Villa van Thig Big Amitab en Abhishek, Hema malini, Dharmendra, Govinda..enz. Altijd positief blijven denken hoor meiden want dan komt het vanzelf wel goed! ook met jou! Onthoud” schoonheid begint in je binnenste!

  5. op een of ander manier wilt roya ruzie maken met iedereen ze heeft er zeker zin in

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.