Neha Dhupia verhoogt sex gehalte Bollywood

Bollywood - Neha DhupiaNeha Dhupia heeft getekend voor de meest sexy-achtige scenes in Bollywood. Ze zal de wereld laten zien wat ze te bieden heeft op het gebied van sex, passie en verleiding. Voor welke film, waar deze wordt opgenomen en wanneer deze sexy Bollywood film uitkomt, is nog niet bekend.

Neha Dhupia weet dat ze bekend staat als een sex symbool, maar dat vindt ze niet erg. Integendeel, ze vindt het geweldig. Neha geeft toe; “Het begon natuurlijk door de Bollywood film Julie en Sheesha. Door deze film zijn mensen mij een sexsymbool gaan noemen. Maar ik heb zelf ervoor gekozen om in deze film te spelen en ben blij dat mijn werk in de indiase film industrie wordt opgemerkt, op welke manier dan ook.”

Er gaat een gerucht dat ze onlangs een borstvergroting heeft gehad, maar dit ontkent ze. De ‘bescheiden’ Neha zegt dat ze het niet nodig heeft en dat ze er zelfs ‘hot’ uitziet in een Salwar Kurta, omdat ze hiervoor het juiste karakter heeft. Neha;”Het gaat er niet om wat je draagt. Je moet weten hoe je er sexy uitziet, dus uitstraling en houding, zelfs in kleding wat je lichaam van top tot teen bedekt”. © Bollywood.NL

32 REACTIES

  1. ahhh god, ik heb het helemaal gehad met bollywood en sex. bollywood moet gewoon bollywood blijven en ze moeten niet ineens allemaal gaan zoenen enzo. anders konden ze netzogoed hollywood heten, er moet gewoon verschil zijn. ik vind bijv. Umrao Jaan, Vivah en andere liefdesdrama’s veel leuker dan Don, Krrish en Dhoom.

    bollyl0ver

  2. NOu NOu , ze hoef niet te liegen dat ze een borstvergroting heeft gedaan.Een blinde ziet dat.Ik snap niet dat ze daarom gaat liegen.
    Maar goed, het wordt steeds erg in de bollywood films.Dhoom was ook waardeloos ja…..

  3. nou jah zeg!! En ze is er blij mee ook!!!
    Schande voor de naam van Bollywood…
    John veel te veel Hollywood gekeken zeker he 🙂
    en ze noemen haar ook de sex symbool dat is al schande genoeg geld verdienen met je lichaam gatver!!

  4. Kijk naar haar gezicht. Ze is zo lelijk. En van mij mag ze oprotten uit bollywood. Slechtste actrice ooit. Naast dat meisje van neal and nicky. Maar zij is erger…..

  5. @Rajivie

    dat meisje van neal n nikki is het zusje van kajol uhmm tanisha heette ze volgens mij toch?

  6. Wat een afgunst allemaal, Als ze haar bors heeft laten vergroten zo what. Wie zijn wij om te oordelen dat iemand lelijk is ze heeft zich zelf toch niet gemaakt.En ook zo iets van geld verdienen met je eigen lichaam ze is een actrice geen hoer.Je mag toch zelf weten wat je met je eigen lichaam doet.Ik ben wel eens dat je tegenwoordig niet samen met je ouders een indiase film kan zien met al die mooie afbeeldingen. Daarom zijn de film’s van SRK altijd populair want je kan met je hele familie van de film genieten zonder enige zoen en kus gedoe.Ik heb mij laten vertellen dat KANK wel wat beelden vertoont maar helaas heb ik nog niet gezien. En dames en heren een zeer vriendelijk verzoek niemand beledigen van hij of zij is lelijk oke.

    MVG

    Rahat

  7. bij Dhoom 2 staat aishwarya die rol egt niet ze lijkt wel op haar!! en laila volgens mij heet ze zoiet en dan ?mukerji?(misgien fout geschreve)

  8. Zij is echt lelijk
    ja ze speelt veel sex filmen en dat vinden de meeste mensen niet leuk ik zelf ook niet
    maar niemand luistert toch of wij het leuk of niet leuk vinden dat is wel jammer
    De groeten

  9. Helemaal met je eens Rahat. JE bent bijna de enige die brains heeft… vergeleken met andere reacties

  10. @-SRK-LOVerrr

    nee wou het alleen maar zeker weten ik vond neal n nikki wel een leuke film wel bloot maar dat doet haast iedereen tegenwoordig

  11. se is egt gestoord, ick d8 dat se niej sow was, maah da blykt tog wel so te sijn!
    om er ook blij van te sijn.. ick vond de film dhoom maah ook al 3 keer nix..:(
    en rahat, wiej ben jij om ons te segge dat wij da niej moge seggen, als ji da niej wilt doe ut dn niej maar wij doen ut wel begrepe?
    pff wat denj jij wel

  12. ik vind haar wel mooi maar omdat ze nu zulke films gaat maken vin ik haar nu slect wat denk ze wel mie

  13. JAAA ZE WAS ALLLEEN LEUK IN CHUP CHUP KE Nd FIght Club…k word misselijk van haar..nu k dit heb geleze…

  14. @ Faryal
    waarom praat jij zo raar??
    ga gewoon met normale letters typen
    dan ben je beter te begrijpen

  15. se mag d0en wat ze wil..Aleen Niiet in iindia, dan mag ze van mij wel naar HollywoOd gaan,Het geef Bollywood een verkeerde indruk aan iedereen,en wij zijn dan ook gedupeerden omdat wij met ons rationele verstand ernaar kijken, Ik zie hier geen optie om India om te laten toveren naar een Sexfilmindustrie, Kijk maar naar Angela devi, In het verleden wilde ze 0ok sulke acties vertonen op de buis, maar tog naar Het Westen gegaan, kortom: als zij haar lichaam tot aan de top onbedekt wilt vertonen edoch se toch geen spijt van zal krijgen mag dat, aleen doet dat dan liever in Amerika 🙂

  16. hallo ik wind neha een beetje mooi maar is vooral mooi in sexy dingen dat is goed dat ze in sex filmen werkt want dat is leuk ik wil dat zien hoor sexy neha dhupia….

  17. mensen mensen mensen … laat iedereen gewoon in zijn of haar waarde. Als Neha blij is met wat ze doet dan wie zijn wij om daar wat van te zeggen. en ja het mag best gezegd wordne het is een hele mooie vrouw

  18. hoi neha ,leuk dat je sexy films maakt,je bent sexy ,goedzo hoor sexy neha leuk dat je in sexfilmen werkt,ik wil het wel graag jou sexy filmen zien neha dhupia, doei doei

  19. hallo mensen,ik bemoei me niet met jullie maar iedereen heeft een eigen mening.je hoeft elkaar niet te beoordelen.het is de bedoeling dat er reacties gegeven worden,of het negatief is of positief is

  20. zoals ik wil zeggen hoe weet je dat ze dat heeft gedaan hebben jullie bewijs!!
    je moet je schamen om zoiets te zeggen begrepen!!!
    wie weet heeft ze al die dingen niet gedaan!

    dus wees redelijk O.K

    de groete

  21. geruchten komen en gaan maar het bewijs weet neha en ik ben ook fan haar O>K
    ik vind sommige filmen slecht maar je moet niet iemand beschuldigen okay
    als ik over jou zoiets zou vertellen wat zal jij wel niet vinden?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.