Salman Khan ondervraagd door de politie

Bollywood acteur Salman Khan heeft onlangs zijn vlucht naar Zuid-Afrika, voor de opname van een nieuwe film, moeten annuleren. Dit nadat de Politie in Mumbai had aangegeven dat Khan ondervraagd zou worden. De populaire acteur moest zich melden bij de politie, nadat zijn naam ter sprake kwam tijdens het verhoor van de crimineel Chhota Shakeel. Al eerder viel Salman’s naam en wel tijdens het verhoor van Anjum Phajalani, die samenwerkt met Chhota Shakeel. Phajalani, die afgelopen maand van Dubai is overgebracht, is samen met 9 andere bende leden gearresteerd door de organisatie Maharashtra Control of Organised Crime Act (MCOCA).

(c) AFP File/Photo - Salman Khan

De politie beweert dat regisseur Nasim Rizvi en financier Bharat Shah de Bollywood film ‘Chori Chori Chupke Chupke’ in opdracht van crimineel Shakeel hebben gemaakt. Regisseur Rizvi is schuldig bevonden aan het bedreigen van bollywoodsterren, zodat deze aan bollywood film moesten mee te werken. Zo zou crimineel Phajalani, Salman Khan hebben bedreigd om zijn salaris voor de hoofdrol in ‘Chori Chori Chupke Chupke’ in 2000 te verlagen. De politie vermoedt al lang dat er connecties zijn tussen de criminele wereld en de Indiase film industrie. © Bollywood.NL

42 REACTIES

 1. dus als ik het goed lees moest hij in de film chori chori chupke chupke spelen anders werd zijn saliris verlaagd en die film is door een crimineel gemaakt heb ik het zo goed begrepen?

 2. hij wordt alleen maar ondervraagd. India is helaas een groot probleemland…
  Zulke gevallen zullen wel veel meer voorkomen

 3. allah bless you khan,,,maak je geen druk die hindoes zijn jaloers op je omdat je zo beroemd bent,,en jah za als je weet alleen door khans bestaat film industrie

 4. ik vraag me af waarom andere khans in pakistan ook zo”n filmindustrie opzetten , mister khan grote bek.

 5. “salman khan denk dat hij een nakomeling is van AKBAR ,mag doen en laten wat hij wil.Maar een ding is hij vergeten dat hij in een andere tijdperk leeft, dat momenteel in india Muslims niks te vertellen hebben .

 6. vijinder@@

  go messchien komt het tog omdat de mensen in pakistan niets so veel kansen krijgen en trouwens wie segt dat muslims niets te seggen hebben in india india is net so hindoe en net so moslim dus ik sou ff na denken wat je allemaal segt anders krijg je hele grote problemen

 7. @vijinder

  heb je iets tegen moslims ofzo respect voor iemands geloof jah je lijkt die lelijke geert wilders met ze uitspraken misschien moet je ook maar bij de partij voor de vrijheid jij en wilders zullen vast beste maatjes worden

 8. payel de bevolking van india bestaat uit 83 procent uit hindoes , 11 procent uit muslim en 6 prcent uit sikh en cristenen.

 9. Vijnder, puuh zeg wat een lelijke naam heb je, ok in ieder geval…. ik wilde eff je laten weten dat bollywood staat dankzij moslims omdatttttt 83 percent die naar bollywood kijken zijn moslims…., 6 percent cristenen zoals je het zegt, eeeeeeeeen 11 percent hindoes! soooooooo what you think, **?!

 10. Heel goed van je afghan en Laila. En vijinder je bent niet goed bij je hoofd. Ik kom ook uit een hindoe familie maar die meeste hindustanen zijn super dom net als jij met zulke domme en gekke opmerkingen. Eerst goed informeren en dan je mening zeggen … u got it!

