Binnenkort nieuwe Bollywoodshow te zien

Na het grote succes van Bharati, is er in 2007 een nieuwe Bollywoodshow te zien; The Merchants of Bollywood. Deze musical, met natuurlijk veel dans en muziek, is een hulde aan de sterren van Bollywood van gisteren en de successen van vandaag. Het is gebaseerd op het echte levensverhaal van de choreografe van de show, Vaibhavi Merchant. Deze Bollywoodshow bestaat uit 40 dansers, zangers en acteurs die afkomstig zijn uit filmstad Mumbai. Voor de bollywood fan zitten er herkenbare klassieke liedjes tussen van films zoals ‘Mehndi Lage Ke Rakhna’ maar ook allernieuwste kaskrakers zoals Dhoom en Dus.
The Merchants of Bollywood
De Bollywoodshow komt naar Nederland, maar waar en wanneer is nog niet bekend. Wel is bekend dat de show te zien is op 13 februari 2007 in Koningin Elizabethzaal te Antwerpen. © Bollywood.NL

14 REACTIES

  1. aaaa vet man wil ik zien maar ik ga nie naar antwerpen toe dat is te ver ben benieuwd waarneer die in nederland te zien is

  2. OMgggg!!!! ik ga der heeen maar komt preity zinta & shahrukh khan ensow echt van die bekende kome die of alleen van die onbekende sterre???

    Much love Ikram

  3. Hi, we zijn naar de extra voorstelling op 14 februari geweest in Antwerpen. De show was fenomenaal! En het was zo super dat we nog een keer gaan, de bollywoodshow toert door heel Duitsland de komende maanden…dus nog land niet hier in Nederland..Maar ik kan het iedereen aanraden! Het was echt te gek..
    Groet Lilian en Robby

  4. Het schijnt hoorde ik op tv vandaag dat de show eind december in ned is in de RAI, Amsterdam.

    Er is nog verder niets bekend op de site zelf ervan maar heb voorstukje ervan gezien op tv en wordt erg leuk.

    Groetjes,

    Danitia

    P.S. Ik ga er zelf ook heen.

  5. Hallo, de bollywoodshow is inderdaad 28/29/30 december te zien in de Rai(amsterdam)de kaarten gaan hard…dus wees er snel bij..

  6. ik ben naar de bollywood show geweest, en heb mijn stierlijk geergerd aan de organisatie ende show,
    ik betaalde voor de vip plaats en kreeg een plastic stoel met een hoesje om de rugleuning je wist niet hoe je goed moest zitten , je had geen beenruimte. en de show vondt ik waardeloos ,er werd alleen maar geplaybackt
    en dat voor zoveel geld de mensen om mijn heen klaagde over hoe saai de show was en willde naar huis. ik vondt het een waardeloze organisatie die snel geld wil verdienen.
    en wat doet connimex daar dat is toch indoneesisch eten geen hindoestaans dien ook nog op papier een klacht in

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.