Rechtszaak om zoen in Bollywood film

Bollywood - Dhoom 2 kissDe Indiase advocaat Shailendra Dwivedi heeft een strafklacht wegens ‘obsceniteit’ ingediend tegen de Bollywood-acteurs Aishwarya Rai en Hrithik Roshan. Die hadden gezoend in de film Dhoom 2. Dit heeft de jurist gisteren (zondag) laten weten, schrijft De Telegraaf. Volgens Dwivedi wordt door zoenen in films echter „de waardigheid van de Indiase vrouw door het slijk gehaald en een obscene boodschap aan de jeugd gegeven”. Volgens de krant heeft de rechtbank de klacht in behandeling genomen; de zaak komt op 11 december voor. © Bollywood.NL

39 REACTIES

 1. Helemaal mee eens. Ze denken echt dat door zoenen de aandacht van de kijker getrokken kan worden. Maar dat kan ook door het inhoud. Alleen snap ik niet dat ze er nu pas mee komen. Ik bedoel Rani en Prety hebben het ook veel eerder gedaan en dan komen ze nu pas ermee als the queen het doet. Wedden dat abhi het niet leuk vind….

 2. jaa..alsof Dhoom 2 de enigste film is ..
  in andere film word véééél meer gedaan hoor ! =S.

 3. ik ben vóór zoenen ofzo, maar ik vind het echt STOM dat ze dan hun wel aanklagen en rest niet:@:@
  want er zijn heel veel actuurs die in de films zoenen hoor……. en nu aish en hrithik dat doen gaan ze hun aanklagen.

 4. Ik vind dit echt dom hoor hadden ze wel eerder mee mogen komen. In andere film komt dit ook voor niet alleen in dhoom 2

 5. bHoElshitttTt laat net als dat dhoom 2 de enige die een zoen scene heeftT salaam namaste was veeeeeeeeeeell erger UHMM!! en nog andere films….

 6. Ahaha het begint al bij film Murder van Mallika sherawat en Emraan hashmi!
  waarom moeten ze hen laten gaan en Aish en Hrithik lastig vallen?
  Ik snap tis niet meer leuk om deze film samen met je hele gezin te zien wegens deze kus scenes, maar als ze echt aan iets willen doen moeten ze de anderen ook aanpakken en niet alleen de grote sterren!

 7. echt raar ….

  voor zoiets een klacht indienen is best wel kinderachtig maar ja wie ben ik om me ermee te bemoeien

  doeg

 8. dit is echt niet normaal, waaorm doen ze zoo schijnheilig. Wat kan 1 kus nou doen met de jeugd, alsof ze allemaal zo netjes zijn in india, laten ze eerst wat daaraan gaan doen als ze zich vervelen.

  tssss

 9. ik denk dat abhishek het niet leuk gaat vinden en de vrouw van hrithik al helemaal niet want hrithik heeft al een kind hij kon tog nee zeggen tegen dat zoen? als zijn kind ouder wordt en deze film ziet zegt hij whatttt mijn vader heeft gezoend en had al een vrouw zijn kind gaat dat niet leuk vinden en als je niet verloofd bent of getrouwd en je zoent pak die man je trots af als ik met iemand zoen en nietmet mijn man of verlofde is mijn trots weg en oh yah ik ben AFGGGG

 10. Héééé vinden jullie niet dat deze twee meer bijelkaar passen dan Aish en Abhi?????
  Laat je horen!!!

 11. Die zoen was maar 2 seconden :S.. Ik heb die film gezien. Naajaahh, Rani en Preity hebben ook een keer in een film gezoend. niuxx wordt er ana gedaan. En als Ash zoent in een film dan is het wel een probleem. Hallo jongens,, een beetje kinderachtig hoor. Een rechtzaak alleen voor zo’n onsguldige zoen in een film ? Misschien dienen ze die klacht, om die kleine kinderen, Want heel veel kleine kinderen ook naar die bollywoodfilms. Maar ik vind het wel kinderachtig ! Sorry ! Wie vind dit ook ?

 12. Hoi,
  Tegenwoordig moet je uitkijken naar welke Hindoestaanse films je kijkt met je kinderen.

  Ze moeten een leeftijd vermelden, zo ook
  op de dvd-hoesjes. Het zoenen vind ik wel oke,
  maar niet verder!

 13. echt e o my god das kei belachelijk in jism gingen ze met elkaar vrijen en in samaam namaste nog erger en als hun een kus doen worden ze aangeklaagt o my god die menen zijn gek geworden gek zeg ik ze moeten niet jaloers zijn op iemand die wel beroemd is ……

 14. wauuuuuuuuuuuuuuuuu dat was geweldige sexy zoennnn hahaahahahaa ze passen echt op elkar go aish en hrithik dat is echt dom vor die zoen kijk de filmen van maleishka scheraval ze zijn erger omg wat kinderachterlijk zeg.

