Amitabh Bachchan is Johnny Depp’s mentor

Bollywood - Johnny DeppMega Bollywood ster Amitabh Bachchan zal samen met Johnny Depp te zien zijn in de door Mira Nair geregisseerde film ‘Shantaram’. Amitabh Bachchan heeft bevestigd dat hij de rol zal gaan spelen van Kaderbhai, die de mentor is van de hoofdrolspeler Johnny Depp. Om de nuances van het karakter te begrijpen, is de Bollywood legende al begonnen met het lezen van het boek. Deze film is namelijk gebaseerd op het semi-autobiografische boek van Gregory David Roberts.

De film vertelt het verhaal van Robert, een Australische veroordeelde, die gevlucht is uit zijn land. Hij belandt in Mumbai, waar hij zwaar werk moet verrichten om te kunnen leven en dan uiteindelijk lid wordt van Mumbai’s criminele wereld.

Met deze rol, betreedt de ‘Big B’ eindelijk het internationale witte doek. Vol lof spreekt hij over Mira Nair en met name voor haar werk ‘Namesake’ heeft hij veel bewondering en waardering. Amitabh Bachchan: “Het is een Indiase vrouw met lef en overtuiging en het maakt mij zeer trots om in een door haar geregisseerde film te spelen, die internationaal te zien zal zijn.” © Bollywood.NL

18 REACTIES

  1. OOOOO mIJN GOD JD in India!! Duuh eigenlijk ook wel logisch hijs gewooon een freak dus daarom gaat ie ook naar India duuhhhh…
    JD Forever I LOVEEE YOUUU!!!! Niemand kan aan hem tippen!!!!

    A. from Amstrrdam,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.