Bollywood Bella’s treden op met Nelly Furtado

Bollywood - Nelly FurtadoDe meesten Bollywood sterren sluiten het oudejaar af samen met familie. Maar de Indiase actrices Priyanka Chopra en Koena Mitra vieren dit samen met Nelly Furtado en duizenden fans.

Op 31 december treedt Nelly Furtado namelijk op in het Andheri Sports Complex in Mumbai. De twee Bollywood diva’s staan in het voorprogramma en zullen optreden op verschillende bekende liedjes. Nelly Furtado zelf zal een paar bekende nummers zingen zoals haar grote hit ‘I’m like a Bird’ maar ook een paar nieuwe hits zoals ‘Promiscuous’ en ‘Maneater’ van haar laatste album ‘Loose’. © Bollywood.NL

4 REACTIES

  1. wow als die drie eeen duo doen dan weet ik seker dat het een onvergetelijk avond gaat worden.

    XxX-payel*

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.