Bollywood krijgt er een ster bij: Sonia Mehra

Sonia MehraDe dochter van de in 1990 overleden Vinod Mehra, Sonia, is helemaal klaar voor Bollywood. De 18-jarige Sonia zal een rol gaan spelen die in de originele film werd vertolkt door Saira Banu. De film waar de jonge Bollywoodster binnenkort in te zien zal zijn, is namelijk de remake van ‘Victoria No. 203′ uit 1972. Deze Bollywood film wordt geproduceerd door Kamal Sadanah en geregisseerd door Ananth Naraan Mahadevan.

Sonia, dochter van Vinod en Kiran Mehra, is opgegroeid in Kenia. Dansen leerde ze al op 4-jarige leeftijd en toen ze 9 jaar oud was leerde ze acteren aan de London Academy of Music and Arts. Toen ze naar India verhuisde, begon ze de acteerlessen van Anupam Kher te volgen. De producer Kamal spreekt vol lof over Sonia’s acteer talenten: “ze is de nieuwe Kajol. Ze heeft het zelfvertrouwen, charme, het onschuldige, het talent en op het witte doek is ze geweldig.” © Bollywood.NL

28 REACTIES

 1. Ben benieuwd hoe ze zal acteren. Maar ze ziet er niet slecht uit. Maar een ding staat vast. Niemand kan de plaats van Kajol innemen.

 2. ze ziet er erg lief en schatig uit het is een knap meisje ik moet deze film zien als ze met kajol wordt vergeleken nou dan kan ze acteren (hoop ik dan maar)

 3. aaa wat is se lief ik weet seker dat se goed kan acteren maar of se de plaats van kajol neemt dat weet ik nog net so niet weet je rani is de beste actrice die bollywood ooit heeft gehad maar se kon kajol ook niet evenaren dus het is echt niet makkelijk ff de nieuwe kajol te worden ik bedoel versla eerst rani en ik weet seker dat dat ook heel er moeilijk is.

  XxX-payel**

 4. trouwens als je geod naar ahar kijkt lijkt se dan niet op die ene meisje van jaan-e-mann die een soort van nicht of so is van pretty in jaan-e-mann of is sij het gewoon ik weet het nier maar als iemand weetw at ik bedoel reageer dan pleas

 5. zie ziet wel sgattig
  en kan een goeie actrice worden…
  maar nie de mooiste wand dat is aishwarya al en dat blijf ze 4 ever xxx jes

 6. ze ziet er lief uit.
  en het kan ook zijn dat ze goed is
  maar de plaats van KAJOL kan niemand innemen.
  kajol the best yaar.

 7. ze lijkt dus echt volkomen niet op kajol en ze is helemaal niet sgattig!!! Trouwens ik heb egt zo’n hekel aan mensen die zeggen van ooo ooo wat sgattig n zus en zo. Terwijl die mensen het helemaal niet menen

 8. @jiya

  hoe weet jou nou dat ik dat niet meende(ben 1 van de mensen die zei dat ze schattig was), dat weet jij niet want ik meende dat wel want ze ziet er schattig uit dat jij dat niet vind is jouw mening en dat respecteer ik maar dat je gelijk vooroordelen trekt en zegt dat ik dat niet meen moet je maar niet doen want dat is geen feit en daardoor klopt jou verhaal/argument niet meer oke?

 9. @sajana

  ik had het niet beter kunnen zeggen\!
  j hebt 100 % gelijk meid
  er is maar 1 kajooooooooool..=)

 10. Om zo goed als Kajol te worden dan moet ze nog een heleboel leren. Volgens mij gaat ze die rang niet eens halen. Kajol is een magaster!

  Zij moet eerst beginnen met acteren en dan moet men praten.

 11. @ payel**
  ick weet niej precies wiej jij bedeolt maah sy is niej in de film van jaan-e-man gekome.. duss
  @ jiya.. hoe kan jij da nouw wete>??

 12. in bollywood zijn allen 6 super sterren AISHWAEYA KAJOL RANI KAREENA PREITY en MADHURI niemand kan die 6 vervangen niemand dus die meisje zeker aanvast zelf na 10 jaar of meer die 6 gaan altijd beste zijn.

 13. Pretty volgens mij je moet een bril dragen want zelf blinde kan niet vergelijken haar met kajol dus doe u brilen aan ge zit niet goed.

 14. hahah
  dus je hebt helemaal geen jongens in je lijst
  ik dacht dat jongens ook graag onder elkaar over de meisjes die gehad hadden kletsten, en pochen…
  hahahah
  maar wel een leuke antwoord

  voor martin
  PS ben je nederlands?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.