Ook in 2007 grote Bollywoodfilms in Nederland

Sinds mei 2005 brengt Pathé in haar multiplex bioscopen in de grote steden Bollywoodfilms uit. In 2006 is het aantal bezoekers, dat voor een Bollywoodfilm kiest, de 100.000 gepasseerd. Grote films als KANK, Krrish en Don blijken ook in Nederland bij een groot publiek aan te slaan. Pathé Theatres B.V. heeft daarom besloten om ook in 2007 Bollywoodfilms in de Nederlandse bioscoop uit te brengen.

Bollywood - Salaam E IshqRecent is aangekondigd ‘Salaam E Ishq: A Tribute to Love’. Deze romantische Bollywoodfilm kent zes verhaallijnen over verschillende mensen uit heel de wereld, die tot elkaar komen door het noodlot en de liefde. De film, waarin Salman Khan, Priyanka Chopra en Anil Kapoor spelen, is geregisseerd door Nikhil Advani en wordt 25 januari 2007 in de bioscoop verwacht.
© Bollywood.NL

21 REACTIES

  1. De maker van deze film is toch dezelfde man die “kal ho na ho” heeft gemaakt toch???!
    Maar die film “Bhagam Bhag” was ook goed hoor. Best comedie. Maar ik kan niet wachten op deze film omdat er een lekkerding in speelt. Priyaka and nobody else. (Naast Aish)

  2. Raihana
    ik ben ok uit belgie en ik ben zot op ollywoodfilmen heb je msn we kuneen met elkaar spreken over filmen en samen naar cinema gaan danku ciao ciaolijkt me heel mooie romantische film ben benuwd.

  3. laila@@

    karan johar het kal ho na ho gemaakt maat de maker van salaam-e-ishq was van kal ho naho de producer.

    P.C. DENK IK

  4. hey ik vind het ook dat ze dat ook in belgie moeten komen in de biscoop!Lijkt een mooii film ga ik zeker kijken met mijn vriend

  5. oooo oke dan

    wanneer komt salaam-e-isqe uit?
    bagam bhaag heb ik gezien en was wel leuk vooral die liedje signal die zit echt de heletijd in mijn kop man.. hahhaahahaha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.