20 andere Bollywoodsterren ontvangen geld uit buitenland

Aishwarya RaiBollywood queen Aishwarya Rai is niet de enige Indiase filmster die geld ontvangt vanuit het buitenland. Een aparte afdeling van het Ministerie van financiën in India heeft nog eens 20 andere Bollywoodsterren nauwkeurig onderzocht. Volgens een krant in Mumbai, zijn 20 sterren uit de Indiase filmindustrie ondervraagd en moeten zij alle internationale optredens doorgeven van de afgelopen tijd. Aishwarya Rai is één van hen die onderzocht wordt nadat een pakje met een bedrag van € 23.000 euro naar haar was verstuurd. Andere grote namen in deze lijst van 20 zijn Bipasha Basu, Akshay Kumar, Dino Morea en Javed Jaffrey. Ook deze bollywoodsterren hebben geld ontvangen voor verschillende optredens in het buitenland en dit wordt nu onderzocht. © Bollywood.NL

19 REACTIES

 1. ze heeft zeker de namen van andere bollywoodsteren voor politie gegeven en toen heeft de politie met onderzoek gestart. ashiiiiiiii is zeker mooi, MAARRRRRRRR alleen van buiten en zeker niet van binnen!

 2. Deze Bollywoodsterren hebben geen geld ontvangen van verschillende buitenlandse shows maar van een show in Dubai die daarna gecanceld was Aishwarya Rai heeft Rs.50 lakh ontvangen. Omdat deze sterren een contract hadden getekend moeten ze dat geld ook ontvangen. Maar zoals met grote optredens altijd en overal in de showbusiness toegaat, een deel op de bank en een deel cash. Just like it happens here.

 3. wrm hebben tegenwoordig veel bollywood sterren te maken met politie bijv salman khan en die rechtzaken de ander die dom deed in een of ander hotel enz.

  maar wrm moeten wij dit weten het is niet echt een nieuws dat je denk van wooow dat wist ik niet wij willen andere dingen van hen weten bijv. wat ze doen in dagelijk leven enz. wat voor filmen enz.

 4. volgens mij zit hollywood erachter ze zijn jaloers ze willen Bollywood kapot maken.die witte [mensen] blijven bezig

 5. Als ze zo door gaan dan is er geen verschil meer tussen bollywood en hollywood wat die kwestie met die politie betreft. Maar zie je nou wel dat Aish niet de enige is!!!

 6. hahaha.. begint egt raar te worden, welke idioot stuurt nou een pak met geld??? vinden ze dat geld van straat of so..??

 7. @payel**

  is goed we delen wel eerlijk maar als jij geld opgestuurd krijgt dan krijg ik toch ook wel de helft of niet??? hhaahahah

 8. ze is zo mooi. maar ik vind belachelijk dat ze zoveel geld aan haar hebben gegeven. ze heeft geen geld tekort ofzo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.