‘Nehle Pe Dehla’ volgende maand in Nederland

Bollywood - 'Nehle Pe Dehla'De Bollywood film ”Nehle Pe Dehla’ (ook wel bekend als ‘Jimmy Aur Jonny’) is vanaf 2 maart 2007 te zien in de Nederlandse bioscopen. De komedie met o.a. Sanjay Dutt, Saif Ali Khan, Bipasha Basu, Kim Sharma en Shakti Kapoor gaat over twee kruimeldieven (Sanjay Dutt en Sailf Ali Khan) – en een al dan niet dode hotelmanager. Het verhaal lijkt volgens filmfocus.nl veel op dat van de Hollywood komedie ‘Weekend at Bernies’, waarin ook veel gesjouwd werd met een lijk. © Bollywood.NL

7 REACTIES

  1. Leuk ga hem ok is kijken maar ik vertel al vast ik denk dat het een hele leuke film zal zijn met echt veel Liefde,Vrolijk heid,en dat soort dingen nou al vast popcorn gaan pakken 😛

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.