 11. vijnder jij moet echt je mond houden! egt hoor het gaat er niet om of je moslim of hindoe bent. ik hou van sallu en shk eh die sijn moslims maar ik hou ook van rani en die is ook super goed. dus ik weet niet wat jij lult…racist!!
  leila en afghani jani en urmila jullie snappen het;)

 12. urmila , jij moet nog een hoop in de geschiedenis boeken gaan lezen,en dan kom je zelf achter wat er allemaal in het verleden gebeurt is .ik ben zelfs 4 keer naar india afgereist om te gaan onderzoeken en met veel mensen gesproken maar de waarheid liegd het niet om. maar eending wil ik jouw meegeven dat jij ENGELLAND moet dankbaar zijn dat zij jouw cultuur nog gered heeft.

 13. maar niet discrimineren mensen. We zijn allemaal mensen. ga naar film veer-zaraa kijken. 2 mensen met verschillende geloven worden verliefd. misschien word je het zelf ook. haha. Film veer-zaraa heeft ook een betekenis van niet discrimineren. en behalve veer-zaraa, nog veel andere filmen in bollywood.

 14. vijinder@@

  wie segt dat india afhankelijk is van engeland india wordt wel meer dan 1000 keer gewaardeerdt dan die ENGELSE .

 15. @vijinder

  ik denk dat jij maar de geschiedenis boeken moet lezen want jij weet kennelijk niet wat er is gebeurd met india toen engeland binnen viel…. … die doden die er zijn gevallen jij bent engeland daarvoor dankbaar jij bent echt een schande voor heel india voor iedereen maakt niet uit hoe vaak je bent geweest ga toch lekker naar engeland toe als je zo dankbaar bent misschien kan je hun met een plan bedenken hoe ze india weer kunnen binnenvallen en weer kunnen verwoesten.

 16. Salman is echt knap en stoer. en in heel veel filmen grappig. die gasten moeten hem gewoon vrijlaten. he’s verry nice.
  Maar sommige mensen zijn heel erg dom dat ze op een site steeeds ruzie maken. uho aha ihi ((lol))

 17. @shahrukh_afghan

  je hebt gelijk ik ben ook afghaan ik heb zo eenbeetje alle films van srk gezien en natuurlijk van andere:P

 18. @@ srk lover. he hahaaa. ik ook. ik ken alle filmen van srk. Ik ben grootste fan van hem. Hij is wel cool he? ik vind dilwale dulhaniya lejaayenge het leukst van alle filmen van hem.

 19. @payel**

  ja precies @vijinder schrijft alleen maar boelshit dingen die niet waar zijn hij is gewoon zielig man hij komt aandacht te kort en wij geven hem aandacht hahhahahaha

 20. @shahrukh_afghan

  ik vond kabhi khushi kabhi gham het leukst, dat is omdat ik kajol ook goed vind.
  groetjes srk lover

 21. Wat lees ik allemaal waar hebben jullie het recht om te zeggen dat hidu’s jaloers zijn op de khan’s.Zal ik jullie een opfriscursus geven.De gene die sal.khan de top heeft laten bereiken was Rasjerie production film hum aapke hain koun.Sharuk Khan Karan Johar Film Kuch k hota Hai.En die zijn allemaal Hindu’s en waar hebben jullie het left om te zeggen dat er gediscrimineerd wordt.Jullie vechten hier als kat en muis terwijl de Hindu’s en moslim’s in Bharat als broeders leven.En Urmila praat voor je zelf met de opmerking dat hindustanen dom zijn, conclusie jou ouder’s zijn zei bakras of hindustanen zijn ze dan ook dom.Van af de middeleeuwen tot nu toe altijd over geloof, geloof.Hou een keertje op met de gedoe.Vijinder is een beetje pissig kan ik mijn voorstellen.En afgan jij moet aub niet zoveel stoken.

  mvg

  Rahat

 22. allah bless you khan,,,maak je geen druk die hindoes zijn jaloers op je omdat je zo beroemd bent,,en jah za als je weet alleen door khans bestaat film industrie

  Vijider heeft gelijk en hij praat tenminste verstandig en niet als een kip zonder kop die geslacht is op moslims manier Hallal. hahahahahah

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.