 15. He jullie zeggen dat ze de beste pakken enzo he? Maar Aish had al een keertje gezoend met Ajay devgan in Khakee. Dus waarom niet toen???

 16. 😐 zoveel drama voor dat.
  rani mukherjee en amitah bhatchan in black dat was pas drama niet dit.Trouwens Abhishek en aishwarya:|:S D0e normaal mangsz maar jaah
  Dhoom 2 is wel kk erg dus mensen die het nog niet hebben gezien Ga snel naar pathé

 17. Ik heb dhoom 2 nog iet gesien denk dat dat binnne kport gebeurt maar ik heb die scene wel op youtube gesien hallo dat was echt wel veel meet dan 2 seconde en trouwesn ik ben het met iedereen een maar ik vind het wel een beteje te ver gaan van ais en hirtick ik bedoel roshan heeft een kind en aish heeft notabene iets met abhi dan doe je so iets tog niet maar oke ik vind het ook niet normaal dat se hier mee nu aankomen maar in de ollywood regels staat duidelijk dat er geen soen scenes mogen komen asl andere het verbreken dan is het echt niet maar als dat metd ese film gebeurt dan meteen een rechtzaak oke het kan so sijn dat dhoom 2 de meeste gekeken film is daarom er een klacht is gediend maar ik heb wel so’n vermoede dat de ouders van abhi er iets mee te maken hebben want die ouders vinden notabene RANI de geschikte vrouw voor abhi om eerlijk te sijn vind ik dat ook. phoo lang verhaal!!!!
  xXx-payel**

 18. ik vind dat hindustaanse films steeds vieser worden…je kan tegenwoordig niet met je ouders gezellig een film kijkenn..met al die viese stukjes..zoals jism,murder
  MY GODDD,,,ALS ZE ZO DOOR BLIJVEN GAAN KIJKEN ER NIET MEER ZOVEEL MENSEN NAAR HINDUSTAANSE FILMS..MAAR GOED

 19. srk en kajol zijn de beste zij doen niet vies
  go srk en kajol go srk en kajol hahahahahaha ze doen wel viese dingens!!!!!!!!!!hrithik doet nooit vieze dingens alleen in Dhoom2

 20. @payel**

  hoezo de ouders van abhishek want ik denk namelijk dat dat er helemaal niets mee te maken heeft want ze hebben zelf openlijk gezegd dat ze liever geen actrice voor abhi hadden maar dat ze wel zijn keuzes accepteerden trouwens als je het mij vraagt denk ik zelf dat die relatie tussen ash-abhi niet lang stand houd

 21. laila@@
  het kan wel so sijn ik seg niet dat het niet klopt maar ik had duidelijk gelezen dat de ouders van abhi toen se de preview zagen niete cht blij waren se reageerde alles af op abhi en daar mee bedoel ik woede en dat komt seker door de kleding van aish en de stuk met hrithik abhi was toen wel heel boos op hun ouders omdat se toen ook met so’n gesicht telkens naar aish keken van OKE IS SIJ NOU ONS AANSTANDE DOCHTER en ik moet seggen dat aaish er ook totaal niet blij mee was.dusssssss
  en ik denk ook dat de relatie geen stand houd.

  XxX-payel**

 22. @ hrithik lover

  ahah meid je maakt me echt aan het lachen weetje dat?
  Srk en kajol zijn de beste! dat kl0pt zijn z eook en zullen ze altijd blijven..

  maar wat doen ze dan dat je vies bent?
  hebben ze met elkaar gezoen zoals hrithik en aish?niet datik dat erg vind maar jij maakt er ee drama van?

  volgens mij raak j srkaj0l en hrithik en kareena do0relkaar meid. nee die zijn samen niet vies zeg!!

  SHAHRUKH EN KAJOL ZIJN GWN DE BESTE SAMEN GEEF TOE!
  goed kijken eerst!

 23. stom jongen van hrithik hij is al getrouwd en heeft een kind man hij is gek geworden wedden dat zijn vrouw dit niet leuk vond en als zijn kind opgroeid en deze film ziet zegt hij dan is dat mijn vader die heeft gezoend met een ander en dan kan hrithik niks zeggen dan gaat hij zijn bek houden en abhisek die zou het ook niet leuk vinden tog egt stom als de kindje van hrthik groot word en het kijkt en zegt is het mijn vader dan gaat hrithik zijn bek houden

 24. srkaj0l

  echt waar hmhm wanneer heb ik dat gezegt dat zoen iets viese is en trauwen zoen in de film is nep wie weet wie van hun doet viese dingen en wie niet >>>>filmsteren
  waarom noem je mij een mogoolals?????weet je zooooooozeker wat je zegt

  doedoei

 25. eej, nu heb ik die film wel gezien, en geloof me, zonder die zoen was het niet hetzelfde gewees: het was veeeet sexy !!!

  maar de beste van hrithik hij is zooooooooooo lekker!!

 26. kk hrithik als zijn kind groot word en zegtis dat mijn vader gaat hij zijn kk grote bek dicht houden yoh

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.