Hollywood en Bollywood werken samen

Shekhar KapurVerschillende Hollywood sterren zoals Nicholas Cage en Guy Ritchie helpen de voor een Oscar genomineerde Bollywood regisseur Shekhar Kapur bij het produceren van ‘comic book series’ geïnspireerd door de Indiase mythology. Kapur, die ‘Elizabeth’ regiseerde, verteld dat rockgroep Duran Duran ook geïnteresseerd was in een samenwerking voor de comedy boeken. Richard Branson’s Virgin Comics, van wie Kapur een medefinanciërder is, zal deze comics publiceren. De doelgroep bestaat niet alleen uit Indiërs, maar ook het internationale publiek, zo meldt The Mumbai Mirror.

De krant verteld dat Nicholas Cage het karakter creeërde van een ‘sadhu’ of een Indiase ‘sage’, terwijl Ritchie werkte op het verhaal. John Woo, regisseur van onder andere de kaskrakers, ‘Face Off’ en ‘Mission Impossible-II’, werkt ook aan één van de verhalen voor de stripboeken. Deze komen dit jaar uit in India. © Bollywood.NL

11 REACTIES

  1. Men niet zeuren yo! Als die dames willen werken in indiase film industrie too kaun kissi ka jhata hai. Tis alleen maar veel meer plezier om naar ze te kijken dan de standaard peeps weet je. nieuwe gezichten.
    En dat boll en holl samen gaan werken leert boll steeds beter films te maken. dan die standaard acties ( ditchkew…..ditchkew….films) tis beter voor onze ogen en horen. snappie

  2. Nee hoor payel niet mijn bedoeling geweest om bollywood te beledigen. Ik hou van films kijken van Bollywood als van Hollywood. En die verhalen van Bollywood zijn wel goed alleen soms willen ze te veel van hollywood jatten en dat vind ik wel een beetje jammer.
    Dus bijvoorbeeld als ik een film kijk van bollywood waar acties in zit dan zie ik opeens van ooh dat hebben ze van een hollywood film gejat en dan zit ik voor de tv met me hand voor de ogen van oooh god… weet je. Dat is wel jammer. Maar voor de rest die roman films die zijn altijd wel toppers.

  3. Mr. Hum@@

    ik bedoelde het ook niet so kwaad ik vroeg me gewoon af waarom je dat sij snap je ik bedoelde het niet echt gemeen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.