Stormloop op multiculturele films in Pathé

Pathé: BollywoodPathé bioscopen signaleert een stormloop op ‘multiculturele films’ die op dit moment draaien. In de drie grote steden bekleden de Turkse komedie Maskeli Besler Irak en de Bollywood-productie Salaam-E-Ishq dit weekend de tweede en de derde plaats in de lijst van best bezochte films.

Dat stelt hoofd programmering Daniella Koot van het bioscoopconcern Pathé. Alle avondvoorstellingen van de multiculturele films voor het komend weekend zijn al uitverkocht. De bioscoopketen probeert de films in grotere zalen te gaan draaien. © Bollywood.NL

10 REACTIES

  1. Bollywood veroverd pathe. Het moest een keertje gebeuren. De eerste twee plaatsen van meest bezochte films. Go Bollywood!!!!!

  2. Leuk, die Bollywood-films in Pathe, alleen hoop ik dat ze ook wat kwalitatief betere films gaan programmeren: Salaam-E-Ishq is echt een aanfluiting – ben er na een uur uitgelopen. En ook de Nederlandse ondertiteling is waardeloos!

  3. Ingrid Jonker@@

    het is echt niet makkelijk om ff het taaltje van de Nederlanders te leren ik bedoel ik ben al trots dat se het so ver hebben bereikt en dat ook nog in NL dat is echt niet so makkelijk als je denkt en trouwesn ik hoop dat er overal in nederland bollywood films worden gedraaid en niet allen in grote steden wedde dat se echt heel veel gaan verdienen aan bollywood films dan aan andere films wat het dan ook is

    Xxx-payel**

  4. De ondetiteling was niet goed bij salaam-e-ishq, maar ben allang blij dat ik deze films gewoon in de bios kan zien 🙂

    positive thinking people

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.