Shilpa Shetty’s Sterrenstatus

Bollywood - Shilpa ShettyDe Shilpa mania lijkt maar niet te stoppen. De Bollywood actrice die de winnares was van de Celebrity Big Brother, beleeft het ene onvergetelijke moment na het andere. Al eerder schreven we dat ze binnenkort te zien zal zijn in een film samen met Hugh Grant. Nu blijkt dat ze ook nog een boek zal uitbrengen met de titel ‘Curry Rules’. Zij kookte in het Big Brother huis bijna iedere dag voor iedereen. “Ik heb altijd al van koken gehouden. Wanneer ik thuis ben vind ik het echt leuk om voor mijn familie en vrienden te koken. In Big Brother huis kookte ik ook vaak. Daarom is het echt geweldig om er een boek over te schrijven”, vertelt Shilpa. Er wordt ook gesproken over een boek met haar ervaringen in het Big Brother huis. Maar de actrice geeft aan dat dit niet zeker is. Mocht het er wel van komen, dan weet ze niet zeker of ze het zelf schrijft of door iemand anders laat schrijven. Alsof dit alles nog niet genoeg is, zal de Bollywood beauty ook nog een parfum, met haar eigen naam, op de markt brengen.

Maar niet iedereen is te spreken over deze Shilpa-gekte. Ze was namelijk ook uitgenodigd door het Britse parlement en door de Koningin. Hier begonnnen verschillende mensen toch hun vraagtekens bij te plaatsen. Met een lading sarcasme geven Bendict Brogen en Kristy Walker hun mening in The Daily Mail: “Bommen ontploffen door het land, de vogelgriep veroorzaakt paniek en de politie is alleen te vinden bij de deuren van het Britse Parlement. Want een Bollywood ster is daar op bezoek en dat is natuurlijk veel belangrijker dan de rest.” Elaine Grant van Garden City vraagt zich af: “Waarom werd Shilpa Shetty daar überhaupt uitgenodigd? Er zijn duizenden mensen, van allerlei soorten rassen, die het slachtoffer zijn van racisme en pesterijen. Waarom krijgen die niet de eer om uitgenodigd te worden?”

Engeland kende de Bollywood actrice Shilpa Shetty helemaal nog niet. Maar hebben haar dankzij het Big Brother programma leren kennen en nu is ze nog bekender in Engeland dan dat ze is in de Indiase film industrie. De mensen zijn van haar gaan houden. Maar wordt de shilpa-mania nu niet een beetje te veel ? Zoals blijkt beginnen steeds meer mensen het genoeg te vinden en zeggen; “het was leuk, ze heeft veel aandacht gehad, maar nu weer terug naar de belangrijkere zaken in de wereld.”
© Bollywood.NL

17 REACTIES

 1. Als het julia roberts of Angelina Jolie was geweest had je niemand gehoord!!

  go shahrukh!! go shahrukh!!

 2. Ik vind haar normaal gesproken echt heel erg mooi…maar op deze foto ziet ze er echt lelijk uit door al dat make-up, net een barbiepop..

 3. Ik denk niet dat deze gekte nog afgelopen is. Er wonen veel Indiaase mensen in London dus…

  Eigelijk heeft dat ene wel geleik dat zij werd uitgenodigd om racisme en andere onbekenden niet. Zulke dingen gebeuren daar veel langer en ik vind dat ze daar eerder wat aan moesten doen. Het is wel laat maar beter laat dan nooit….

 4. Eigenlijk vind ik ook dat ze een beetje te veel aandacht krijgt en er zijn wel andere belangrijkere zaken.Waar is Ash nou gebleven nu Silpa al het aandacht krijgt:D:D

 5. hai
  im prija from holland and a’m 13 years old
  and the news here is graet i love this site

  bye !! love you

 6. ik vind echt dat ze het verdient heeft. echt dom dat iedereen nu een schok krijgt omdat se een beetje aandacht krijgt jesus jullie kunnen ook nergens tegen.

  XxX-payel**

 7. Seg ik vind dat wel goed hoor!

  Ik vind dat wel goed vaan haar!! Me maak dat niet uit. Laat haar toch van haar beroemdheid genieten!! Tis niet voor altijd dat ze die “aandacht” zult krijgen hoor! Dus laat ze maar ervan genieten!

  Go shilpa ENJOY AS MUCH AS YOU CAN!!!

  xxx

 8. @ mareena

  Wie vraagt jij je mening? Niemand denk ik zo waarom hou je dat niet voor je zelf aub! Ze kan mss nie mooi zijn maar wel 1000000000 keer beter dan je!!

  Jezus mens toch!!

  Dat noemt men Jalours zijn op iemand!

  Wel das niet mensenlijk! ZO ZIELIG!!!!

 9. Ik vindt dat iedereen een kans mag hebben want ze zijn toch mensen maar ik vindt Priyanka chopra leuk en cool meid ik ben Fan Van Priyanka Chopra en Amisha Patel dus.
  En trouwens India Is The Best because i’m also A indian Girl.
  Groetjes xxx ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.