Bollywood, Abhishek Bachchan en Chelsea

Bollywood - Abhishek Bachchan as RikkiWat hebben deze drie dingen met elkaar gemeen? Heel simpel, ze hebben alledrie te maken met de nieuwe Bollywood film ‘Jhoom Barabar Jhoom’ van regisseur Yash Raj. De film zal gedeeltelijk worden opgenomen in Londen. Asian News vermeldt dat Abhishek Bachchan de rol zal spelen van Rikki die een fan is van de voetbalclub. Aangezien Abhishek in het echt ook een grote Chelsea fan is, zal acteren niet echt nodig zijn.

Chelsea probeert al op verschillende manieren de Aziatische gemeenschap in Londen te bereiken en ziet deze rol als een groot compliment. De voetbalclub was dan ook zeer enthousiast toen ze door regisseur Yash Raj werden benaderd voor deze rol. Wanneer de film uitgebracht wordt is nog niet precies bekend. Waarschijnlijk in mei 2007. Wel is bekend dat de bollywood actrices Aishwarya Rai, Lara Dutta en Preity Zinta een rol zullen spelen in deze film. © Bollywood.NL

10 REACTIES

 1. Het is alweer “waar Abhi daar ook Aish” Ik vind het niet erg dat ze spelen. Alleen is het wel erg als ze als een liefdeskoppel gaan spelen. Ze passen echt niet. En hoe moet Aish kussen ik weet zeker dat die baart haar prikt. Echt errrggggg.
  Maar als het een yashraj film is, dan wordt het zeker een hit!!!!!

 2. alweer ash als tegenspeler begint nu echt iritant te worden man maar abhi ziet er zekers goed uit dus ga de film zeker kijken abhishek main tumse pjaar karti hoon

 3. Saai, boring very stupid!

  Abhishek en voetbal = saai
  Abishek en aishwarya = boring
  waarom in elk film van aish moet abhishek er zijn? waarom zo saaii
  maak variaties mensen.

 4. Hallooo ze hebben een fout gemaakt daar speelt ais niet in in de film Jhoom Barabar Jhoom spelen de volgende acteurs: Preity zinta,Lara Dutta,Boby Deol,Abhishek Bachchan en Amitabh bachan dusss ais speelt daar niet in doei :p

 5. @GanGster Girl

  dank je wel voor je verbetering ik begon het al irri te vinden ash en abhi de hele tijd samen in films spelen maar ik ben abhi’s grootste fan main tumse pjaar karti hoon abhi

 6. hallo!!!!!!!!! doe nromaal ik vind het echt niet erg dat se de hele tijd samen werken laats e tog dit ios de tijd van hun leven dus..,

  XxX-payel**

 7. jij payel misschien niet maar ik wel elke film die uit komt van hun zijn ze samen ik wil ze ook met andere acteurs samen zien

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.